Hamile olabilirmiyim?

Hamile görünüyorsun hayırlı olsun :) en kısa zamanda kan testi yaptırıp doktora gitmelisin. Leke geliyorsa düşük önleyici hap kullanmaya baslaman gerek.
Test yaptırcam yarın doktorada görüncem en yakın zamanda yerleşme kanaması olabilir mi peki

Eki Görüntüle 1816497 Merhaba bayanlar test yaptım bugün ikinci cizgi silik cıktı bi bakarmısınız hamile olabilirmiyim sizce
Hamilesin canım bende 3 gün geçtikten sonra bakmıştım benimki de böyle çıkmisti 1 aylık hamileyim şimdi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah

Hamilesin canım bende 3 gün geçtikten sonra bakmıştım benimki de böyle çıkmisti 1 aylık hamileyim şimdi hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayi da nasip etsin insallah
İnşallah cnm yarın kan testi yaptırcam cok heyecanlıyım seninde hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah

Bnmde öle çıkmştı büyük ihtmalle hamilesnz. Ama leke oldysa doktora git hiç gecikmedn düşük tehlikesi olablir

Kızlar bugün doktora gittim kan tahlili verdim bugünde degerim artmış ama ne ultrasyonda ne de alttan muayenede görünmedi doktor deger yüksek çıkmış bu degere göre görünmesi lazım dış gebelik olabilir dedi arastırma hastanesinde acile gidip muayene olmamı söyledi akşam gidicem bakalım çok kötüyüm inşallah rabbimin izniyle güzel haber alırım sizce böyle bişi başına gelen var mı

Değeriniz kaç çıktı degerinizin artışına bakarak dış gebelik teşhisi koyar 1500 uzerindemiyfi degeriniz

Kızlar sizce hamilemiyim..bu ne anlama geliyor.adetime 4-5 gün var.önce bisey çıkmadı tek ciddiydi.sonra banyoya bıraktım yaklaşık 1 saat sonra gittiğimde boyleydi((

Eklentiler

• 20160422_104158-1-1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 98
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…