- Konu Sahibi nslhnnslhan
-
Canım çatlama iğnesi büyüyen yumurtanın çatlaması için göbekten yapılan iğne yumurta kaliteli gelişsin diye ilk klomen denilen ilaç veriliyor 5 Gün kullanıyorsun sonra doktora gidiyorsun kaç yumurta olmuş bakıyor ona göre iğne vurguluyor sonra ilişki günleri öneriyor :)İşler çok yoğun canım ayarlamaya çalişirsam gidicem gitmem gerekir, Peki kızlar çatlama iğnesi ben oluyor nasıl oluyor bi yerde okudum da bilen var mı ?
Canım sakın sıkma canını.Bir şeyi ne kadar çok kovalarsan o kadar kaçıyor senden.Ben 3 yıldır kendimi yedim yapmadığım kür denemediğin yöntem kalmadı doktor doktor gezdim.Son gitttiğim doktorum genel testler yaptı ve bir engel olmadığını söyledi.içimi rahatlattı ve ben ondan sonra hamile kaldım.Birazda psikolojik bence bu durum ne zaman hamile kalacağım diye düşünüp durursan olmuyor.Gerçi bebeğimi kaybettim ama nasip böyleymiş.senin gibi her ay dünya kadar test yapardım olmazdı.Demem o ki zamana bırak bence canım her nasip vaktine esirdir.İnş hayırlı haberlerini alırız tez zamanda.Biliyorum canım ufak bi kan geldi adet başlangıcı gibi adet oldum genelde öyle gelir, evet denedim ama çok fazla denemedim canım açıkcası ben ocak da gittim dk a o zaman öğrendim dk ilaç verdi 2 ay sonra gel dedi 5 ay geçti hala gidemedim bazı durumlardan dolayı
Rica ederim.cnm doktor öneriyor benim ikinci ayim bugün adet günün umarım.olmam dua edinHımmm anladım canım çok saol çok güzel anlatın anladım, peki biz mi yaptırıyoruz doktor mu öneriyor
5 gün gecmisle kesin test yapmalisinKızlar iyi akşamlar hayırlı cumalar. Bana yardımcı olurmusunuz lütfen, Ben takvim uygulaması indirmiştim 3 ay önce hepte doğru çıkar gününü hiç şaşmaz ama bu sefer Pazartesi günü adet olmam gerekirdi takvimde öyle görünüyor ama 5 gün geçti hala olmadım hiç bir belirtide Yok bende sadece göğüs uçlarım çok hassas göğüslerim de öyle bilmiyorum sizce hamilemiyimdir test yapmakdan da korkuyorum çıkmıcak diye lütfen yardım olun , ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?