Hamile olabilirmiyim?

Bnde yeni basaldim 15 gun boyunca ic icinde ne var ne yok sokup atar eger hale olmuosada allah vermiodur demek kuzum bnde bu adetimin 3 gunu gidip doktora test flan yapdircakdim nie hamile kalamiyorum die ara kanamam oldu ayin 16 snda ilk bas pembe geliodu az az smdi normal adet gbi kanamam oluo ve ayin 22 siydi bnm adetim ara kanamamla birlesdi ne oldunu anlayamiyrm bile normal adetim sancli olur bu olmadi ve adetimn 3 gunu hangi gun olark hesaplayim bilemedm bni bir ay daha geriye atti hayr deyip odurmakdan beklemekden baska caremiz yok kuzum ins en kisa zmnda ikmzde hamile kaliriz

Evet öyle canımmm, Dicek birşey bulamıyorum hala ağlıyorum çünkü Allah yardımcımız olsun sen yine caba gösteriyorsun inşallah verdin çabanın karşılığını hayırlı haberle alırsın canım kısa zamanda aşkınızın meyvesi olur inşallahhh, çok teşekkürler cevap versin için Allah razı olsun

Aglama bende inan msjlari okudum vok duygulandm gozlerim doldu bn sadece kendimi sanrdim neci insanlar varms bu aciyi yasayanlar sende aglama vardir bi hikmeti isdeyipde olmamasi zor bi bu acinin tarifi bile yok esimde cok isdio her ay beraber hevesleniyrz sonra olmaynca evde bir sesizlik o duyguyu bide onlara sormak lazim alahim herkeze yardim edsin butun herkeze sende dusme usdune dua edmekden baska bsymz yok sonucda sende dene cabala imkansiz die birsy yokdur kuzum amin ins ins seninde benimde tum isteyenlerinde olur bebisi

Senin eşim istiyor ama benim'ki pek umursamıyor en acısıda bu çünkü bu acıyı tek başına yaşamak, inşallahh kuzum Allah herkese nasip etsin, Sende yaz burdan paylaş merak ederim

İnşallahh canımm yazarım tabi sende yazarsın öğrendin zaman inşallah o hayırlı haberleri alırsın görüşürüz

Merhaba yazdıklarını biraz okudum adetnin gecikmesinin sebebi yine prolaktin yüksekliği olabilir. Bence pazartesi günü bi doktora git hormon tahlili yaptır. Benimde prolaktin yüksekti dostinex kullan 2 ay sonra gel dedi.

Aynı durumdayız canım aman sen benim gibi yapma git diyorsa muhakkak git ben 5 ay oldu hala hastaneye adımımı bile atmadım zaten o ilaçta biteli çok oldu o ilacı kullanırken çok rahatım günümde oluyordum şimdi böyle gecikince hamileyim sandım ama öyle değişmişim çok üzüldüm, doktora gidicem ama neye baktırayım herkes farklı şeyler söylüyor kimileri yumurtalıklarına baktır diyor kimi hormonlarına diyor kimileri farklı şeyler söylüyor

Benim 2 ay doldu. Adet olmayı bekliyorum ki gideceğim doktora. Bence adetliyken git önce hormon tahlili yaptır. Senin öncelikli sorunun o çünkü.

Anladım canım bu konularla ilgili de hiç bilgim Yok zaten yani doktora çocuk istiyoruz ama olmuyor diye söylesem mi peki sizce Zaten doktor da ona göre hareket eder

Kuzum sen soyle tabi ben 6 aylikken soyledim saglik ocagndaki doktoruma test yapdirmaya gitmisdim soyledim cocugm olmuo galiba dedim kadin doguma gid dedi kac ylk evlisin die sordu 6 aylik degince 1 sene olmadan bakmazlar dedi bekle olmazsa gdersn demisdi

Anladım canım Yok benimki 1 yılı geçti ne bilim yaş ufak olunca tepki veriyor bazıları uyuz oluyorum

Brak alahini seversen kuzm ya o bnu dems o soyle dusunmus bunlara kulak asmayi gec ardik miledin azi torba degilki buzemioruz herkz cok konusur ama bos konusur

Ahh ahh ne güzel konuştun vallaha herkes ayrı birşey söylüyor gerçekten kimse bu kız ne düşünüyor demiyor maalesef, peki doktora. Gidicem de sizce hangi bölüme giderim. Bayadır gitmiyorum

Kızlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum adetim bittikten hemen sonra ilişkiye girdik 4 kez ve korunmadik 4. Gün sonunda ertesi gün hapı içtim hamile olabilirmiyim. Ve ilişkiyi biraktigimiz günden beri akıntı var yoğun bi şekilde ve rengi yesilimsi bi renk ve kötü kokuyor kasintida yapıyor ne olabilir ilk kez böyle akıntı oluyor

Yani 4 gun korunmayip 4.gun korunmanda ayri bir soru tabi ama koku yapiosa ve rengi yesimlisi gbiyse bir yerde okumusdum hastalign habercisiydi sen bence bir kadin doguma gid kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…