hamile olduğuma inanamıyorum...............

ayyy canım benim hayırlısı olsun:-))) çok sevindim:-))) darısı bizlerin başına inşallah:-) bugün benimde aşılamanın 13. günü bakalım ne olacak!!! iyi düşün iyi olsun:-))9

aminnnnnnnnnnnnnn Rabbim inşallah sanada nasip eder buy güzel haber almayı bende yarın yaptırıcam test

deyan sonuçların iyi artmış bence artık kimyasal gebelik olmaz kimyasalda bu kadar artmaz diye biliyorum
içini ferah tut iyi sonuçlar alman dileğiyle..

hamiş olanların gözü aydın. sağlıkla kucağınıza alırsınız inş. darısı tüm isteyenlere...
allah bu güzel duyguyu tüm isteyenlere tattlırsın. ve herşeyin hayırlısını versin. :54:

herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
vee şuan burda bu konuyu yazıyorum...
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........
tarifi gerçekten imkansızbirşey............

canım benım oncelıkle hayırlı ugurlu olsun aynen benım ıcımdekılerı yazmıssın bende 6 yıllık evlıyım 3 asılama2 tup bebek 1 kımyasal her ay acabalarla geldı gectı ... bızde gecen ay umreye nıyetlendık Rabbımıze gıdelım orda yalvaralım dua edelım dıye mart sonu yaolcuyuz ınsaallah ve ıslemlerı yaptırıken hamıle oldugumu ogrendık hıc beklemıyorduk cok farklı bı duygu rabbım herkese nasıb etsın ınsaallah benımde son adet 5 ocak dunde keseyı gorduk Allahın ıznıyle bırde kalp atıslarını duyarsak rahatlıcaz ıns.
kımyasal olmasından korkma degerlerın guzel artmıs zaten kımyasal olsaydı bu kadar yukselmezdı senınkı belkıde kız olcaktır:)) gec canlanır derleryaa rabbım tamamına erdırsın ınsaallah herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıb etsın

Arkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten içimi bayağı bayağı rahatlattınız... insanın başına böyle mucizeler herzaman gelmiyor....
ve her dakika kendime dua ederken gerçekten benim gibi çocugu olmayan tanıdıgım tanımadıgım bütün herkese dua ediyorum. allah'ım inşallah bu duyguyu sizlerede yansıtır...
bir an önce hepinizden hayırlı haberler duyarız inşallah...
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah....

ayyy canım benim hayırlısı olsun:-))) çok sevindim:-))) darısı bizlerin başına inşallah:-) bugün benimde aşılamanın 13. günü bakalım ne olacak!!! iyi düşün iyi olsun:-))9

inşallah çok sevineceğin hayırlı haberlerini alırsın ..... allah gönlüne göre versin....
darısı olmayan herkesin başına............

herkese merhaba,
günün birinde buraya böyle bir konuda yazacagım aklımın ucuna bile gelmezdi.....
vee şuan burda bu konuyu yazıyorum...
arkadaslar daha önce bahsetmişimdir....3 aşılama bir tüp bebek ve kimyasal hamilelik geçirdim....sağ tüpüm kapalı....6 yıllık evliyim her gunumu acaba hamilemiyim diye geçirdim..............
veee bugun doktora gittim bana hamilesin dedi...............gerçekten inanamadım.çünkü ilk defa bu ay hamilemiyim diye düşünmemiştim.... bu ay dikkat etmedim kendime bu ay çok yordum kendimi bu ay çok gereksiz şeyler yaptım ve hamileymişim megersem .....
bu inanılmaz birşey şuan tek yaptıgım allah'a dua etmek ve hamile kalamayanlara allah çocuk versin bu duyguyu yaşatsın diye dua ediyorum...........
tarifi gerçekten imkansızbirşey............

:nazar:tebrik ediyorum canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Haberin bana umut ışığı oldu.2 yıldır tedavi görüyorum.Benimde sağ tüpüm tıkalı.Laparoskopi oldum açılmadı.2 aşılamam negatif.geçen ay 3. olacaktı yumurtalar sağ tarafımda gelişmiş onun için iptal edildi.Zaman benim için zor geçiyor.Allahım banada nasip eder inşallah.

:nazar:tebrik ediyorum canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Haberin bana umut ışığı oldu.2 yıldır tedavi görüyorum.Benimde sağ tüpüm tıkalı.Laparoskopi oldum açılmadı.2 aşılamam negatif.geçen ay 3. olacaktı yumurtalar sağ tarafımda gelişmiş onun için iptal edildi.Zaman benim için zor geçiyor.Allahım banada nasip eder inşallah.

arkadasım ıyı dıleklerın için çok tskler umarım en kısa zamanda allah seninde gönlüne göre verir...
ama sana tavsiyem kafana hiç takma çünkü okudysan benimde aynı sorunlar vardı ben birde aşılamaları yaptırdıgımda sag tüpün kapalı oldugunuda bılmıyorduk.... ölesıne yapıldı:(
sonratüpüm baglandı ama doktorum hep umut verıyor du ben nezaman umudumu artık yıtırdım aman napayım dedım ozman dogal yolla hamile kaldım demesi çok zor ben 6.5 yıl sonra diyebildim.... seninde neler hissettini çok iyi anlıyabiliyorum ama kesinlikle umudunu yitirme.......
inan bebişini kucagına alacagına...

Back
X