Hamile olamam demi :(

Korkuyorum bıraz daha beklıyım bı kaç gün daha gırmezsem belki bakarım
Belki mi allahım korku ile nasıl birşeylere adapte oluyorsunuz acaba valla çok merak ettim . Benim kafamda bir sorun olduğunda ona çözüm bulana kadar izlediğim dizi yediğim yemek hepsi zehir oluyor resmen

bence değilsindir. benim 1 yıl düzene binmedi doğumdan sonra.
hatta şu an oğlum 4,5 yaşında hala eskisi kadar düzenli değil. korunmuşsun sanmam o nedenle

Yırtılıyormus
Arkadaşımınkı o.... bence en güvenılır marka bir paketıne kaç paralar verıyoruz oda yırtılıyor olcak iş değil :)
Daha başımıza gelmedı ama gelen çok duydum
Oha o markada mı yırtılıyormuş yuhh valla ben sevmiyorum bana çok pis geliyor hiç kullanmadık ama fiyatları çok para ya

Doğumdan sonra adet düzeninde anormallikler olabiliyor, ama tabi emzirme süreci vs hamile kalmaya engel değil. Bazen korunmaya rağmen olabiliyor. En iyisi test yap korkunun ecele faydası yok

Malesef bende yeni dogum yaptm valla bunu dusunmekten ise konsantre olamiyorm sprial taktiracam ama onda da korkuyorm nasil olur agrisi olur mu.birde normal dogum yaptim
Tecrubemi aktarim cnm :) benimki mirena degil bakir spiraldi.. adetlerim kanamalarim durmadi.. 2 ayda cikarttrdim geri..taktrsam mirena taktirirdim belki ama ondada adet olma yok. Sagliksiz gelio bana..

mirana spiral iyi mi?
benim de bi çözüm bulmam lazım
en büyük korkum bir daha hamilelik olur sanırım

şayet kontrolünü düzenli yaptırırsan yılda bir gibi spiral güvenli bence. 4 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamdım. ha ilk 1 yıl regl sancılı falan oldu. ara kanama oldu o kadar

Ben daha 40 deilim..baglatabilecegimi soledi doktor bana. Gerci ole biseyde esim baglatirim dedi.. bende ya bosanirsak yeni esinden cocuk istersen ugrasrsin filan diye uyardim :))
Puhaha adami kalpten goturecen ben bunu benimkine desem tutup kendi baglar ikinciye yar olmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…