Hamile olabilirmiyim?

ağrılarının bölgesi nerelerde adetten daha hassas bir ağrı oluyor gebelikte, tam olarak nelerin ağrıyor göğüste ?

bencede hamilesin testin resmini görebilir miyim ? kan testi yaptr daha net olur bendede cuma günü aynısı oldu biri net biri silikti p.tesi kan yaptım değerim 120 çıktı :)

benim adetim düzensiz olduğu için günüm geçti falan diyemem . ben direk göğüslerimde ki değişikliği hissttim dediğim gibi adetten çok daha sızılı bir ağrı ve göğüs çevremde beyaz tomurcuklanmalar gördüm ve test yaptım pozitif çıktı :) senin ağrın tam olarak nerede

Benim ki gibi olmuş hamilesin çok küçük olduğu için bu şekilde çıkıyor . hemen kan testi yaptır . bizede söyle :)

Tatlim benimde adet gunum gelince kasik agrim olmustu belim ve gogus uclarim acimaya baslamisti bi hafta sonrada gebe oldugumu ogrendim orjinal testler var bi dakkada sonucu aliyosun 17 tl ben ertesi gun kan verdim 430 cikti degerim gebeyim sendede var gebelik ins kandada cikar

Kızlar ben son 3 aydır tüm erken gebelil belirtileri yaşadım Sonuç kırmızı kart bu ay sadece preesed jel kullandım belirti yumurta takip falan hiç yakılmadım ama 1 haftadır göğüslerim de ağrı dışını nda damarlar dikkatimi çekti yanlarda bayagi belirgin arti uçları putur putur olunca yine bi kendini dinleme gün sayma olayina girdim

Cnm dikkat et o zaman

Cnm inşallah tutmuştur bu arada gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı oluyor ona takılma eğer negatif olursa bilki stresten oluruna bırak kendine hobiler bulbebek fikrini çıkar kafandan rahat ol sonra bir bakmışsın bebişin gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…