- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi Ayse saridogan
-
Hayırlısı olsun cnm üzülme geçmiş olsunDış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmış
Dış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmış
Yaa hayırlısı olsun üzme kendini bi dahakine inşallah[/QUOTE
İnşallah cnm cok sgl
Aynen cnm hayırlısı rabbim böyle uyun görmüş inşallah bidahakine saglıklı gebelik olurhayırlısı olsun canım.. sağlıklı olsun inşallah bir sonraki.. sıkma canını.. demek ki sağlıklı değilmiş böyle düşün
Amin cnm inşallah cok sagolHayırlısı olsun cnm üzülme geçmiş olsun
İnşallah canım ya . Gögüslerimin agırısından başka hıc bır belırtı yok :) adet günüme kadar beklıcez bakalımTabi.. Adet olucakmissin gibi hissedersin yanı ben de öyle olmuştu kaşıkların com agiriyodu, göğüslerini de dolgunlasmis ve aciyodu, belim çok agiriyodu.. Bunlar bende olanlar genelde de böyle oluyor diye biliyorum. Adet belirtileri gibi en azından bende böyle olmuştu.. Umarim sende hamilesindir :)
Adetine kaç gün var.? Ama şimdiden keşke umutlanmasydin canım hayal kırıklığına ugramani istemem şahsen.. Biraz daha beklesen daha iyi olur az sabiir :)İnşallah canım ya . Gögüslerimin agırısından başka hıc bır belırtı yok :) adet günüme kadar beklıcez bakalım
Canim cok gecmis olsun insallah bidaha ki saglikli bir gebelik olur erken teshis cok onemli daha buyuk sonuclar olabilirdi her yasadigimiz sukur sebebi ben bi dusuk bi kimyasal yasadim simdi gene hamileyim ne yasicagimiz hic belli olmuyo sakin uzulme herseye sukretDış gebelikmiş cnm hastaneye yattım şimdi müşaade altına aldılar karın agrısı ve kasık agrısı olursa ameliyata alıcaklarmış
Hayırlısı canım .adetime 5 gün felan var. Sonuc olumsuz olsada bidahakine artık :)Adetine kaç gün var.? Ama şimdiden keşke umutlanmasydin canım hayal kırıklığına ugramani istemem şahsen.. Biraz daha beklesen daha iyi olur az sabiir :)
Hayırlısı canım .adetime 5 gün felan var. Sonuc olumsuz olsada bidahakine artık :)[/QUO
Hadi hayırlısı olur inşallah :) haber verirsin bende mrak ederm burda :)
Suan hamile gibi gozukuyosun canim bir ilac falan kullanmadiysan tebrikler hemen kan testi ver :)Banada yarımdımcı olur musunuz? Bu teste göre hamileyimdir inşallah herkez öyle dedi ama adetim düzensiz olduğu için bekle daha dur falan diyorlar
Canım bence kan testi yaptır hemen için rahat eder kesin de sonuç alırsın teste gore hamilesindir zaten yanılma payı yok diye biliyorum olumlu da..Banada yarımdımcı olur musunuz? Bu teste göre hamileyimdir inşallah herkez öyle dedi ama adetim düzensiz olduğu için bekle daha dur falan diyorlar
Cnm ilk 10 dakika içinde çıktıysa hamilesin hayırlı olsun kan testi yaptır hemen için rahat etsinBanada yarımdımcı olur musunuz? Bu teste göre hamileyimdir inşallah herkez öyle dedi ama adetim düzensiz olduğu için bekle daha dur falan diyorlar
Haklısın cnm rabbim inşallah bidaha nasip eder hayırlısıyla tesekkür ederim cevabın için bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...Canim cok gecmis olsun insallah bidaha ki saglikli bir gebelik olur erken teshis cok onemli daha buyuk sonuclar olabilirdi her yasadigimiz sukur sebebi ben bi dusuk bi kimyasal yasadim simdi gene hamileyim ne yasicagimiz hic belli olmuyo sakin uzulme herseye sukret
Slm kızlar bende 1 buçuk yıldır deniyorum eşim de de bende de sorun yok ama olmuyor önce yaş 30 olduğu için 1 yıl bekle dediler Bekledim yok sogan suyu içtim yok folik asit hep kullandım klomen catlatma ignesi oldum 4 yumurta ve büyük olmasına rağmen yok yok en son tam pes derken preesed jel çıktı karSima bu ay denedim bakalım olmazsa 1 ay daha deneyip artık kafamdan bebek işini çıkaracağım bu arada sat 4 nisan 28 günde oldum son ay suan gögüs lerde ağrı mavi damarlar belirgin ve adet olcam is gibi ağrı varHaklısın cnm rabbim inşallah bidaha nasip eder hayırlısıyla tesekkür ederim cevabın için bu arada hamileliğin hayırlı olsun rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?