Hamile oldugumdan beri eşimin tavırları

BTKYAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
532
149
53
mülayim sessiz olan adam, hamile kaldıktan sonra el kaldırır, kalp kırar oldu. Bu durumu yasayan var mı? Ne yapmalıyım?

Sende soğuk davran, o ne yapıyorsa aynısını yap.Sakın ezdirme kendini.Kadın dediğin güçlü olmalı.

Sende soğuk davran, o ne yapıyorsa aynısını yap.Sakın ezdirme kendini.Kadın dediğin güçlü olmalı.
Hiç konusmadım dun aksam, bugun de kahvaltıyı kurmadım bana el kaldıranı tanımıyorum artık, zaten ailemin yanına tasınıyoruz allahtan orada yapamaz bişi

Cımbızlı bi konu daha :KK14:
Yahu azıcık detay verin
Önümüzde küre yok ki bakıp bakıp görelim...
İstemiyor muydu?
Maddi sıkıntı mı var?
Ailenizin yanına taşınıyormuşsunuz,istemiyor mu?
Vs vs
Maddi aıkıntı yok zam bile aldı, cocugu istememesini dusunmemiştim olabilir belki.. Aşlemin yanına tasınmak istemem emrivaki oldu oturdugumuz yer dag bası idi ne tanıdıgım var ne bi eczane...mutsuzus. Otopark gorevlisine neden tesekkur etmemmişim de camı kapamısım hemen diye insan olmaktan cıkarttı beni. Orda olay patladı zaten..bana insanlara nasıl davranmam gerektigini ogretemessin bu yastan sonra dedim, ogretecegim falan demeye basladı, o mulayım adam hamile kalınca duygusallıgımdan faydalanıp beni ezmeye canavarlasmaya basladı. Tiksiniyorum resmen, cinsel hayatımız da 0

El kaldırıyor hem de hamilesiniz.
Babalığı zerre kadar haketmeyen herifler de baba oluyor ya bir şey diyemiyorum!!
Evet haketmedigini cok belli ediyor bu gidisle bosanma davası acacagım, arastırmaya basladım

Maddi aıkıntı yok zam bile aldı, cocugu istememesini dusunmemiştim olabilir belki.. Aşlemin yanına tasınmak istemem emrivaki oldu oturdugumuz yer dag bası idi ne tanıdıgım var ne bi eczane...mutsuzus. Otopark gorevlisine neden tesekkur etmemmişim de camı kapamısım hemen diye insan olmaktan cıkarttı beni. Orda olay patladı zaten..bana insanlara nasıl davranmam gerektigini ogretemessin bu yastan sonra dedim, ogretecegim falan demeye basladı, o mulayım adam hamile kalınca duygusallıgımdan faydalanıp beni ezmeye canavarlasmaya basladı. Tiksiniyorum resmen, cinsel hayatımız da 0

El kaldırma işin içine girince yorum değişiyor ama hamile kalınca kadınların yaklaşım şeklide çok değişiyor. Daha çok beklenti içerisine giriyor, duygusallaşıyor. Aranızdaki iletişimin bozulmasının nedenlerinden biri bu olabilir.
Diğeri ise sorumluluk kaygısı oluşmuş olabilir eşinizde.
Bunlar hem güzel hem zor zamanlar.
Dikkatli olmak lazım ilişkiyi zedelememek için.

Madem öncesinde çok mulayim bir insandı hemen boşanmayı düşünmeyin.
Güzelce ve detaylıca konuşun. Derdini anlamaya bakın, bakın bakalım içinde tuttuğu ne ?
Cinsellik konusunu ise çözmeniz gerekiyor ayrıca ?

Ailenizin yanına neden taşınıyorsunuz ? Bu evliliğimize zarar vermez mi ?

ailenin yanına taşınıyoum demişsin belki o yüzden gergindir yada ailesi dolduruyordur sen nasıl el kızının ailesinin yanına taşınırsın nasıl erkeksin diye demiştir oda hıncını sendne alıyordur

El kaldırma işin içine girince yorum değişiyor ama hamile kalınca kadınların yaklaşım şeklide çok değişiyor. Daha çok beklenti içerisine giriyor, duygusallaşıyor. Aranızdaki iletişimin bozulmasının nedenlerinden biri bu olabilir.
Diğeri ise sorumluluk kaygısı oluşmuş olabilir eşinizde.
Bunlar hem güzel hem zor zamanlar.
Dikkatli olmak lazım ilişkiyi zedelememek için.

Madem öncesinde çok mulayim bir insandı hemen boşanmayı düşünmeyin.
Güzelce ve detaylıca konuşun. Derdini anlamaya bakın, bakın bakalım içinde tuttuğu ne ?
Cinsellik konusunu ise çözmeniz gerekiyor ayrıca ?

Ailenizin yanına neden taşınıyorsunuz ? Bu evliliğimize zarar vermez mi ?

Cok tesekkur ederi m tavsiyeler icin, ilişkiyi zedeleyecegini dusunmedim, benim dogum sonrası guvende hüve rahat hissetme fikrim daha agır bastı dşyeyim veya :)

ailenin yanına taşınıyoum demişsin belki o yüzden gergindir yada ailesi dolduruyordur sen nasıl el kızının ailesinin yanına taşınırsın nasıl erkeksin diye demiştir oda hıncını sendne alıyordur
Evet bu olabilir, ailesinin yanına gidip geldilten sonra bi haller oluyor zaten buna, walla bi yere kadar dayanırım.. Yapacak bişi yok iki senedir ev alacak, bi alamadı cingene misali ordan oraya surundum madem oyle dedim hamileyim hem kendi gıvende oldugum yere donerim, o da gelio işte...

Aynı ev içine taşınacaksanız ilişkiniz zedelenir ve sorumluluğunu alırsınız elinden.

Belkide ailenizin yanına taşınmak istemiyordur bu şekilde dışa vurmuş olabilir.

Back
X