Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim ya deyilsem tedirginim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşım aynı belirtiler bende de vardı.adete 10 gun kala göğüs agrısı 1 hafta kala pembe leke.kasık agrısı bel agrısı.ama lekelenmeden 1 hafta sonra adet oldum.testte yapmıştım zaten tek cizgi çıkmıştı.bu tarz belirtilere fazla takmamak gerekiyor.pskolejıkte olabiliyorlar.inşallah senin belirtiler doğru yöndedir.

ya olsun rabbin hakkımızda hayırlısını versin ben hala olmadım karnım ağrı yapyo işte hafif bisey bile kaldaramiyom yoruluyom çok uyku var bide işte yarın gidicem olsun olmasın içim rahat olsun yeterki

Bende ayni durumdayim canim adetim duzenli ve 2 gun gecti bu sefer cok kararsizim test yapip yapmamaya :)

kizlar insallah ikinizde hamilesinizdir allah butun isteyenlere nasip etsin insallahh ya bnm de adete daha 1 hafta var insalah bnm de adetim sizinki gbi gecer ve hamis oldugumu ogrenirim

Benim 2 tane cocugum var.olmus olsaydi kazayla olmuş olacaktı.sunu diyebilirim ama hamılelık düşüncesi varmı yokmular be

Benim 3.cocugu düşünmeme yol açtı.yaza doğru şansını denemek istiyorum.

Malesef tek çizgi hala olmadım göğüs ucu kararması bile var acaba küçük mu nasıl anlamam lazım
Canım göğüs ucu kararması falan en erken gebeliğin 6. Haftasını buluyor. Üzmek istemem ama eğer hamile olsaydın testte silik olsa da çıkardı

Biliyorum ok
Canım göğüs ucu kararması falan en erken gebeliğin 6. Haftasını buluyor. Üzmek istemem ama eğer hamile olsaydın testte silik olsa da çıkardı

Biliyorum okudum hayırlısı olsun hakmda

Biliyorum öğrendim bugün olsun olmasın rabbim her şeyin vaktinde verir hayrlsi olsun hakkında yarın gidicem

İnşallah yarın güzel haberler alırsın.sonucu buraya yazarsan sevinirim.merak ettim şimdi senin gününde geçmiş.

İnşallah yarın güzel haberler alırsın.sonucu buraya yazarsan sevinirim.merak ettim şimdi senin gününde geçmiş.

Evet de işte kötü bişey çıkmasın iyi olayım çocuk varya yada yok rabbim gönlüme gore versin

Kan verdim yarın sonuçlarım çıkcak akıntıda çoğaldı hep dua ediyorum bi mucize olsun diye sizden de dua bekliyorum

Kızlar usutmemisim kanımda yükselme varmis kadın doğuma yonlendirdi beni

46.64 yaziyo yükseliş var dedi demir eksikligide var mis işte erken gebelik olabilirde de kadın doğum yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…