- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Slm kızlar bende 1 buçuk yıldır deniyorum eşim de de bende de sorun yok ama olmuyor önce yaş 30 olduğu için 1 yıl bekle dediler Bekledim yok sogan suyu içtim yok folik asit hep kullandım klomen catlatma ignesi oldum 4 yumurta ve büyük olmasına rağmen yok yok en son tam pes derken preesed jel çıktı karSima bu ay denedim bakalım olmazsa 1 ay daha deneyip artık kafamdan bebek işini çıkaracağım bu arada sat 4 nisan 28 günde oldum son ay suan gögüs lerde ağrı mavi damarlar belirgin ve adet olcam is gibi ağrı var
HamilesinEki Görüntüle 1816497 Merhaba bayanlar test yaptım bugün ikinci cizgi silik cıktı bi bakarmısınız hamile olabilirmiyim sizce
Ayy hamilesindir inşallah geçen ay bi arkadaşım belirgin çift çizgi gördü ama sonuç kırmızı kart kesin sonuc kab testi çok umitlenmeden kan testi yaptir derim bu arada regl kaç gün var ya da geçti mi hangi belirtileri yaşadınHamilesin
Testi kaçıncı gün yaptın ne belirtiler yaşadın yazar misinbencede hamilesin testin resmini görebilir miyim ? kan testi yaptr daha net olur bendede cuma günü aynısı oldu biri net biri silikti p.tesi kan yaptım değerim 120 çıktı :)
Cnm dikkat et o zamanKızlar ben son 3 aydır tüm erken gebelil belirtileri yaşadım Sonuç kırmızı kart bu ay sadece preesed jel kullandım belirti yumurta takip falan hiç yakılmadım ama 1 haftadır göğüslerim de ağrı dışını nda damarlar dikkatimi çekti yanlarda bayagi belirgin arti uçları putur putur olunca yine bi kendini dinleme gün sayma olayina girdim
Cnm inşallah tutmuştur bu arada gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı oluyor ona takılma eğer negatif olursa bilki stresten oluruna bırak kendine hobiler bulbebek fikrini çıkar kafandan rahat ol sonra bir bakmışsın bebişin gelmişSlm kızlar bende 1 buçuk yıldır deniyorum eşim de de bende de sorun yok ama olmuyor önce yaş 30 olduğu için 1 yıl bekle dediler Bekledim yok sogan suyu içtim yok folik asit hep kullandım klomen catlatma ignesi oldum 4 yumurta ve büyük olmasına rağmen yok yok en son tam pes derken preesed jel çıktı karSima bu ay denedim bakalım olmazsa 1 ay daha deneyip artık kafamdan bebek işini çıkaracağım bu arada sat 4 nisan 28 günde oldum son ay suan gögüs lerde ağrı mavi damarlar belirgin ve adet olcam is gibi ağrı var
Cnm inşallah tutmuştur bu arada gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı oluyor ona takılma eğer negatif olursa bilki stresten oluruna bırak kendine hobiler bulbebek fikrini çıkar kafandan rahat ol sonra bir bakmışsın bebişin gelmiş[/QUOT
İnşaallah canım yaa isteyen herkese versn inşaallah bu ay olmazsa zaten gerçekten bitircem kafamda çünkü yoruldum
Cnm üzülme sağlık olsun bak ben böyle çok kafama taktım 5 yıl olmadı stresten hiçbir sorun yokken o yüzden bırak kendini dinleme rahat ol üzülmeKızlar regl oldum yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?