- 7 Ağustos 2017
- 9.998
- 37.466
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
BiraZ dahamı bekleşen dıorum belki strestendır.sütun de dolmuyo zaten biturlu .bilmiyorum kafam çok karısıkDogumdan sonra adetler hemen eski duzenine donmeyebilir.
Ama kondomla da hamile kalan cok fazla kadin var.
Test yapmadan bilemezsiniz.
Hiç öyle olmamıştı cnm oyuzden korkuyorum sezeryan oldum zaten herşeyi geçtim 1 yıl hamile kalmamam lazimMuhtemelen değilsin
Süt veren annelerde gecikmeler olur
Tabi pre.... hamile kalanida duymadım değil
Yanı patlaması DİE biliyoruminşallah değilsindir.
prezervatifi kontrol ediyor musunuz kullanımdan sonra, patlamış mı falan diye?
Dogumdan sonraki ilk 1 sene kadin her zmnkinden daha dogurgan oluyormus halbukiAnnem kardeşime benden 3 ay sonra hamile kalkmış. Süt korur derken. Beni emzirmiyormuş da gerçi amaNeyin kafası bilmiyorum :) sütü henüz kesilmemiş daha o dönem.
Ama Doğumdan sonra period şaşırabiliyor, bir test alın en garanti.
Korkuyorum bıraz daha beklıyım bı kaç gün daha gırmezsem belki bakarımAy kondom delindi mi acaba ? Allah aşkına ya nasıl duruyorsun ben olsam şuan eczaneye koşuyordum herhalde koş hemen
Prezervatif nasil deliniyo ya ? Yerli mali mi acaba? Neyse korkmaya basladim bu konular sayesinde valla. Duzensiz olabilirsin.. ben hic bi korunma yontemine inanmiyorum mirena spiral haric! Ya da baglattircak kisilerden biri
Ne güzel teselli versiyon kıZZZprz. hamile kalan en yakın dostum .
Şuan 9 aylık doğurdu doğuracak
YırtılıyormusPrezervatif nasil deliniyo ya ? Yerli mali mi acaba? Neyse korkmaya basladim bu konular sayesinde valla. Duzensiz olabilirsin.. ben hic bi korunma yontemine inanmiyorum mirena spiral haric! Ya da baglattircak kisilerden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?