Hamile olabilirmiyim?

bu değerle zaten kesenin görünmesi pek mümkün değil... 3000lerden sonra görünüyor.. sen yine de başka bir doktora gidip muayene ol tabii..

Kızlar sizce hamilemiyim..bu ne anlama geliyor.adetime 4-5 gün var.önce bisey çıkmadı tek ciddiydi.sonra banyoya bıraktım yaklaşık 1 saat sonra gittiğimde boyleydi((

canım maalesef test bozuk tekrarlamalısın..

inşallah öyledir canım. idrara sıkışık olmayınca da görünmeyebiliyor.. sen yine de başka doktora görün. her ultrason maalesef aynı kalitede değil. o sebepten birinde görünüp diğerinde görünmeyebiliyor.. kendini çok hırpalama

Haklısın cnm akşam gidicez bakalım tekrar muayene olucam baska bi hastanede dua et olur mu cnm inşallah herşey normaldir

Bu değerde kese gorunmeli ama belli de olmaz tabi geç görünebilir diyorlar bende diş gebelik yaşadım değerim 1800 lerdrydi ve artış nor
Değeriniz iki günden bir iki katı olmalı eğer değilse dis gebelikten suphelenilir 1500 üzerinde keseyi vajinal ultrason da görebilir ege görmez se dis gebelik şüphesi vardır umarım diş gebelik değildir
Ben dis gebelik yaşadımdeğerim 1800 lerdeydi ve ultrason da göremedi doktor daha sonra vajinal ultrason da baktı ve yine görmedi değerim 2 günde 1 iki katı artmiyordu dis gebelik olduğu kesinlesti dış gebelik kolay anlaşılmaz inş dis gebelik değildir güzel haberlerini alırsın

İnşallah hamilesindir.. Bende de böyle olmuştu 1 hafta sonra tekrar gittim hamiel olduğunu öğrendim kesin.. Kese de görünmüştü bende senjn gibi dis gebelikten com korkmustim canm allah yardmcn olsun inşallah iyi haberler alirsn

inşallah normal gebeliktir canım.. bakalım kan değerin nasıl çıkacak ?

Ne güzel senin adına sevindim cnm benimkisi dış gebelikmiş şimdi yatış verdiler

Pazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Sizce bu ne anlama geliyor. Ilk testin sonucunu gördüğüm an havalara uçmuştum fakat ikincisinden sonra biraz hayal kırıklığına uğradım.. Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 20160422_175134-1.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 66
İdrara tam sıkışık olduğunuzda daha iyi anlaşılıyor. En iyisi o testleri sabah uyandığını da tekrarlayin emin olursunuz yada kan verin kesin sonuç çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…