- 3 Ekim 2025
- 1
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi Betderlerbana
-
Doğmamış çocuğunuza reva gördüğünüz hayat ve baba bu mu ? 27 yaşındaymışsınız, bir ömür kendinizi bu adama bağlamak istiyor musunuz gerçekten?Ben 4 yıldır evliyim ve normalde çocuğum olamaz diye biliyordum yıllarca da istedim ama olmadı eşimle tam aramız bozulup boşanma davası açtığım ay hamile olduğumu öğrendim. Eşimin 3 tane kendi çocuğu var. Benim hamile olduğumu öğrendiğinde çok sevinmişti fakat sonradan davranışları isteği değişti. Düşür, aldır gibi şeyler söyleyip sürekli kendi çocuklarıyla ilgilenip bana sanki bir şeyler ima etmeye çalışıyor beni annesine çocuklarına taktı. Benim çocuklarımı istemiyor benim çocuklarımı sevmem onun zoruna gidiyor diyerek beni kötülüyor fakat başbaşayken de çocuğu istemediğini belli ediyor. Ben aldırmak istemiyorum imkansızı başardım çünkü Allahın izniyle ama onun bu davranışları beni mahvetti boşanmayı da çektirdi yani ben kötü biriysem beni bırak ya. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum sanki çocuklarına kötü davranıyormuşum gibi sırf kocamın beni kötü göstermesinden eşimin annesi bana gözüm üstünde dedi. Ne yapmalıyım.
Şuan ne kadarlık hamilesiniz? "O çocuğu istemiyorum düşür aldır " diyen birini tekrardan baba yapmayı mı düşünüyorsunuz? Sizinle ilgili annesine yalan yanlış şeyler anlatan, ilgisiz bir eşle nereye kadar aynı evde yaşayabilirsinizki ? Boşanmaya ikna olmasa bile boşanmanız lazım. Karşınızdaki kişi ömür törpüsü. Ne size ne karnınızdaki bebeğe faydası olmaz.Ben 4 yıldır evliyim ve normalde çocuğum olamaz diye biliyordum yıllarca da istedim ama olmadı eşimle tam aramız bozulup boşanma davası açtığım ay hamile olduğumu öğrendim. Eşimin 3 tane kendi çocuğu var. Benim hamile olduğumu öğrendiğinde çok sevinmişti fakat sonradan davranışları isteği değişti. Düşür, aldır gibi şeyler söyleyip sürekli kendi çocuklarıyla ilgilenip bana sanki bir şeyler ima etmeye çalışıyor beni annesine çocuklarına taktı. Benim çocuklarımı istemiyor benim çocuklarımı sevmem onun zoruna gidiyor diyerek beni kötülüyor fakat başbaşayken de çocuğu istemediğini belli ediyor. Ben aldırmak istemiyorum imkansızı başardım çünkü Allahın izniyle ama onun bu davranışları beni mahvetti boşanmayı da çektirdi yani ben kötü biriysem beni bırak ya. Kendimi çok çaresiz ve yorgun hissediyorum sanki çocuklarına kötü davranıyormuşum gibi sırf kocamın beni kötü göstermesinden eşimin annesi bana gözüm üstünde dedi. Ne yapmalıyım.
Ya bazi konulara ozel sinirsiz sovme hakkimiz olmasi lazim cunku buna baska ne yazilir bilmiyorum. Iyi halt etmissin aferin devam go Kylie go you’re doing amazing sweetieboşanma davası açtığım ay hamile olduğumu öğrendim
Ben aldırmak istemiyorum imkansızı başardım çünkü
Millet 40ında doğal yolla hamile kalıyor artık devir çok değişti. Yöntemler değişti. Bunlar 27 yaşı ne sanıyor ki acaba merak ediyorum.Ay baya imkansızmış gerçekten 27 yaşında doğal yoldan gebe kalmışsın
Tam bir mucize nasıl oldu Allahım
Bari değse be şu adamlar
Acun Ilıcalı mı koç mu Sabancı mı
Hayır sonra maddi manevi açıdan sefil bir hayattan başka bir şey de sunmuyorsunuz doğurduğunuz çocuğa
Aradığım yorumBoşanmayı düşündüğünüz ay seviştiniz mi gerçekten?
Hakkaten o nasıl oluyor yahu? Şey mi diyorlar acaba, evleri ayırmadan biraz daha sevişeyim falan mı diyorlar bende bir bana tuhaf geliyor sanmıştım.Boşanmayı düşündüğünüz ay seviştiniz mi gerçekten?
Olur mu aşkolsun, imkansızı başarmış hanımefendi! Sanki hz Meryem mübarek.Adam istemiyor, aloooo adam istemiyor, sen istiyorum aslanlar gibi kimseye minnet etmem kendim bakarım diyorsan buyur devam et, adam çocuğu olunca mecbur bakacak diyorsan çok beklersin, o yavruya yazık olacak. Üç çocuklu adamla ne işin var ki senin, belli değil mi zaten adam çocuğa doymuş, senin çocuğunu ne yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?