Hamile olan kardeşlerim 41 hamile kardeşim benim için 1er Ayetel kursi okuyabilirlerm

Ben de okudum 1 tane ayetel kursi. Bebisin olur insallah hayirlisiyla. Allah isteyen herkese nasip etsin. Saglikla kucagimiza aliriz insallah.

bende okudum.Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sana inşallah ve isteyen herkese tabi

okudum mcanıım Allah kabul etsin...geçen ramazanda ben de çok dua etmiştim eşim tekrar bebek istesin ben de son bi kez anne olayım diye şükür kabul oldu bu ramazana hamile girdim .....işallah sen daha kısa zamanda hemen kavuşursun bebişine...

MaşALLAH Allah razı olsun güzel kardeşim doğumunda kolay kurtarsın inşallah doğacak bebeğine hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versin anneli babalı büyütsün inşallah..

bende okudum canım, Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, bence 1 yılı geçtiyse doktora gitme zamanın gelmiş, bak benim 4. yılım bitti tüp bebek yöntemi ile yeni hamile kalabildim, Allah herkese kolay hamilelik sağlıklı evlat nasip etsin, sanada tabiiki

Amiiin Allah razı olsun kardeşim doğumunda kolay kurtarsın doğacak bebişine hayırlı ve sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.Bir yılı doldurduk doktora ramazandan önce ben gittim ön kontroller yapıldı yumurta takibi felan yapıldı bayramdan sonra da eşimle birlikte gideceğiz inşallah Rabbim hayırlı bir evlat kısmet eder.

41 Ayetel Kursi nin 23 ü okundu kalan 18 okuyan kardeşlerim Rabbim hepinizden binlercekez razı olsun yüreği güzel kardeşlerim hakkınızı helal edin..inşALLAH kalan 18 de hayırlısı ile okunur..

Son düzenleme:

okudum.insAllah sana da bebek nasib eder Rabbim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…