- 19 Ağustos 2022
- 527
- 641
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.141
Benim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ara ara böyle bi iğne batması gibi belli bir yerde oluyor, genelde göbeğimin altındazamanını bekliyor annesi
gaz genel bi yere yayılır acı duyarsın ya bu öyle degil tek bi yerde iç gıdıklayıcı bi his, ağrılı değil bir vuruyor geçiyor. Ama evet bagırsak hareketine benziyo
Oyyy yerim ben onun küçük ellerini ayaklarını maşallah okurken bile insana neşe katıyorİçi kıdıklayan bir şey bencebende hep aynı yerde oluyor hareketi göbek deliğinin iki üç parmak altında. Pıt pıt vuruyor artık eliyle mi tekmeyle mi bilmiyorum
![]()
Kaç haftalık kiAra ara böyle bi iğne batması gibi belli bir yerde oluyor, genelde göbeğimin altında
Bebek değildir herhalde
Hissetmiyorum diye çocuğu dürtüp dürtüp duruyorum ahahha hadi hadi diye diye uyuyorsa da uyanıp bi saydırıyordur herhalde bana![]()
Bir de bebeğin durduğu yere göre de degişiyormus mesela daha içerids kalıyorsa geç hissediliyor daha karına yakınsa daha erken gibiAra ara böyle bi iğne batması gibi belli bir yerde oluyor, genelde göbeğimin altında
Bebek değildir herhalde
Hissetmiyorum diye çocuğu dürtüp dürtüp duruyorum ahahha hadi hadi diye diye uyuyorsa da uyanıp bi saydırıyordur herhalde bana![]()
Evet doğru söylüyorsun inşaAllah hepimiz istediğimiz şekilde alırız kucağımıza.Bende kendim için normal doğumdan yanayım bir aksilik farklı bir durum olmazsa normal doğum istiyorumbinlerce yıldır milyonlarca kadının yaptığı, doğamızda olan, vucudumuzun buna uygun olduğu bir sistemde o duyguyu ve anı yaşamak gerçekten istiyorum
Tabi korkuyorum, ancak bunu başarabileceğimizi biliyorum tıpkı annelerimiz gibi. Sezeryan doğum içinde hiç önyargılı değilim ancak bir ameliyat olması beni endişelendiriyor. Her şekilde çok büyük birşey başaracağız hepimiz
![]()
Bende acıkcası düşünmek istemiyorum ama konu acılınca merak etmeye başladımBen korkuyorum ikisinden de o yüzden şu an düşünmek istemiyorum![]()
Kaç haftalık kiben on altıncı haftada hissetmeye basladım. 14 te çok net iki tekme hissettim ama
Erken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil yaBir de bebeğin durduğu yere göre de degişiyormus mesela daha içerids kalıyorsa geç hissediliyor daha karına yakınsa daha erken gibi
Canim ben esofman etek yada elbise giyiomKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Dışarı çok çıkmıyorum zaten çıkarsam da beli lastikli pantolon giyiyorum rahat oluyorKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Zayıf bacak hamile karnı çok sexi duran bir şeyKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Eşim de ben de hamile kalmadan önce rüyamızda erkek bebek görmüştük yani rüyalar çıkabiliyorErken daha 15+4 olması lazım ama çok merak ediyorum daha cinsiyet de belli değil ya
Hiç bir şeyini hissetmemek bilmemek çok canımı sıkıyor
Sadece rüyamda oluyor ne oluyorsa![]()
Eşim de ben de hamile kalmadan önce rüyamızda erkek bebek görmüştük yani rüyalar çıkabiliyorama erkendir daha genelde 18,19 haftalar hissediliyormus ilk hamilelikte. Dediğim gibi belki de hissediyorsun baska şeylere yoruyorsun
![]()
Hoşgeldiniz ben de geçen kaçırmıştım oku oku bitmedi100 küsür sayfayı 6 saat okuduktan sonra yazıyorum. Konulara cevap vermem saçma olacak ama cinsiyet öğrenenlere ve bebişinin hareketlerini hissedenlere hayırlı olsunbenim yüksek lisans mülakat bilim sınavı koşturmalarım olduğundan epeydir hiç bakamadım bile ama okudum her şeye hakim olarak geldim. Üçüncü bebek bekleyen ve grubun en yaşlısı olarak deneyimlerimi paylaşmaya hazırım ve umarım daha çok buralarda olacağım
Ben de okuyorum mesajlari cunku baktim ki motive edici yazmış herkes sagolsunBende acıkcası düşünmek istemiyorum ama konu acılınca merak etmeye başladım![]()
Ben asla beli lastikli şeyler giyemiyorum. Hamile kıyafetleri de bana olmuyor mesela karın bölümü var okey ama yukarda lastik oluyor ya o lastik beni aşırı rahatsız ediyor. Ben çok erken alışveriş yaptım bu sebeple. Link atabiliyorsak atayımKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
Gaz ve tuvalete çıkma sıklığı çok etkiliyor afedersinizKızlar benim karnım çok büyüdü ya bebekten mi gazdan mı bilmiyorum. Kilo da almadım bacaklarım filan da ince ama karnımı görseniz 6 aylıklar daha küçük oluyor herhaldeBugün göbek kısmı bağlamalı iki pantolon aldım. Normalde m giyerdim xl aldım bacakları şalvar gibi ama ne yapalım. Siz nasıl idare ediyorsunuz? Alışveriş yaptınız mı hiç hamilelik için?
İnşallah ciddi birşey değildirBenim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.
merak edip baktim da normal gebeliklerde de gorulebiliyor ve ilerleyen haftalarda kayboluyormus başka bi bulgu yoksa. İnşallah sizinki de kendiliğinden kaybolurBenim de bugün 4lü için muayenem vardı. USG de koroid pleksus kisti gördü, tek başına anlamı yok sıradaki muayene detaylı USG, orada daha net konuşulur dedi. Başka bir sorun yoktu.