Doğuma Hazırlık Hamile olanlar sizde tutuyormu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk kizim icin kiz cikti .. :)) Ikinciye vaktim yok simdi ama olunca hemen deneyecegim. Eglenceli..

kız çıktı bende
çin takvimine göre erkek
rus takvimine göre kız
hamileyizbiz e göre %68 kız
ailem kız
arkadaşlarım erkek diyor
benimde hislerim sürekli değişiyor bir kız bir erkek gibi hissediyorum
çok merak diyorum ne çıkacak
:ecrin_bebek:

benim 0 çıktı :)))
49+12=61 61-25=36 36-1=35 35-2=33 33-3=30 30-4=26 26-5=21 21-6=15 1 5-7=8 8-8=0

ee benim bebeğim erkek :))) hiç bişe anlamadım :)

birde su var hamile kaldiginiz aydaki yasinizi yazmaniz gerek.

Inanip inanmamak degil. Amac eglence olsun. Bende erkek cikiyor bakalim cinsiyetini ogrenince yazarim.

bende 19 haftalik hamileyim doktorum erkek dedi burdada erkek cikiyor carsamba gunu yine gidicem bakalim ozaman ne dicek kesin olursa yazarimm

Sonuç 3 çıktı ama bebeğim kız..

Rus takvimi dışında bütün hesaplayıcalar testler ve herkes erkek diyordu :))Benim içime kız doğuyordu bebeğim kız :))

bende 7 çıktı yani erkek doktorda erkek diyor bakalım doğunca göreceğiz

cnm ben şimdi 83 doğumluyum yaşımı 28 olark mı hesapliyim 29 olarakmı anlamadım sene olarak girdim ama ay olarak girmedim daha ayrıca amileyim 10 hftalık fakat ne zaman hamile kaldıgımı bilmiyorum söylesem hesaplarmısınız sat tarihim 18 ocak cnm

eğlence olsun diye baktım tuttu 5 çıktı oğlum var

Benimde kız çıktı, rus takvimi ve çin takviminde de kız çıkıyo

Denemeden önce sorayım hamile kaldığım yaşımı yoksa doğurduğum yaşımı hesaplamam lazım?

49+1=50
50-28=22
22-1=21
21-2=19
19-3=16
16-4=12
12-5=7
7-6=1
erkek olması lazım bu teoriye göre... bakalım ilk tahmin dr'un kız çıkmıştı haftaya görücez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…