Hamile olabilirmiyim?

Merhabalar.. Geçen ay adetimin bittiği gün yani nisan 22 sinde eşim ile korumasız ilişkiye girdik. bu ay 17 mayıs da adet olmam gerekiyordu hala olmadım, fakat 15 16 mayıs tarihlerinde ara ara kahverengi akıntım oldu ben başta acaba adet mi oluyorum dedim ama devamı gelmedi çok az damla damla oldu çünkü ayın 20 sinde kan tahlili yaptırdım <1,20 çıktı ama göğüslerimde de bir sertlik var hafif acı ile birlikte bel agrısı oluyor ara ara tekrar kan testi yaptırsam mı bilemedim.

Y
Yerlesme kanamasi gibi duruyor canm test yaptir bidaha bence

Y

Yerlesme kanamasi gibi duruyor canm test yaptir bidaha bence
hımm anladım bende internetten baktığımda acaba yerleşme kanaması mı dedim ama kan tahlilinde çıkmayınca yoktur diye düşündüm öyle bir hamilelik belirtim de yok aslında sadece göğüs sertliği biraz acı birde ara ara bel ağrısı o akıntı kafamı karıştırdı çok teşekkür ederim :)

Canım bende senin gibi yaşadım Mayıs ayında. Adet tarihim 10 mayisdi. Ondan 4 gün önce pembe lekelenme oldu 4 gün boyunca. adet günümde ise normal adet kanaması oldu benim adetlerim çok sancılı olur hiç ağrı yoktu ve goguslerimde ne ağrı ne şişlik. Bende anlamadım. Hatta daha sonra eşimle birlikte olduktan sonra kanamam oldu birkaç kere.bende anlamadım kendimi :)
Sen ne yaptın Dr. Gittinmi ins hamilesindr Rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla isteyip de olmaması gerçekten çok zor kendimden biliyorum demekki zamanı var diyip kendimi teselli ediyorum her ay. Allah büyük yardimcimiz olsun amin.

Herkez ayni derten yanio kuzum bir hafda once bnde ayni kanamadn dolayi gidim bisy yok dediler daha sonra dun gidim doktor hormon bozuklugu dedi ama bnm kanamam ilk once pembemsi geldi snra adet gni kanama oldu 10 gun surdu biraz bekle adetinde gecikme yasarsan eger gidersn hevesleyip testleri yapiorz birsy ckmayinca koca bir husran bnu yasdm yasamanii isdemem

Kizlar benim bat 25 mayis 2 gun once idrar testi yaptim negatif cikti bugun seffaf akintiyla karisik acik kirmizi kan geldi peceteye cok az ama ne agrim var ne de bise bat tarihinden bir gun once yerlesme olabilir mi bilgisi olan var mi

Ne garip bir süreç ya her an adet olacakmışım gibi hissediyorum ama yok bel ağrısı da rahatsız ediyor :s

Canım yaptırsan da değerinin yükseleceğini sanmıyorum olsa idi adetin geçtiği icin yükselmesi gerekirdi

Merhaba canım doktora gittin mi merak ettim. Aynı sorunu yaşıyoruz ben bayağı gecikmeli adet oldum. Yarın bende gideceğim doktora

Merhaba canım, Evet Cuma günü gittim canım doktorum çok iyidi çocuk istiyoruz ama olmuyor dedim oda kan testi falan yap dedi Pazartesi-Salı günü gel dedi , bende merakla bekliyorum canım sonuç ne hiç bilmiyorum.

İnşalahhh kuzum yarın gidicem daha fazla dayanamam çünkü :) inşallah herşey gönlümüzce olur ederim tabikiii

Kızlar bügün gittim doktora sonuçlar bunlar sizce basıl cumartesi günü yine gidicem yumurta takibi yapacaklar ?

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bügün gittim doktora sonuçlar bunlar sizce basıl cumartesi günü yine gidicem yumurta takibi yapacaklar ?
Sonuçların gayet normal canım yas bekliyor olabilirsin egger Esin'de bir sorun yoksa yakın zaman da hamile kalabilirsin benim değerlerime çokça benziyor ben korunmayı bıraktık 2. Ay hamile kaldım suan 6 haftalık hamileyim stres yapma oluruna bırak İnan oluyor O zaman

Ayyy kuzum Allah annalı babalı büyütsün inşallah, bundan bi kaç ay sonra çok kötüdüm prolaktinim 58,9 şimdi düşmüş bende çok mutluyum canımm, eşimde bir problem Yok bakalım hayırlısı inşallah Allah ne zaman nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…