- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
ciddi olamazsın .ama ama
Eh tabii niye sacimiz supurge oluyo saniosun:))bi daha istersem hazır yapılmışını alıcam
yapması çok zormuş bu bebekleri
Belki mi allahım korku ile nasıl birşeylere adapte oluyorsunuz acaba valla çok merak ettim . Benim kafamda bir sorun olduğunda ona çözüm bulana kadar izlediğim dizi yediğim yemek hepsi zehir oluyor resmenKorkuyorum bıraz daha beklıyım bı kaç gün daha gırmezsem belki bakarım
Hayırkız olayın en başından itibaren kullanmıyor musunuz kondomu?
Malesefciddi olamazsın .ama ama
Ben daha 40 deilim..baglatabilecegimi soledi doktor bana. Gerci ole biseyde esim baglatirim dedi.. bende ya bosanirsak yeni esinden cocuk istersen ugrasrsin filan diye uyardim :))Birde 40 yas altini baglamiyorlar
Oha o markada mı yırtılıyormuş yuhh valla ben sevmiyorum bana çok pis geliyor hiç kullanmadık ama fiyatları çok para yaYırtılıyormus
Arkadaşımınkı o.... bence en güvenılır marka bir paketıne kaç paralar verıyoruz oda yırtılıyor olcak iş değil :)
Daha başımıza gelmedı ama gelen çok duydum
Bencede haklıabovvv sen korkmakta haklısın
Doğumdan sonra adet düzeninde anormallikler olabiliyor, ama tabi emzirme süreci vs hamile kalmaya engel değil. Bazen korunmaya rağmen olabiliyor. En iyisi test yap korkunun ecele faydası yokGünaydın kızlar
Benim 5 aylık bebeğim var daha. dogumdan 2 ay sonra adet gördüm.normalde adetin düzenlidir.günü gününe olurum
Bugün 5 gün oldu adetin geçeli korunuyoruz da niye adet görmüyorum anlamış değilim.yaşadığımız yer dağ başı her yer inşaat yapılıyo market bile çok uzagımızda .açikcası test yapmaya da cesaret edemiyorum. Hala da adet olurum diye bekliyorum. Pre... Hamile kalan varmı
Aynen ya millet catir catir doguruyor ben sookk.bir taneyle perte ciktimbi daha istersem hazır yapılmışını alıcam
yapması çok zormuş bu bebekleri
Tecrubemi aktarim cnm :) benimki mirena degil bakir spiraldi.. adetlerim kanamalarim durmadi.. 2 ayda cikarttrdim geri..taktrsam mirena taktirirdim belki ama ondada adet olma yok. Sagliksiz gelio bana..Malesefbende yeni dogum yaptm valla bunu dusunmekten ise konsantre olamiyorm sprial taktiracam ama onda da korkuyorm nasil olur agrisi olur mu.birde normal dogum yaptim
mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım
okeyDurex iyi deil mi? O.. marka ne ya? Basima bole bise gelmedi hic valla.. nasil sevisiyonuz arkadas :))
Yavrum dogurduk catir catirda sor bi ne haldeyim : (Aynen ya millet catir catir doguruyor ben sookk.bir taneyle perte ciktim
NormalHe sende normal de
Nesi pis geliyorOha o markada mı yırtılıyormuş yuhh valla ben sevmiyorum bana çok pis geliyor hiç kullanmadık ama fiyatları çok para ya
Puhaha adami kalpten goturecenBen daha 40 deilim..baglatabilecegimi soledi doktor bana. Gerci ole biseyde esim baglatirim dedi.. bende ya bosanirsak yeni esinden cocuk istersen ugrasrsin filan diye uyardim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?