eşimle bende de kan uyuşmazlığı var hamileliğimin 28. haftasındayım 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor o iğneyi vurmadan önce Hemogram,Tit,Obstetrik us tetkiklerini istiyor bide eşinin kan grubunun bulunduğu resmi evrak bunları istemesinde ki amaç ne bende Çözmüş değiLim bilgi sahibi oLan var mı acaba neden istiyor bu tetkikleri
Çok şaşırdım, idrar testinin negatif çıktığında yanlış olma ihtimali var da pozitif çıktığında %99 hamile olman gerekiyor. Kan testi hiç yaptırmamıştım, idrar testiyle öğrendim ben de hem de 1 gün geçmişti, sonra direkt doktora gittim ultrasonda evet hamilesiniz dedi. Sen de ultrasonda baktırsaydın bi. Kanda belli bir seviyeye gelmeden idrarda belli olmaz diye biliyorum. İdrarda çıktığına göre acaba geç döllenme mi?? Biraz daha bekleyip doktora gidin ultrasonda baktırın mutlaka.
eşimle bende de kan uyuşmazlığı var hamileliğimin 28. haftasındayım 28. haftada kan uyuşmazlığı iğnesi vuruluyor o iğneyi vurmadan önce Hemogram,Tit,Obstetrik us tetkiklerini istiyor bide eşinin kan grubunun bulunduğu resmi evrak bunları istemesinde ki amaç ne bende Çözmüş değiLim bilgi sahibi oLan var mı acaba neden istiyor bu tetkikleri
Canım bildiğim kadarı ile bebeğin anne ile uyumuna bakılıyor o yüzden istemiş olabilir. Çünkü bebek babadan gelen kan özelliklerini taşıyor anne ile uyumsuzsa ona göre tedavi uygulanıyor sanırım.
Çok şaşırdım, idrar testinin negatif çıktığında yanlış olma ihtimali var da pozitif çıktığında %99 hamile olman gerekiyor. Kan testi hiç yaptırmamıştım, idrar testiyle öğrendim ben de hem de 1 gün geçmişti, sonra direkt doktora gittim ultrasonda evet hamilesiniz dedi. Sen de ultrasonda baktırsaydın bi. Kanda belli bir seviyeye gelmeden idrarda belli olmaz diye biliyorum. İdrarda çıktığına göre acaba geç döllenme mi?? Biraz daha bekleyip doktora gidin ultrasonda baktırın mutlaka.
Bende idrar testi yapılacak sanıyodum hatta lavaboya çıkmadım tuttum :) ama kan testi yaptı bayan zaten yaşadığımız yerde sağlık koşulları çok iyi değil ben bekliyorum şuan regl dönemime bikaç gün var olmazsam eğer yakınlarda bir başka hastaneye gidicem...
Bende idrar testi yapılacak sanıyodum hatta lavaboya çıkmadım tuttum :) ama kan testi yaptı bayan zaten yaşadığımız yerde sağlık koşulları çok iyi değil ben bekliyorum şuan regl dönemime bikaç gün var olmazsam eğer yakınlarda bir başka hastaneye gidicem...[/QUOTE]
Regl dönemime bikaç gün var yazmışım, regl olmadım hala bikaç gün daha beklicem anlamında yazdım, iş yoğunluğundan hızlıca yazınca mantık hatası olmuş
Bende idrar testi yapılacak sanıyodum hatta lavaboya çıkmadım tuttum :) ama kan testi yaptı bayan zaten yaşadığımız yerde sağlık koşulları çok iyi değil ben bekliyorum şuan regl dönemime bikaç gün var olmazsam eğer yakınlarda bir başka hastaneye gidicem...
Regl dönemime bikaç gün var yazmışım, regl olmadım hala bikaç gün daha beklicem anlamında yazdım, iş yoğunluğundan hızlıca yazınca mantık hatası olmuş [/QUOTE]
Evde tekrar idrar testi yapın bence. Farklı eczanelerden alın 2-3 tane deneyin. Pozitif çıkıyorsa hamilesinizdir.
iyi geceler hanımlarr bende polikistikover hastasıyım bi takım tedaviler oldum olmadıı ara vermiştim tedaviye ama adetim 5 gün geçti bu ay bi kaç gündür de rahatsızım bugün eşime test aldırdım hassas testmiiş sözdee hemen çift çizgi çıktı ama malesef kan testim negatif bu nasıl olur hiç anlamadım çevremdekiler kana güvenme bi kaç gün bekleyip doktora git dedilerr