- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben kullanmiyorum ama cift koruma gibi oluyor.. hem spiral hemde hap yerine geciyo bi nevi.. hapta cok hormon var mirenada daha az. Ama bu sekildede surekli hormon girio vicuduna tabiimirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım
EssahmıDogumdan sonraki ilk 1 sene kadin her zmnkinden daha dogurgan oluyormus halbuki
Yalan mı deyimNe güzel teselli versiyon kıZZZ
Muhtemeldir, çünkü duyduğum çoğu kazayla hamilelik bebek ilk bir yaşının içindeyken olmuş. Ben de süt korur kafasıyla dikkatli korunmadıklarını düşünürdüm.Dogumdan sonraki ilk 1 sene kadin her zmnkinden daha dogurgan oluyormus halbuki
Durex iyi deil mi? O.. marka ne ya? Basima bole bise gelmedi hic valla.. nasil sevisiyonuz arkadas :))Yırtılıyormus
Arkadaşımınkı o.... bence en güvenılır marka bir paketıne kaç paralar verıyoruz oda yırtılıyor olcak iş değil :)
Daha başımıza gelmedı ama gelen çok duydum
Kendime itiraf edemiyorum belki psikolojik dıorum ama buaralar modem bulanıyo yemekten sonrasüt koruması dıe bışı yoktur ama adet mevsım geçişlerinde değişebilir korunduysanız ıhtımal az...
Ben kullanmiyorum ama cift koruma gibi oluyor.. hem spiral hemde hap yerine geciyo bi nevi.. hapta cok hormon var mirenada daha az. Ama bu sekildede surekli hormon girio vicuduna tabii
Kendime itiraf edemiyorum belki psikolojik dıorum ama buaralar modem bulanıyo yemekten sonrave aşırı büyük abdest sorunum oluyo
İnşallahpsikolojiktir ya
inş.
Iide ice bosalma var mi bu durumda? Yani o zmn is cok sakat.. milleti condom korumuyo sut mu koruycak:))Muhtemeldir, çünkü duyduğum çoğu kazayla hamilelik bebek ilk bir yaşının içindeyken olmuş. Ben de süt korur kafasıyla dikkatli korunmadıklarını düşünürdüm.
Baska cocuk dusunmuosan olabilir tabii.. ama Allah korusun bise olur kardes istersnz ya da bosansan tekrar cocuk istesen filan? Bunlar ihtimaller tabiisorun değil bassınlar hormonu
ben tüp bağlatayım diyorum ama ona çok tepki geliyo eşimden
He sende normal deYalan mı deyim
Kalmazsın mı deyim
Bak düzensiz gelmesi normal demişler sen benım yorumu görme
Oluyormus evet ama bosalmadaki kdr degil birde kadininda tam zmnina denk gelmesi gerekmis. Cok dusuk bi ihtimal hamile kalma.. bu sekilde yapanlarda erkek kaciriyo bence beceremediinden hamile kaliolarNeyle korunuyordunz.geri cekilmeyse o koruma degil zevk sivisinda da meni oluyormus bilginize
Neyle korunuyordunz.geri cekilmeyse o koruma degil zevk sivisinda da meni oluyormus bilginize
Bunu bilmiom demeeeciddi olamazsın .ama ama
Birde 40 yas altini baglamiyorlarBaska cocuk dusunmuosan olabilir tabii.. ama Allah korusun bise olur kardes istersnz ya da bosansan tekrar cocuk istesen filan? Bunlar ihtimaller tabii
Baska cocuk dusunmuosan olabilir tabii.. ama Allah korusun bise olur kardes istersnz ya da bosansan tekrar cocuk istesen filan? Bunlar ihtimaller tabii
Bilmiyorum ve şuan çok kotu oldum sonra konusuruzBunu bilmiom demeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?