Arkadaşım aynı belirtiler bende de vardı.adete 10 gun kala göğüs agrısı 1 hafta kala pembe leke.kasık agrısı bel agrısı.ama lekelenmeden 1 hafta sonra adet oldum.testte yapmıştım zaten tek cizgi çıkmıştı.bu tarz belirtilere fazla takmamak gerekiyor.pskolejıkte olabiliyorlar.inşallah senin belirtiler doğru yöndedir.
Olmuş olursa senin ilk çocuğunun olacak.
Canım göğüs ucu kararması falan en erken gebeliğin 6. Haftasını buluyor. Üzmek istemem ama eğer hamile olsaydın testte silik olsa da çıkardıMalesef tek çizgi hala olmadım göğüs ucu kararması bile var acaba küçük mu nasıl anlamam lazım
Canım göğüs ucu kararması falan en erken gebeliğin 6. Haftasını buluyor. Üzmek istemem ama eğer hamile olsaydın testte silik olsa da çıkardı
Canım göğüs ucu kararması falan en erken gebeliğin 6. Haftasını buluyor. Üzmek istemem ama eğer hamile olsaydın testte silik olsa da çıkardı
Benim 3.cocugu düşünmeme yol açtı.yaza doğru şansını denemek istiyorum.
İnşallah yarın güzel haberler alırsın.sonucu buraya yazarsan sevinirim.merak ettim şimdi senin gününde geçmiş.
İnşallah hamilesindir rabbım gönlüne göre versın.Kan verdim yarın sonuçlarım çıkcak akıntıda çoğaldı hep dua ediyorum bi mucize olsun diye sizden de dua bekliyorum
İnşallah hamilesindir rabbım gönlüne göre versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?