Hamile olanlar '' Hamilelik Belirtilerinizi'' paylaşır mısınız lütfen?

btosuner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
182
0
96
42
İzmir
ARKADAŞLAR ERKEN HAMILELIK BELIRTILERINI BIZLER KENDI KENDIMIZE SORUP DURUYORUZ AMA HEP ACABALAR VAR..GEBE kalan arkadaşlar bızlerle belırtılerını paylassa daha ıyı kıyaslama yaparız kendımızle...umarım sesımı duyan olur...

sesini duyan olmaz mı bak, duydum işte...
canım en önemli belirtisi, reglinin gecikmesi oluyor......
zaten regl tarihin gecikince bilki eğer hamileysen 5 haftalıksın..
5 haftalık gebelikte de belirti genelde olmuyor... yani %90 hamileliğin kesinleştikten sonra belirti hissetmeye başlıyosun..
hamile kalabilmen için de, "ben hiç anne olamayacak mıyım" ve "benim hiç çocuğum olmayacak mı" duygularından arınman çoook önemli..

benim adetlerim acayip duzenlıdır dun olmam gerekırdı bugun hala hıcbısey yok
bu arada dun ıse gıdemedım ...sıddetli kasık agrısından ayagımın ustune basamayacak,pantolonumu kendım gıyemeyecek hale geldım
bugun agrı dıye bısey yok kalmadı,goğuslerım bundan 2 gun oncesıne kadar cok acıyorken bugun sadece dolgun acı kalmadı
her an tuvalete gıdıp regl oldummu dıye bakıorum cunku bır ıslaklık var sureklı
vücut sıcaklıgım 36.6 / 36.8 arasında degısıyor ne yukselıyor nede dusuyor.uşume hali var hep
neler oluyor anlamadımki ben?????dediğin gibi dusuncelerden arınmam gerekıyor ama ınsanın elınde dıılkı bu((((((

yani ben ilk hamileliğimde regliden 1 gün geçmişti, idrar testi almıştım eczaneden çıkmıştı..
bi dene istersen, ucuz 5 tl

benimde üç gün geçmişti günüm test yaptım çıktı şimdi 3 aylık hamileyim öyle belirtilerim olmadı ama daha sonrasında mide bulantıları başladı hala devam ediyor ya çok zor

öncelıkle rabbım ısteyen herkese nasıp etsın,ben hamıle kalmadan once gece 2den once uyumazdım bı baktım 11 12 olunca benı uyku basıyo ılk belırtım uyuma ısteğiydı iştahım ınanımaz açılmıstı kasık ağrım aşırı olmadı ama anıden gıren kasık ağrısı oldu bı kac kez yerımden zıplattı resmen ve ıkı hamılelıgımdede hamıle oldugumu rüyasında gorenler oldu herkesın farklı olur tabı bunlar benım yasadıklarım ama iştah ve uyku en onemlı belırtılerımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…