- 18 Mayıs 2017
- 24
- 36
- 38
- Konu Sahibi nslhnnslhan
-
Merhaba yazdıklarını biraz okudum adetnin gecikmesinin sebebi yine prolaktin yüksekliği olabilir. Bence pazartesi günü bi doktora git hormon tahlili yaptır. Benimde prolaktin yüksekti dostinex kullan 2 ay sonra gel dedi.Evet öyle canımmm, Dicek birşey bulamıyorum hala ağlıyorum çünkü Allah yardımcımız olsun sen yine caba gösteriyorsun inşallah verdin çabanın karşılığını hayırlı haberle alırsın canım kısa zamanda aşkınızın meyvesi olur inşallahhh, çok teşekkürler cevap versin için Allah razı olsun
Benim 2 ay doldu. Adet olmayı bekliyorum ki gideceğim doktora. Bence adetliyken git önce hormon tahlili yaptır. Senin öncelikli sorunun o çünkü.Aynı durumdayız canım aman sen benim gibi yapma git diyorsa muhakkak git ben 5 ay oldu hala hastaneye adımımı bile atmadım zaten o ilaçta biteli çok oldu o ilacı kullanırken çok rahatım günümde oluyordum şimdi böyle gecikince hamileyim sandım ama öyle değişmişim çok üzüldüm, doktora gidicem ama neye baktırayım herkes farklı şeyler söylüyor kimileri yumurtalıklarına baktır diyor kimi hormonlarına diyor kimileri farklı şeyler söylüyor
Cocuk İstiyorsan söyle tabi ki. Ben 6 aylık evliydim söyledim.Anladım canım bu konularla ilgili de hiç bilgim Yok zaten yani doktora çocuk istiyoruz ama olmuyor diye söylesem mi peki sizce Zaten doktor da ona göre hareket eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?