hamile olduğuma inanamıyorum...............

deyan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
183
2
116
Antalya
herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
vee şuan burda bu konuyu yazıyorum...
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........
tarifi gerçekten imkansızbirşey............

herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........

Tebrik ederim canim insallah rabbim bizede nasip eder mutluluktan uctugun bu tabloyu allah saglikla sihhatle kucaginida versin http://1.1.1.4/bmi/www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png

Hayırlı olsun canım. :64: Allah sağlıkla ve mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. :66: Sağlıklı, hayırlı ve huzurlu bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Darısı iseyenlerin başına.. Allah hamilelerin duasını kabul edermiş, sen de bizim için et dua..:69:

Canım adına çok sevindim inan ki bu kulüpte her hamile haberi aldığında kendim hamileymişcesine seviniyorum rabbim sağ sağlım kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve birgün bende burda hamile haberimi vermek dileğiylen :kkk::nazar::nazar:

canım allah nazarlardan saklasın aman dikkat et ne olur o şimdi çok kıymetli çok dikkat et emi hayırlı olsun çok sevindim

Merhaba,

ya ben bugun kanda baktirdim, gec saatteydi, simdi aldim sonucu..adetime 4-5 gun var degerim 7,61..
bu iyiye isaret mi acaba?:44:

maşallah Allah nazarlardan saklasın bebişini sağlıkla gelsin annesine :):nazar:

canım tebrik ederim... çok sevindim ve seni çok iyi anlıyorum ... bende 2.5 senedir uğraşıyorum aynen bende bu ay hamileymişim :) ama ben de bu ay kesin olmayacak nasılsa diye rahim filmi için randevu falan almaya kalkıyodum ;) rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasibetsin inş. amin.

canım Allah sağlıkla kucağına alacağın günü göstersin inşallah. Çok sevindim senin adına :nazar: :nazar:

tebrikler rabbim kucağına da almayı da büyütmeyi de nasip etsin darısı başımıza inşallah nolur benim için de bir dua et allah razarlardan korusun ikinizi de :nazar:

dilerim kucagına alacagın günleride görürsün bebginle mutlu mutlu yasarsın.

herkese merhaba,

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım allah hepimize nasip etsin ins darısı basımıza inş sağlıgıyla kavusursun bebişine:)

hepinizin iyi dilekleri için çok ama çok teşekkür ederim.....
allah hepinize en kısa zamanda insallah hayırlı bebişler nasip eder umarım hepimize kucagımıza alıp sevmeyi nasip eder............
hepiniz için dua edecem....
arkadaşlar birde merak ettiğim şey.. şuan hamişliğim çok yeni doktor kalp atışlarını duymadan sevinme diyor.... kimyasal gebelik filan olurmu ki bu konuda bilgisi olan var mı? ayrıca kimyasal gebelik idrar tahlilinde de belli olur mu ? ne bilim bu doktorlar insanın hevesini kursagında bırakma konusunda herhalde uzmanlık yapmışlar.....

canım benim hayırlı olsun çok sevindim.. Allah tamamına erdirsin.... kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar::nazar:

kızlar bir cvp verin bana delirecem adet tarihim 6 ocak adet gunum 30 gun suruyor....4 subatta tahlıl yaptırdım 79 cıktı...
bugun 8 şubat bır daha yaptırdım 608.71 çıktı suan heseba gore 4+5gunluk hamıleyım doktor keseyı goremeden bırsey demıyor daha önce kimyasal gebeliğim oldugu için... ya sıyıracam bu yukselme sizce olumlu değilmi hala kimyasal olabilirmi....

kızlar bir cvp verin bana delirecem adet tarihim 6 ocak adet gunum 30 gun suruyor....4 subatta tahlıl yaptırdım 79 cıktı...
bugun 8 şubat bır daha yaptırdım 608.71 çıktı suan heseba gore 4+5gunluk hamıleyım doktor keseyı goremeden bırsey demıyor daha önce kimyasal gebeliğim oldugu için... ya sıyıracam bu yukselme sizce olumlu değilmi hala kimyasal olabilirmi....

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım değerlere göre doğru 4+5 olman daha kese görünmesi için erken merak etme bu hafta sonu oda görülür anca 6. haftada görülür

canım bu arada bukadar heyecan ve stress yapma çok önemli hafta bunlar ve hemen folic asic içmeye başla

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım değerlere göre doğru 4+5 olman daha kese görünmesi için erken merak etme bu hafta sonu oda görülür anca 6. haftada görülür

ayyy canım benim hayırlısı olsun:-))) çok sevindim:-))) darısı bizlerin başına inşallah:-) bugün benimde aşılamanın 13. günü bakalım ne olacak!!! iyi düşün iyi olsun:-))9

Back
X