Hamile olabilirmiyim?

Amin canım insallah en kısa zaman da senden de hayırlı haberler alırız insallah Rabbim hayırlı zaman da hayırlısı ile nasip etsin öyle dua et ben 5 yıllık evliyim sağlık problemim olduğu icin 5 yıl doktorum izin vermedi çocuk yapmama 5 yıl icim de ne yasadım bir Allah bir ben biliyorum Rabbim nasip ettikten sonra olacak olan oluyor rabbime sığın gerisi hep teferruat

Yal bekliyor olabilirsin yapmişsin ya canım, nasıl yani tam anlamadım ?
Yaş demek istedim canım bazen rahim hazır olduğu yaşta kabuk edermiş hamile kalmayı hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorsan yaş bekliyorsun derler

Hımmm anladımm canım hayırlısı olsun inşallah canım benim haklısın tabi Allah ne zaman nasip ederse artık çok sıkmıyorum kendimi tek korkum hiç olmamasıdı oda şükür temiz çıktı aksıne bi sonraki sonuçlardan daha iyi inşallah dualarımız kabul olur şu mübarek günlerde

Merak etme tıbben kadının kısırı Yok artık Esin'de problem olmadığı sürece sıkıntı Yok demek tir

Kızlar cumartesi yine gittim doktor önce yumurtalıklarıma baktı ve hiç bi sorun görmedi hatta hamile kalman lazım belki sen yanlış yapıyorsun dedi ben bu zaman kadar hep takvime göre yaptım oda baktı sağ tarafda pazar be Pazartesi 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmen lazım dedi bizde dün girdik sabaha kadar yarım hiç kalkmadım :) herşey bi kenarada hiç birşey çıkmamasına çek sevindim :) inşallah olur

Sperm rahim içerisinde 72 saate kadar yaşayabiliyor canım eger yumurtlama oldu ise hamile kalırsın Allah'ın izini ile

Ayyyy canım inşallahhh dua edin lütfen, çalişiyorum ama bu engel değil sanırım, 72 saate mi Rahime yerleşiyor, doktorum bu Cuma tekrar gel çatlama olmuş mu diye bakıcaz dedi canım kimileri 12 ml çok küçük olmaz diyor ama ne alaka anlamadım

Canım hayır birleşme oluyor ya sperm senin rahiminin içerisinde 72 saat yaşayabiliyor çalışman falan engel değil evham yapma Stres yapma bana doktorum su ayakları yukarı kaldırma muhabbetinin dogru olmadığını söylemişti gerçekten de öyle iliskiye girer girmez banyo yapan bir insanım ben suan hamileyim olacağı varsa oluyor öyle seyler yapıp da daha cok strese sokma kendini

Bu arada sen gün aşırı iliskiye gitmeye devam et Cuma'ya kadar denk gelmesi icin önemli canım

Hayırlı olsun canımm Allah kucagina almanı nasip eder inşallah bende dün 1 saat ayakta tutum resmen :) bana da çok saçma geliyor ama işte kim nederse onu yapıyorum haklısın aslında canım inşallah bakalım

Sağol canım darısı basına insallah en kısa zamn da

Kızlar ya size birşey sorucam yardım edermişsiniz bügün ablamın çocuğuna bakıyordum oda çok kilolu onu kucakda zıplatıyordum sonra baktım akıntım var ama ayıptır söylemesi iç camaşirim komple olmuştu beyaz ama parmakda uzayan gibi değil sizce nedir bu geçen pazar günü doktor 12 ml çatlama olucak dedi kesinlikle ilişkiye girmenin lazım dedi bizde girdik sizce buneden olabilir adetime 10 gün var

Hamile olabilirsin cnm dikkat etmen lazım her daim çünkü korunmuyirsun sonucda hamile kalma olasılığı var.dikkat etmek lazım sürekli inşallah kötü birşey yoktur cnm ..kanama devam etti mi

Canım yumurtlama belirtisi gibi duruyor

Kanamam yoktu canım sadece beyaz bi akıntım vardı baya vardı, evet dikkat etmek lazım inşallah canımm bişey yoktur

Evet herkes öyle söylüyor canım dün gece ilişkiye girdik ama yatmadım hiç hemen düş aldım kasıtlarım baya ağrımışdı. Doktor geçen pazar sağda 12 ml çatlaman olucak muhakkak ilişkiye gir dedi bizde öyle yaptık peki dünkü durumdan da herkes çatlama olmuştur diyor doktor niye pazar diye söyledi anlamadım hiç birşey

Belirtilerin o şekil de canım o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…