Hamile olabilirmiyim?

Dış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmış

hayırlısı olsun canım.. sağlıklı olsun inşallah bir sonraki.. sıkma canını.. demek ki sağlıklı değilmiş böyle düşün

Kızlar adetime 1 hafta var. Adet belirtisi gibi hamilelik belirtisi yaşayan oldumu. Gögüslerım acıyor ve ucları hassaz. Sizce gebelik belirtisi olabılırmı. Bu durumu yaşayıpta hamıle kalan oldumu?

Tabi.. Adet olucakmissin gibi hissedersin yanı ben de öyle olmuştu kaşıkların com agiriyodu, göğüslerini de dolgunlasmis ve aciyodu, belim çok agiriyodu.. Bunlar bende olanlar genelde de böyle oluyor diye biliyorum. Adet belirtileri gibi en azından bende böyle olmuştu.. Umarim sende hamilesindir :)

İnşallah canım ya . Gögüslerimin agırısından başka hıc bır belırtı yok :) adet günüme kadar beklıcez bakalım

Dış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmış
Canim cok gecmis olsun insallah bidaha ki saglikli bir gebelik olur erken teshis cok onemli daha buyuk sonuclar olabilirdi her yasadigimiz sukur sebebi ben bi dusuk bi kimyasal yasadim simdi gene hamileyim ne yasicagimiz hic belli olmuyo sakin uzulme herseye sukret

Banada yarımdımcı olur musunuz? Bu teste göre hamileyimdir inşallah herkez öyle dedi ama adetim düzensiz olduğu için bekle daha dur falan diyorlar

Eklentiler

• IMG-20160423-WA0002.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 94
Banada yarımdımcı olur musunuz? Bu teste göre hamileyimdir inşallah herkez öyle dedi ama adetim düzensiz olduğu için bekle daha dur falan diyorlar
Canım bence kan testi yaptır hemen için rahat eder kesin de sonuç alırsın teste gore hamilesindir zaten yanılma payı yok diye biliyorum olumlu da..

Kızlar benimde adet günüm salı. İlk defa gögüslerim bu kadara aşırı dolgun oluyor ve acıyor. Ara ara kasiklarimda ağrı da giriyor ah ah dua edelim birbirimize

Haklısın cnm rabbim inşallah bidaha nasip eder hayırlısıyla tesekkür ederim cevabın için bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

Haklısın cnm rabbim inşallah bidaha nasip eder hayırlısıyla tesekkür ederim cevabın için bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...
Slm kızlar bende 1 buçuk yıldır deniyorum eşim de de bende de sorun yok ama olmuyor önce yaş 30 olduğu için 1 yıl bekle dediler Bekledim yok sogan suyu içtim yok folik asit hep kullandım klomen catlatma ignesi oldum 4 yumurta ve büyük olmasına rağmen yok yok en son tam pes derken preesed jel çıktı karSima bu ay denedim bakalım olmazsa 1 ay daha deneyip artık kafamdan bebek işini çıkaracağım bu arada sat 4 nisan 28 günde oldum son ay suan gögüs lerde ağrı mavi damarlar belirgin ve adet olcam is gibi ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…