- 18 Mayıs 2017
- 24
- 36
- 38
- Konu Sahibi nslhnnslhan
-
Tabi canım çok erken adet tarihlerimiz aynı benim doktorum günün geçmeden test yaptırma yapma diye her ay söylüyor2 gun once gidim doktor hcbsy yok dedi erkenmi yapdir dim acaba kan testini
Canım benim ara lekelenme hep olur doktorumla geçen gün konuştuk ama çok yoğun olmaz kahve akıntı oluyor benim yumurta çatladığında oluyormuşPeki bu kanamalarin sebebi ne adet gunume 4 gun kaldi smdi adet oluyosam erken olmuyosam neden ni kanamalar kafayi yiycem bir turlu bulamadm sebebini sen hc boyle brsey yasadn mi canm ya
Önemli değil canımDoktora gidip hicbirsey yok dedi isde baklm eger boyle devam ederse tekrar gidicem canm tsk ederim
Kızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???
Çok teşekkürler canım adam akılı bi siz yorum yaptınız çok saolun, İnşallahh bakalım korkuyorum test yapmaya Allah gönlümüze göre versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?