hamile olamam değil mi?!

Erel1235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
6
1
1
32
Sevgilimle 2 gün önce birlikte olduk,prezervatif ile korunduk fakat prezervatifte hava boşluğu vardı,birde prezervatif bir ara çıktı,tekrar taktık fakat tersini takmış olabilir miyiz?Sevgilim prezervatifin yapış yapış oldugunu soyledi bittiğinde sizce hamile kalır mıyım?kalırsam nasıl kurtulabilirim,yaş sınırı olmayan hap var mı?

Bence hamilesin...

Profilinizde yazan yaş sizin gerçek yaşınız mı ? Yani gebe olsanız sorun mu olcak ?? İyice bi araştır gebelik öyle kolay olmuyor

kolay değildir değil mi?
Hayır tabiki . Ama bu senin için sorun yaratcaksa tedbirini iyi al. İlişki yaşıyorsanız ne yaşadığınızı bilerek yaşayın ki gebelik olursa birbirinize sırt dönmek yerine birbirinizi sahiplenin ...

Bana cinnet gecirten turden bir konu daha.

Burdan kimse sana teshis koyamaz bu 1.

2. Si ise 2 gun once iliskin olmus ne belirtin olur ne baska birsey adet tarihinde test yaparsin alirsin sonucunu olur biter.

3.su burda herkes herkese yorum yapma hakkina sahiptir uslubuna dikkat etmen faydali olur senin adina. Yoksa banlanirsin, Sana fikirde veremez kimse. Yas siniri olmayan bir ilac varmi demissin. Yas kac 18 alti sanirim burda sana yorum yapan bi cok kisi yasini basini almis insanlar saygisizca konusmak sana bir sey kazandirmaz.

4.su ise ertesi gun haplari var. Eczanica danisarak kullanabilirsin.

Maalesef öyle canım ne yaşadıkları kendilerini ilgilendirir ama merak ettikleri şeyi araştırmak zor değil
Ayar oldugum sey ne biliyor musun?
Herkes hamile degilsin diyor. Biri cikip hamilesin diyor. Konu sahipleride gercektenmi ne yapabilirim diyor genellikle bu tarz konularda.
Kim ne yasarsa yasasin ilgilendirmez beni ama sanal alemden teshis beklemek hangi kafayla olan is bilmiyorum.

Neyse uzun uzadiya bir konu olmaz zaten kapanir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…