• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
😁 zamanını bekliyor annesi🐣 gaz genel bi yere yayılır acı duyarsın ya bu öyle degil tek bi yerde iç gıdıklayıcı bi his, ağrılı değil bir vuruyor geçiyor. Ama evet bagırsak hareketine benziyo
Ara ara böyle bi iğne batması gibi belli bir yerde oluyor, genelde göbeğimin altında
Bebek değildir herhalde
Hissetmiyorum diye çocuğu dürtüp dürtüp duruyorum ahahha hadi hadi diye diye uyuyorsa da uyanıp bi saydırıyordur herhalde bana 😅

Ara ara böyle bi iğne batması gibi belli bir yerde oluyor, genelde göbeğimin altında
Bebek değildir herhalde
Hissetmiyorum diye çocuğu dürtüp dürtüp duruyorum ahahha hadi hadi diye diye uyuyorsa da uyanıp bi saydırıyordur herhalde bana 😅
Kaç haftalık ki 😊ben on altıncı haftada hissetmeye basladım. 14 te çok net iki tekme hissettim ama

Bebek değildir herhalde
Bir de bebeğin durduğu yere göre de degişiyormus mesela daha içerids kalıyorsa geç hissediliyor daha karına yakınsa daha erken gibi

Bende kendim için normal doğumdan yanayım bir aksilik farklı bir durum olmazsa normal doğum istiyorum🌸 binlerce yıldır milyonlarca kadının yaptığı, doğamızda olan, vucudumuzun buna uygun olduğu bir sistemde o duyguyu ve anı yaşamak gerçekten istiyorum🌸 Tabi korkuyorum, ancak bunu başarabileceğimizi biliyorum tıpkı annelerimiz gibi. Sezeryan doğum içinde hiç önyargılı değilim ancak bir ameliyat olması beni endişelendiriyor. Her şekilde çok büyük birşey başaracağız hepimiz🤍
Evet doğru söylüyorsun inşaAllah hepimiz istediğimiz şekilde alırız kucağımıza. 🤲🏻🫶🏻

Kaç haftalık ki 😊ben on altıncı haftada hissetmeye basladım. 14 te çok net iki tekme hissettim ama
Bir de bebeğin durduğu yere göre de degişiyormus mesela daha içerids kalıyorsa geç hissediliyor daha karına yakınsa daha erken gibi
Erken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil ya
Hiç bir şeyini hissetmemek bilmemek çok canımı sıkıyor
Sadece rüyamda oluyor ne oluyorsa 🥲

Kızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhalde 😂 Bugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?

Kızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhalde 😂 Bugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Canim ben esofman etek yada elbise giyiom
2 elbisem😀😀
2 esofmanim
2 etegim var😀
Cok zor ama benImde karnim cok sisti ya

Dışarı çok çıkmıyorum zaten çıkarsam da beli lastikli pantolon giyiyorum rahat oluyor
Terziye lastiği ayarlanabilir pantalon ya da etek diktirmeyi düşünüyorum ileride

Zayıf bacak hamile karnı çok sexi duran bir şey 🤓 Ben hamile kalmadan kilo aldığım için malesef öyle olmuyo bende🥲🥲(Bu arada her hamiş kadın tabi ki güzeldir) 🌸

Erken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil ya
Hiç bir şeyini hissetmemek bilmemek çok canımı sıkıyor
Sadece rüyamda oluyor ne oluyorsa 🥲
Eşim de ben de hamile kalmadan önce rüyamızda erkek bebek görmüştük yani rüyalar çıkabiliyor 😊 ama erkendir daha genelde 18,19 haftalar hissediliyormus ilk hamilelikte. Dediğim gibi belki de hissediyorsun baska şeylere yoruyorsun 🤭

Olabilir evet sağlıklı olsunlar inşallah da gerisi önemli değil, ben yine dürtmeye devam 😄
Eşim de ben de hamile kalmadan önce rüyamızda erkek bebek görmüştük yani rüyalar çıkabiliyor 😊 ama erkendir daha genelde 18,19 haftalar hissediliyormus ilk hamilelikte. Dediğim gibi belki de hissediyorsun baska şeylere yoruyorsun 🤭

100 küsür sayfayı 6 saat okuduktan sonra yazıyorum. Konulara cevap vermem saçma olacak ama cinsiyet öğrenenlere ve bebişinin hareketlerini hissedenlere hayırlı olsun😍 benim yüksek lisans mülakat bilim sınavı koşturmalarım olduğundan epeydir hiç bakamadım bile ama okudum her şeye hakim olarak geldim. Üçüncü bebek bekleyen ve grubun en yaşlısı olarak deneyimlerimi paylaşmaya hazırım ve umarım daha çok buralarda olacağım
Hoşgeldiniz ben de geçen kaçırmıştım oku oku bitmedi 😂 kaç haftalıksınız cinsiyet belli mi

Ben asla beli lastikli şeyler giyemiyorum. Hamile kıyafetleri de bana olmuyor mesela karın bölümü var okey ama yukarda lastik oluyor ya o lastik beni aşırı rahatsız ediyor. Ben çok erken alışveriş yaptım bu sebeple. Link atabiliyorsak atayım 😂

Gaz ve tuvalete çıkma sıklığı çok etkiliyor afedersiniz🙈 bi de genel olarak sabah daha küçük akşama doğru daha büyük oluyor karnım. Ben sadece alt iç çamaşırı aldım hamileler için olanı. Kıyafet lastikli şort ve bu yıl çok giyilen beli lastikli paçaları bol keten tarzı pantolonlarım var onlari giymeye devam ediyorum. Çünkü belleri geniş lastikli yani kesmiyor. Yazlik elbiseler bol göğüs altından lastikli olan kıyafetlerim var onlar iş görüyor. Extra almadim. Kışın da tayt kazak giymeyi çok seviyorum ben o yüzden 2 tane hamile tayti alsam beni kurtarır doğuma kadar diye tahmin ediyorum. Kazaklar zaten esnek çoğu. Ama karnım buyudukce yatarken pijama olarak giyecek birseylere de ihtiyaç duyabilirim

Benim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
merak edip baktim da normal gebeliklerde de gorulebiliyor ve ilerleyen haftalarda kayboluyormus başka bi bulgu yoksa. İnşallah sizinki de kendiliğinden kaybolur 🤲 başka bir sorun yokmuş zaten🤲

Back
X