- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Degerim 2196
Kızlar sizce hamilemiyim..bu ne anlama geliyor.adetime 4-5 gün var.önce bisey çıkmadı tek ciddiydi.sonra banyoya bıraktım yaklaşık 1 saat sonra gittiğimde boyleydi((
Teşekkür ederim cnm bende öyle düşündüm...tekrarlamalısın
bu değerle zaten kesenin görünmesi pek mümkün değil... 3000lerden sonra görünüyor.. sen yine de başka bir doktora gidip muayene ol tabii..
Cnm cok korkuyorum doktor görünmüyor dış gebelik olabilir diyince aglayıp duruyorum başka doktora gidicem inşallah görünür baska bi sayfadan okudum bu siteden bi bayanda aynısını yasamıs rahim duvarı kalın oldugu için görünmemiş sonradan görünmüş inşallah benimde öyle olmuştur
Cnm cok korkuyorum doktor görünmüyor dış gebelik olabilir diyince aglayıp duruyorum başka doktora gidicem inşallah görünür baska bi sayfadan okudum bu siteden bi bayanda aynısını yasamıs rahim duvarı kalın oldugu için görünmemiş sonradan görünmüş inşallah benimde öyle olmuştur
Haklısın cnm akşam gidicez bakalım tekrar muayene olucam baska bi hastanede dua et olur mu cnm inşallah herşey normaldirinşallah öyledir canım. idrara sıkışık olmayınca da görünmeyebiliyor.. sen yine de başka doktora görün. her ultrason maalesef aynı kalitede değil. o sebepten birinde görünüp diğerinde görünmeyebiliyor.. kendini çok hırpalama
Haklısın cnm akşam gidicez bakalım tekrar muayene olucam baska bi hastanede dua et olur mu cnm inşallah herşey normaldir
Cok teşekkür ederim cnm Allah razı olsuntabii ki ederim :) inşallah her şey yolundadır korkma sakın
Bu değerde kese gorunmeli ama belli de olmaz tabi geç görünebilir diyorlar bende diş gebelik yaşadım değerim 1800 lerdrydi ve artış norDegerim 2196
Değeriniz iki günden bir iki katı olmalı eğer değilse dis gebelikten suphelenilir 1500 üzerinde keseyi vajinal ultrason da görebilir ege görmez se dis gebelik şüphesi vardır umarım diş gebelik değildirDegerim 2196
Ben dis gebelik yaşadımdeğerim 1800 lerdeydi ve ultrason da göremedi doktor daha sonra vajinal ultrason da baktı ve yine görmedi değerim 2 günde 1 iki katı artmiyordu dis gebelik olduğu kesinlesti dış gebelik kolay anlaşılmaz inş dis gebelik değildir güzel haberlerini alırsınDegerim 2196
Canımm inşallah normal bir gebeliktir üzülme aklına kötü şeyler getirmeMuayene oldum şimdi yine görünmedi kan verdim şimdi moralim cok bozuk bekliyorum
İnşallah cnm rabbim inşallah yüzümü güldürürCanımm inşallah normal bir gebeliktir üzülme aklına kötü şeyler getirme
İnş normaldir güzel haberler alırsın Allah güzel sonuclandirsin suan seni çok iyi anlıyorumMuayene oldum şimdi yine görünmedi kan verdim şimdi moralim cok bozuk bekliyorum
Dış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmışinşallah normal gebeliktir canım.. bakalım kan değerin nasıl çıkacak ?
Ne güzel senin adına sevindim cnm benimkisi dış gebelikmiş şimdi yatış verdilerİnşallah hamilesindir.. Bende de böyle olmuştu 1 hafta sonra tekrar gittim hamiel olduğunu öğrendim kesin.. Kese de görünmüştü bende senjn gibi dis gebelikten com korkmustim canm allah yardmcn olsun inşallah iyi haberler alirsn
Yaa hayırlısı olsun üzme kendini bi dahakine inşallahNe güzel senin adına sevindim cnm benimkisi dış gebelikmiş şimdi yatış verdiler
İdrara tam sıkışık olduğunuzda daha iyi anlaşılıyor. En iyisi o testleri sabah uyandığını da tekrarlayin emin olursunuz yada kan verin kesin sonuç çıkarPazartesi günü adet olmam gerekiyordu ve şu an 4 gun gecikti. Bugun test yaptım fakat ilkinde ikinci cizgi silik cikti. Ikinci testte ise ikinci cizgi cikmadi tek cizgi cikti. Sizce bu ne anlama geliyor. Ilk testin sonucunu gördüğüm an havalara uçmuştum fakat ikincisinden sonra biraz hayal kırıklığına uğradım.. Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?