Hamile olabilirmiyim?

Hımmm anladım canım inşallah iyi haberler alırım Cuma yada cumartesi doktora gidicem hayırlısı inşallah

Yumurta akı gibi değilse çıkan meni de olabilir bence

Hımmm anladım canım inşallah iyi haberler alırım Cuma yada cumartesi doktora gidicem hayırlısı inşallah
İnşallah güzelim Rabbim gönlünde ki muradı versin insallah iyi haberlerini bekliyor olacağım ilişkiden sonra eger yumurta sperm ile döllendi ise 4-5 günde ancak senin yumurtalıklarına ulaşıyor ben ilişkiden 12 gün sonra adetime 5 gün varken kanda öğrendim hamile olduğumu

Ayyy canım inşallah doktor prolaktinin tekrar yükselmezse hamile kalma şansın yüksek çünkü ben bu zaman kadar takvim uygulaması indirmiştim ona göre yapıyorum mesela o gün doktor pazar günü çatlama olucak derken takvimde Cuma gösteriyordu o yüzden takvim de ne kadar doğru bilmiyorum ‍ inşallah canım ya Allah istiyen herkese versin

Sanırım sürç hormonun yüksk o hormon yüksek olduğunda gebe kalmayı biraz zorlaştıra biliyor

Hımm anladım böylelikle hamile kalamam galiba hamile kalmam için Rahime ulaşması lazım ayy ne zor iş miş yaa.

Evet canım ocak ayında 58,9 yüksekliğinde di geçen cuma gittim 18 düşmüş doktor ilaç verir diye düşündüm ama henüz birşey vermedi

Merhaba,8 ayır korunmuyoruz henüz maalesef müjdeli haber alamadık ama bu ay anormal bi durumla karşılaştım bunu yaşayanlar bana yardımcı olabilir mi doktorlar bi sorunumuzun olmadığını söylediler öncelikle bu ay adet olduğımda gidicektim tedaviye ama 44 gün oldu hala adet olmadım sürekli sol kasık ağrım oluyo adet olacak giibi oluyorum olamıyorum dünden beri göğüslerimde acıyo ama 35.gün test yaptım negatif cıktı ama sol kasığımdaki ağrı devam ediyo ve hiç akıntım yok bu durumu yaşayan baskalarıda var mı ???? Tekrar test yapmalımıyım uoksa kist falan mıdır korkuyorum Lütfen yardım

Kan testi yaptırabilirsin imkanın varsa kesin sonuç alırsın canım

kızkar lütfen yardım edin... bayadır sık gitmiyorum önceden hiç çıkmazdım burdan şimdi arada giriyorum artık iyce umudum kesildi, benimde ocak ayın da prolaktinim 58,9 du sonra dostinex kulandım 5 ay doktora gitmedim en son mayıs da gittim prolaktinim 18 düşmüş çok sevindim doktor yumurta takibi yaptı hormonlarım da bi sıkıntı Yok mayısta 12 ml çatlama olucak dedi ilişkiye girdik ama olmadı maalesef benim artık umudum kalmadı, herşeyi boş verdim buraya bile fazla girmiyorum olursa olur artık ama hala neden olmuyor anlamıyorum, hastalığıma 7 gün var çok kasık ağrım var alıntım çok fazla normelde hastalığıma 1-2 günnkala olur bu belirtiler ama erken olucam sanırım, ne yapmam gerekiyor kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…