Hamile olabilirmiyim?

Kasiklarimda ve belimde bazen ağrı oluyor bacaklarıma vuruyor randevu aldım yarın gidicem hamile olup olmamaktan korkum yok ama şu akintidan korktum acikcasi ilk kez bu şekilde bu arada sağol canm

Yumurtlklarnda skndi olablr kuzum gid bence burda herkz bsy soyler ve ya umitlenirsn ya korkarsn en iysi doktora gdmen akindi oldugu icin skdni olablr

İşler çok yoğun canım ayarlamaya çalişirsam gidicem gitmem gerekir, Peki kızlar çatlama iğnesi ben oluyor nasıl oluyor bi yerde okudum da bilen var mı ?

Bnde bugn gidim kuzum rahimde bu urtaliklarda skndi yok dedi yarn sabah 9 da ac gidicem kan tahlili yapicam ona gore sonuc belli olacak bn kulanmadm kulanirmiymda blmyrm kuzum

İşler çok yoğun canım ayarlamaya çalişirsam gidicem gitmem gerekir, Peki kızlar çatlama iğnesi ben oluyor nasıl oluyor bi yerde okudum da bilen var mı ?
Canım çatlama iğnesi büyüyen yumurtanın çatlaması için göbekten yapılan iğne yumurta kaliteli gelişsin diye ilk klomen denilen ilaç veriliyor 5 Gün kullanıyorsun sonra doktora gidiyorsun kaç yumurta olmuş bakıyor ona göre iğne vurguluyor sonra ilişki günleri öneriyor :)

Kızlarrr 26 gün önce 8 haftalık gebeliğim kalp atışı durduğu için sonlanmıştı.Kürtajla almıştı doktor.kürtaj olduktan 15 gün sonra eşimle yakınlaşma oldu korunmasız şekilde..şu 3 gündür sol kasığımda bıçak batması gibi sancılar oluyor,akıntım arttı ve bu sabah her gün yapıp yediğim yumurtanın kokusuna bile tahammül edemedim.Sizce hamile olma ihtimalim var mı ? Yani bu ne kadar mümkün böyle bir durum başına gelen var mı ?

Canım sakın sıkma canını.Bir şeyi ne kadar çok kovalarsan o kadar kaçıyor senden.Ben 3 yıldır kendimi yedim yapmadığım kür denemediğin yöntem kalmadı doktor doktor gezdim.Son gitttiğim doktorum genel testler yaptı ve bir engel olmadığını söyledi.içimi rahatlattı ve ben ondan sonra hamile kaldım.Birazda psikolojik bence bu durum ne zaman hamile kalacağım diye düşünüp durursan olmuyor.Gerçi bebeğimi kaybettim ama nasip böyleymiş.senin gibi her ay dünya kadar test yapardım olmazdı.Demem o ki zamana bırak bence canım her nasip vaktine esirdir.İnş hayırlı haberlerini alırız tez zamanda.

Çok saol canım düşünmeden de edemiyorum ki hep ne zaman diye bekleyip duruyorum rabbim hepimize yardımcı olsun inşallah

Kızlar günaydın bügün hastaneye gidicem kızlar bakalım son durumum neymiş, İstanbul Ümraniye de oturuyorum bana yakın hastane Öner'iniz varmı kızlar yardım edin lütfen bayan doktor istiyorum ama hastane bulamadım

5 gün gecmisle kesin test yapmalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…