Hamile olamam demi :(

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.998
37.466
548
29
Günaydın kızlar
Benim 5 aylık bebeğim var daha. dogumdan 2 ay sonra adet gördüm.normalde adetin düzenlidir.günü gününe olurum
Bugün 5 gün oldu adetin geçeli korunuyoruz da niye adet görmüyorum anlamış değilim.yaşadığımız yer dağ başı her yer inşaat yapılıyo market bile çok uzagımızda .açikcası test yapmaya da cesaret edemiyorum. Hala da adet olurum diye bekliyorum. Pre... Hamile kalan varmı

Ay kondom delindi mi acaba ? Allah aşkına ya nasıl duruyorsun ben olsam şuan eczaneye koşuyordum herhalde koş hemen

Doğumdan sonra adet uzun süre düzene girmiyor. İlk oldu mu öteki ay olmuyor ara kanama oluyor olmuşken 15 gün sonra yine olabiliyor. Düzensizlik normal. Ama kesin hamile degilsiniz de diyemeyiz şimdi. Biraz daha bekleyin olmazsa yine de test yaptırın tabi

inşallah değilsindir.
prezervatifi kontrol ediyor musunuz kullanımdan sonra, patlamış mı falan diye?

Annem kardeşime benden 3 ay sonra hamile kalkmış. Süt korur derken. Beni emzirmiyormuş da gerçi ama Neyin kafası bilmiyorum :) sütü henüz kesilmemiş daha o dönem.

Ama Doğumdan sonra period şaşırabiliyor, bir test alın en garanti.

Prezervatif nasil deliniyo ya ? Yerli mali mi acaba? Neyse korkmaya basladim bu konular sayesinde valla. Duzensiz olabilirsin.. ben hic bi korunma yontemine inanmiyorum mirena spiral haric! Ya da baglattircak kisilerden biri

Dogumdan sonraki ilk 1 sene kadin her zmnkinden daha dogurgan oluyormus halbuki

Prezervatif nasil deliniyo ya ? Yerli mali mi acaba? Neyse korkmaya basladim bu konular sayesinde valla. Duzensiz olabilirsin.. ben hic bi korunma yontemine inanmiyorum mirena spiral haric! Ya da baglattircak kisilerden biri

mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım

Yırtılıyormus
Arkadaşımınkı o.... bence en güvenılır marka bir paketıne kaç paralar verıyoruz oda yırtılıyor olcak iş değil :)
Daha başımıza gelmedı ama gelen çok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…