- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
İnşallah hamileyimdir tesekkür ederim cevabınız içinEvet hamilesin benimde ilk böyle çıkmıştı ertesi gün tekrarladım daha net çıktı..
İnşallah cnm hayırlı olsun senindeGözün aydın Can'ım hamilesin bende daha da silik çıkmıştı adetime 1 gün varken yaptığım Zaman. Şimdi çok daha net Tabiki..
Tesekkür ederm cnm inşallahHamilesin hayırlı olsun
İnşallah cnm yarın kan testi yaptırcam ama cok sabırsızım hayırlısı diyelimteste göre hamilesin canım hemen kan testi yaptır :) sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Gögüsümde arada agrılar oluyordu kasıklarımda fln agrılar oluyordu halada var halsizlik sürekli uyku istegi fln onun dışında pek bi belirti yasamadım cnmNe gibi gebelik belirtileri yaşadınız?
Test yaptırcam yarın doktorada görüncem en yakın zamanda yerleşme kanaması olabilir mi pekiHamile görünüyorsun hayırlı olsun :) en kısa zamanda kan testi yaptırıp doktora gitmelisin. Leke geliyorsa düşük önleyici hap kullanmaya baslaman gerek.
Hamilelik belirtim pek fazla yok öle göğüsümde agrılar vardı arada kasıklarımda agrılar oluyordu halada devam ediyor sürekli uyku isteği halsizlik bunlardı cnmHayirli olsun hamilelik belirtiniz nelerdi paylasırmısınız
Hamilesin canım bende 3 gün geçtikten sonra bakmıştım benimki de böyle çıkmisti 1 aylık hamileyim şimdi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallahEki Görüntüle 1816497 Merhaba bayanlar test yaptım bugün ikinci cizgi silik cıktı bi bakarmısınız hamile olabilirmiyim sizce
Test yaptırcam yarın doktorada görüncem en yakın zamanda yerleşme kanaması olabilir mi peki
İnşallah cnm yarın kan testi yaptırcam cok heyecanlıyım seninde hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallahHamilesin canım bende 3 gün geçtikten sonra bakmıştım benimki de böyle çıkmisti 1 aylık hamileyim şimdi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah
Tmm cnm tesekkür ederim cevabın için :)Öyledir büyük ihtimalle canım sen yine de ihmal etme çabucak doktora git... şimdilik ağır iş de yapma dinlenmeye çalış :)
Tesekkür ederim cnm dikkat edicem seninde hayırlı olsunHamilesin cnm yat dinlen ağır iş yapma sakın hayırlı olsun benim de böyle çıkmıştı
Değeriniz kaç çıktı degerinizin artışına bakarak dış gebelik teşhisi koyar 1500 uzerindemiyfi degerinizKızlar bugün doktora gittim kan tahlili verdim bugünde degerim artmış ama ne ultrasyonda ne de alttan muayenede görünmedi doktor deger yüksek çıkmış bu degere göre görünmesi lazım dış gebelik olabilir dedi arastırma hastanesinde acile gidip muayene olmamı söyledi akşam gidicem bakalım çok kötüyüm inşallah rabbimin izniyle güzel haber alırım sizce böyle bişi başına gelen var mı
Degerim 2196Değeriniz kaç çıktı degerinizin artışına bakarak dış gebelik teşhisi koyar 1500 uzerindemiyfi degeriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?