• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğum an değere binen eski hayat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu üye bir bana mı tanıdık geldi? Sanki daha önce başka üyelikte genç yaşta bir sürü çocuğu olan adamla evlenen ve çocuk sahibi olmaya çalışan bir üye vardı gibi geliyor.
Onun şimdiye doğurmuş falan olması gerekiyor.

Ohoo çocuk 2 yaşına girmiş. Baktım da şimdi.

Son düzenleme:
Millet 40ında doğal yolla hamile kalıyor artık devir çok değişti. Yöntemler değişti. Bunlar 27 yaşı ne sanıyor ki acaba merak ediyorum.
Yöntem kullanmamiş ki.onunla ne ilgisi var? yaştan dolayı dememiş belli ki.hem 4 senede hiç korunmamişsa olmadığını düşünmesi gayet normal.

Son düzenleme:
Olur mu aşkolsun, imkansızı başarmış hanımefendi! Sanki hz Meryem mübarek.
Babanın isteyip istememesi çokta önemli değil, zaten doğacak çocuğun nasıl hangi şartlar altında büyüdüğü de önemli değil. Önemli olan doğurmak. Lütfen.
Yav arkadaş.böyle dediğine göre bir nedeni vardır heralde.normal bir kadın niye kursun bu cümleyi?

dün esim sadece kendine yemek söyledi diye küsüp sevişmedim (ben istemiyorum demiştim yemek) millet boşanmayı düsündüğü adamla çatır çutur sevisiyor ama 😂

neyse cocuga ne yapacağınıza siz karar verin ama ömür boyu bu adamla bağınız olacak eğer doğarsa. ama iki durumda da bence boşanın. çocuğun bir seyleri değiştireceğini de düsünüyorsanız rüyanızdan uyanın. 3 çocuk yola getirememiş adamı.

ayrıca adamın gözden çıkardığı bir cocuk ve evlilik bu. çok kahin olmaya gerek yok bence karar vermek için
Bacım sen de bi alemsin.Ben istemiyorum dediğin için adam yemeği sadece kendine istemiş .Küsmeye yer aramışsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X