Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak
okudum canım
peki doktora gidip muayene oldun eşin muayene oldun mu ne kadar süredir korunmuyorsunuz
okudum canım ben 2,5 sene bekledim umrarım sen tez zamanda kavuşursun bebeğine
Mrb kardeşlerim bir yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen halen çocuk sahibi olamadık sizlerden bir ricada bulunucam benim ismim gülşah bu mübarek Ramazan ayı yüzü suyu hürmetine benimde tez vakitte evlat sahibi olabilmem niyetiyle 41 hamile kardeşim her biri 1 er Ayetel kursi okuyabilirmisiniz ne olursunuz kardeşlerim kendimi çok kötü hissediyorum pisikolojikmen..güzel gönüllerinizden benim niyetime 1er Ayetel kursi bağışlayın evlat sahibi olabilmem için vesilem olur belki hamişlerin duası kabul olurmuş çok istiyorum hayırlısıyla anne olmak
Merhaba.Bende okudum senin için 1 ayetel kürsi.Rabbim dermansız dert vermesin.Bir gün mucizeni yaşarsın elbet.Onu sağlıkla kucağına almayı ve sevdiklerinle huzur içinde büyütmeyi nasip etsin yeterki Rabbim.
bırer tanemı okumak gerekıorr ?
Allah razı olsun kardeşim güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim Rabbim ne dileğin var ise onu versin doğumunda kolay kurtarsın doğacak bebişine hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?