- Konu Sahibi nslhnnslhan
-
İnanamıyorum ya üzüldüm valla inşallah bidaha ne olur canm hakkında hayırlısı ama buda kötü umutlaniyosun tam diyosun 5 gün geçti kesin hamileyim hooopppp kanama başlayınca hayal kirikligiArtık çok geç adet oldum canım
Yerlesme kanamasi gibi duruyor canm test yaptir bidaha benceMerhabalar.. Geçen ay adetimin bittiği gün yani nisan 22 sinde eşim ile korumasız ilişkiye girdik. bu ay 17 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım, fakat 15 16 mayıs tarihlerinde ara ara kahverengi akıntım oldu ben başta acaba adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedi çok az damla damla oldu çünkü ayın 20 sinde kan tahlili yaptırdım <1,20 çıktı ama göğüslerimde de bir sertlik var hafif acı ile birlikte bel agrısı oluyor ara ara tekrar kan testi yaptırsam mı bilemedim.
hımm anladım bende internetten baktığımda acaba yerleşme kanaması mı dedim ama kan tahlilinde çıkmayınca yoktur diye düşündüm öyle bir hamilelik belirtim de yok aslında sadece göğüs sertliği biraz acı birde ara ara bel ağrısı o akıntı kafamı karıştırdı çok teşekkür ederim :)Y
Yerlesme kanamasi gibi duruyor canm test yaptir bidaha bence
Canım bende senin gibi yaşadım Mayıs ayında. Adet tarihim 10 mayisdi. Ondan 4 gün önce pembe lekelenme oldu 4 gün boyunca. adet günümde ise normal adet kanaması oldu benim adetlerim çok sancılı olur hiç ağrı yoktu ve goguslerimde ne ağrı ne şişlik. Bende anlamadım. Hatta daha sonra eşimle birlikte olduktan sonra kanamam oldu birkaç kere.bende anlamadım kendimi :)Bnde yeni basaldim 15 gun boyunca ic icinde ne var ne yok sokup atar eger hale olmuosada allah vermiodur demek kuzum bnde bu adetimin 3 gunu gidip doktora test flan yapdircakdim nie hamile kalamiyorum die ara kanamam oldu ayin 16 snda ilk bas pembe geliodu az az smdi normal adet gbi kanamam oluo ve ayin 22 siydi bnm adetim ara kanamamla birlesdi ne oldunu anlayamiyrm bile normal adetim sancli olur bu olmadi ve adetimn 3 gunu hangi gun olark hesaplayim bilemedm bni bir ay daha geriye atti hayr deyip odurmakdan beklemekden baska caremiz yok kuzum ins en kisa zmnda ikmzde hamile kaliriz
Beklemek cok zor yaaNe garip bir süreç ya her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yok bel ağrısı da rahatsız ediyor :s
BENİDE KASIK YANMASI AĞRISINe garip bir süreç ya her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yok bel ağrısı da rahatsız ediyor :s
Canım yaptırsan da değerinin yükseleceğini sanmıyorum olsa idi adetin geçtiği icin yükselmesi gerekirdiMerhabalar.. Geçen ay adetimin bittiği gün yani nisan 22 sinde eşim ile korumasız ilişkiye girdik. bu ay 17 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım, fakat 15 16 mayıs tarihlerinde ara ara kahverengi akıntım oldu ben başta acaba adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedi çok az damla damla oldu çünkü ayın 20 sinde kan tahlili yaptırdım <1,20 çıktı ama göğüslerimde de bir sertlik var hafif acı ile birlikte bel agrısı oluyor ara ara tekrar kan testi yaptırsam mı bilemedim.
evet bencede adetim iki gün geçti yaptırdım test çünkü artık bir kadın doğum uzmanına gitmem lazım :sCanım yaptırsan da değerinin yükseleceğini sanmıyorum olsa idi adetin geçtiği icin yükselmesi gerekirdi
Merhaba canım doktora gittin mi merak ettim. Aynı sorunu yaşıyoruz ben bayağı gecikmeli adet oldum. Yarın bende gideceğim doktoraAynı durumdayız canım aman sen benim gibi yapma git diyorsa muhakkak git ben 5 ay oldu hala hastaneye adımımı bile atmadım zaten o ilaçta biteli çok oldu o ilacı kullanırken çok rahatım günümde oluyordum şimdi böyle gecikince hamileyim sandım ama öyle değişmişim çok üzüldüm, doktora gidicem ama neye baktırayım herkes farklı şeyler söylüyor kimileri yumurtalıklarına baktır diyor kimi hormonlarına diyor kimileri farklı şeyler söylüyor
Sonuçların gayet normal canım yas bekliyor olabilirsin egger Esin'de bir sorun yoksa yakın zaman da hamile kalabilirsin benim değerlerime çokça benziyor ben korunmayı bıraktık 2. Ay hamile kaldım suan 6 haftalık hamileyim stres yapma oluruna bırak İnan oluyor O zamanKızlar bügün gittim doktora sonuçlar bunlar sizce basıl cumartesi günü yine gidicem yumurta takibi yapacaklar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?