Hamile olabilirmiyim?

Canim bencede hamilesin.ben de 5 gun once idrar testiyle ogrendim.cok fazla halsizlik, goguslermde agri vardi.
Ertesi gün hemen hastahaneye koştum. Saglik ocagina gitsen cok beklemeden kan verebilirsin.
Hayirli olsun inşallah.

Canim bencede hamilesin.ben de 5 gun once idrar testiyle ogrendim.cok fazla halsizlik, goguslermde agri vardi.
Ertesi gün hemen hastahaneye koştum. Saglik ocagina gitsen cok beklemeden kan verebilirsin.
Hayirli olsun inşallah.

Hayırlı olsun bebişin :) Aynı şeyler bende de var evet, göğüsler acaip acıyo ve hep yatmak istiyorum. Bugün gitmeye çalışcam... Yorum yapan arkadaşlarım çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

hayırlısı olsun tebrik ederim
yalnız merak ettiğim bişi var hazır değilmişsiniz ya korunmuyor muydunuz acaba :26:
biz de hazır değiliz ve korunuyoruz ve bi kaza olmadı bu zamana kadar çok şükür
korunmaya rağmen kaldıysanız ben de tırsıcam da

adein 10 gün geçtikten sonra tekrarla testi çünkü çoğu testler bozuk çıkabiliyor... eğer yine çift çıkarsa kan testinide mutlaka yaptır.. benimde en son yaptığımda çift çizgi çıkmıştı ama kantesti yaptırdım hiçbirşey çıkmadı... hayırlısı olsun inş...

Teşekkürler, bizimki pek sağlıklı bi korunma yöntemi değildi

Bende adetim 2 gün geçince yapmıştım testi. Çift çizgi çıkmıştı.Çok inanmadım başta, inanmak da istemedim ama hala hamileyim

Canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah.

Adet gününüz düzenliyse ve çift çizgiyide gördüyseniz yüksek ihtimal hamilesiniz,tebrikler.
benim adetim gün şaşmazdı o yüzden 1 gün geçince test yaptım ve çok zorda olsa görünecek bir ikinci çizgi belirdi,
akabinde hemen kan testi yaptırmıştım.
kan testini ihmal etmeyin.
çünkü asıl belirleyici olan o.

darısı bizlereee

darısı bizlereee

amin canım,Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah.
sabret ve bol bol dua et.
bil ki şuan hayırlı olan zamanı bekliyorsunuz...
Rabbim sabrınızı çok sınamadn nasip etsin inşallah

amin canım,Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah.
sabret ve bol bol dua et.
bil ki şuan hayırlı olan zamanı bekliyorsunuz...
Rabbim sabrınızı çok sınamadn nasip etsin inşallah

inşallahhhh

Kızlar hamile olupta kan testinde çıkmaması mümkün mü ilişkiden 2 ay sonra

Kan testinde cikmamasi mümkün değil. Ben idrar testi yaptım.pozitif cikti.sora kan verdim.en fazla 1 aylik hamileyim.
Kan testinde cikmasi gerek 2 ay uzun sure

[SUP][/SUP][QUOcikmayabilir.91220]Pardon Cnm ya idrar testinde die sorcaktım idrar da çıkmaması mümkün mü peki[/QUOTE]

Idrar testinde cikmayabilir.her zaman saglikli sonuç vermeyebiliyor.
Belirtiler varsa saglik ocagina gidip kan verin.emin olursunuz.

[SUP][/SUP][QUOcikmayabilir.91220]Pardon Cnm ya idrar testinde die sorcaktım idrar da çıkmaması mümkün mü peki

Belirtiler varsa saglik ocagina gidip kan verin.emin olursunuz.[/QUOTE]

Cnm bnm durum şu sürtünme yoku ile beraber oldum sevgilim ile ama vajinaya ve içine boşalmadı dışarı boşaldı.ardından 2-29 Kasım 23 Aralık 20 Ocak'ta 5 gün süren adetlerim oldu.yinede Kasım ve ocakta test yaptım ikisi de negatifti.sence hamile olma şansım var mı

Kızlar merhaba... Adetim 10 gün gecikti agrılarım var ama kırmızılar gelmedi 3 defa idrar testi yaptım ama negatif bugün kan testi yaptırdım ama sonuc pazartesiye kaldı. bu agrılarla basım belada...

Belirtiler varsa saglik ocagina gidip kan verin.emin olursunuz.

Cnm bnm durum şu sürtünme yoku ile beraber oldum sevgilim ile ama vajinaya ve içine boşalmadı dışarı boşaldı.ardından 2-29 Kasım 23 Aralık 20 Ocak'ta 5 gün süren adetlerim oldu.yinede Kasım ve ocakta test yaptım ikisi de negatifti.sence hamile olma şansım var mı[/QUOTE]

Canim üzerine 2 kez regl olmuşsun zaten.
Testte yapmışsın negatif cikmis.
Degilsindir tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…