- 24 Mayıs 2023
- 9
- 2
- 6
- 26
- Konu Sahibi cicekbahcesii
-
Net bişey söyleyemiyorum ama inşallah vardır test yapsana sabahMerhaba arkadaşlar. Göğüs uclarımda aşırı acı var regliden 10-12 önce başladı. Gaz sıkışması ve kabızlığımda vucut şişkinliğimde buna dahil reglime 3 gün var bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi? Tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu ay
O kaset testler beni mahvetti yapmamaya yeminliyimNet bişey söyleyemiyorum ama inşallah vardır test yapsana sabah
Çok haklısın o zaman bir kan testiyle buraları şenlendirO kaset testler beni mahvetti yapmamaya yeminliyimhamile değilken hamile gösterdi hamile olanlarıda negatif gösteriyor değişik bir şey
Benim ilk defa erken başladı ya ondan merakta kaldım normakde regliden önce ishal başlardı bende kabız olunca bi düşünmedim değilYa göğüs hassasiyetinin başlama zamanları böyle sanki yumurtlama sonrasına denk geliyor gibi. Bende pkoluyum bazen benimde yumurtlama sonrası başlıyor regle kadar hassas acıyor falan. Bazende regl den bi kaç gün önce başlıyor regl başlayınca geçiyor. Mesela bu sefer reglim bitti hala acıyorçok saçma bir durum
Aynu durumlar bende de var akıntım da var poliplerim vardı geçen ay alındı acaba alındıktan sonra hamile kalma olasılığı olabilirmi diye düşünüyorum 3 ay öncede rahım filmi çekinmiştimHamilelik belirtilerine bnziyor ama herkesde farklilik gosteriyo
Kimisini ates basiyo kimisini usumek geliyo mesela
Bende bu ay bekliyorum
5 Mayisda adet olmustum .Yumurtlamadan beri kramp sanci giriyo kasiklara
Gazda var.Bide sut beyazi kremsi akinti var
Bekliyorum heyecanla inşallah rabbim yardım eder canım
Üstüne görme nasıl oluyor internette bir cevap bulamadım da geç döllenme gibi bir şeymiKaset test yapmiyosan kan testinde mutlaka cikar
Adeti bekleme bnce .Belki üstüne gorme yasarsin adet oldum sanirsin olabilir yani bole seyler
Bazı kadınlarda lekelenme oluyor hatta bazıları adet bile oluyor sanırım onlara diyorlarÜstüne görme nasıl oluyor internette bir cevap bulamadım da geç döllenme gibi bir şeymi
Lekelenme oluyo adet kaniyla da karistirilabiliyor.Yerlesme kanamasida diyolarÜstüne görme nasıl oluyor internette bir cevap bulamadım da geç döllenme gibi bir şeymi
Olabilir tabiAynu durumlar bende de var akıntım da var poliplerim vardı geçen ay alındı acaba alındıktan sonra hamile kalma olasılığı olabilirmi diye düşünüyorum 3 ay öncede rahım filmi çekinmiştim
31 mayisda olcam bnde 27 günde bir adet oluyorumBenim de yumurtamın çatlamasının üstüne 6 gün geçti hafif kramplarım var yüzümde sivilceler çıkmaya başladı süt kesiği hafif akıntı oluyor ve meme uçlarım dokununca açmıyor ama sanırım regli olucam çünkü adetle aynı belirtiler bat 30 Mayıs bekliyorum
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah test yaparsan etiket yap merak ederimmBenim ilk defa erken başladı ya ondan merakta kaldım normakde regliden önce ishal başlardı bende kabız olunca bi düşünmedim değil
Hadi bakalım hayırlısı olur inşallah test yaparsan etiket yap merak ederimm
regli oldumHadi bakalım hayırlısı olur inşallah test yaparsan etiket yap merak ederimmyapmama gerek kalmadı bide erken oldum 3 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?