Hamile olamam demi :(

mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım
Ben kullanmiyorum ama cift koruma gibi oluyor.. hem spiral hemde hap yerine geciyo bi nevi.. hapta cok hormon var mirenada daha az. Ama bu sekildede surekli hormon girio vicuduna tabii

süt koruması dıe bışı yoktur ama adet mevsım geçişlerinde değişebilir korunduysanız ıhtımal az...

Dogumdan sonraki ilk 1 sene kadin her zmnkinden daha dogurgan oluyormus halbuki
Muhtemeldir, çünkü duyduğum çoğu kazayla hamilelik bebek ilk bir yaşının içindeyken olmuş. Ben de süt korur kafasıyla dikkatli korunmadıklarını düşünürdüm.

Yırtılıyormus
Arkadaşımınkı o.... bence en güvenılır marka bir paketıne kaç paralar verıyoruz oda yırtılıyor olcak iş değil :)
Daha başımıza gelmedı ama gelen çok duydum
Durex iyi deil mi? O.. marka ne ya? Basima bole bise gelmedi hic valla.. nasil sevisiyonuz arkadas :))

Reactions: H E
Ben kullanmiyorum ama cift koruma gibi oluyor.. hem spiral hemde hap yerine geciyo bi nevi.. hapta cok hormon var mirenada daha az. Ama bu sekildede surekli hormon girio vicuduna tabii

sorun değil bassınlar hormonu
ben tüp bağlatayım diyorum ama ona çok tepki geliyo eşimden

Muhtemeldir, çünkü duyduğum çoğu kazayla hamilelik bebek ilk bir yaşının içindeyken olmuş. Ben de süt korur kafasıyla dikkatli korunmadıklarını düşünürdüm.
Iide ice bosalma var mi bu durumda? Yani o zmn is cok sakat.. milleti condom korumuyo sut mu koruycak:))

sorun değil bassınlar hormonu
ben tüp bağlatayım diyorum ama ona çok tepki geliyo eşimden
Baska cocuk dusunmuosan olabilir tabii.. ama Allah korusun bise olur kardes istersnz ya da bosansan tekrar cocuk istesen filan? Bunlar ihtimaller tabii

Neyle korunuyordunz.geri cekilmeyse o koruma degil zevk sivisinda da meni oluyormus bilginize
Oluyormus evet ama bosalmadaki kdr degil birde kadininda tam zmnina denk gelmesi gerekmis. Cok dusuk bi ihtimal hamile kalma.. bu sekilde yapanlarda erkek kaciriyo bence beceremediinden hamile kaliolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…