Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

cansinn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
45
43
3
Herkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.:KK46::KK46::KK46:
Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldum:oha: Kızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış :KK57::KK57: Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten:110::110::110::110::110::110::110:

Ahhh neler söylenir de yeri burası degil işte. !!! Olay olduktan sonra mı mail atmış yoksa önceden mı ? Ayrıca eşinin mail adresini nereden biliyor ?

Esiniz cevabini vermis oyle bi kiz icin degermi bebisleri uzmeye annesi kiyamam yapma

Kız sizin eşiniz olmadıgını mı bilmeden evvel mi atmış maili yoksa sonra mı :KK12:
hey allah ne insanlar var yahu
iyi vermssnz agzının payını ama
şirkette calısmaya devam edecek mi peki ?
eşinizde zaten gerekini yapmş..
bu arada maşşalah 3 bebek hayırlısı ile kucagınıza alın inşallah :nazar:

Herkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.:KK46::KK46::KK46:
Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldum:oha: Kızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış :KK57::KK57: Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diye :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten:110::110::110::110::110::110::110:

yahu ne hoş işte cıncık gibi kocan var bi de gözü senden başkasını görmüyor. bunu düşün ve sakin ol hadsize haddini bildirmişsiniz işte karı koca. genç belli ki toy böyle böyle biyerlere geleceğini bişeyler kazanacağını sanıyor bu kadar üzme kendini.

hiç bir şey bebişlerinden kıymetli değil zaten gerekeni çook güzel bir şekilde yapmışınız sen de eşin de:KK9:şimdi biraz sakin ol düşünmemeye çalış, bebişlerini kucağına alacağın günleri düşün:21: ve stres yapma.

mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj
insanların kıyafetine saçına makyajına karışamazsınız. eğer bu yönde bi şirket politikanız varsa bunu baştan belirtsiniz. sonuçta kız işe alınmış size mi soracak saçının boyasını?

Aman allahım kızdaki o bakış :KK57::KK57: Kocama nasıl bakıyor!!!
aynen kesin kocanızı bakışları ile yemiştir.

Tamam çıkabilirsin dedi
eşiniz mi dedi? eşiniz ne hakla başka firma personeline tamam çıkabilirsin diyor? eğer siz dediyseniz sorun yok.

iyi günler efendim demez mi kocama!
ne deseydi. baybay mı deseydi? bunda da nasıl bi anormallik gördünüz bilemedim.

stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim.
bu durum alnınızda yazmıyor değil mi? siz söylemeden nerden bilsinler. belki bekar sanıyolardı, olamaz mı?

O kız buna mail atmasın mı.
atmasın? mail adresini nerden bulmuş?

Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza.
aferin. kendisine mail atan bi kadına küfür edecek kocayı baş tacı yapmak gerek. küfür çok güzel bişey çünkü.

Herkese günaydın
İnanamıyorum yaa nasıl insanlar var!! Hangi cürretle daha yeni başladığı bi işte üstü olan birisinin duyacağı şekilde böyle bişey söyleyebilir! Bi de eşiniz olduğunu söylediğiniz halde mail atmalar falan!! Şoktayım şu anda gerçekten! Ama bence eşiniz çok iyi bi eş bunu size hemen söylemiş ve gerekli cevabı da vermiş.. İçiniz rahat olsun.. Densiz terbiyesiz insanlar için güzel bebeklerinizin ve kendi sağlığınızı sakın tehlikeye atmayın.. Hatta sevinin mutlu olun gurur duyun.. Üzülmeyin lütfen var böyle manyak insanlar.. Allah onları bildiği gibi yapsın.. Size de sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :KK200:

Okumada gözü yok demekki ailesi erkenden evlendirse bari:işsiz:
Senin kazandan kurtuldu bence başkasının kazasınada kurban gidebilir:skandal:

etraftaki pislikleri maalesef her zaman temizleyemez. önemli olan yanımızdakilerin temiz kalması, bizim temiz kalmamız. eşiniz gerekeni yapmış, siz de yapmışsınız. artık kafa yormaya gerek yok. şu an en önemli şey karnınızdaki o üç melek. onlar orda bir gün kalsa o birgün altın değerinde. aman dikkat edin.

Eşinizin mail adresini bulması bana çok garip ve saçma geldi kusura bakmayın. İnsanlar bilmeden bazı densizlikler yapabiliyor, zaten eşiniz olduğunu öğrenince kızarıp bozarmış ve yaptığı yanlışın farkına varmış. O kadar rahatsız olduysanız işten çıkarırsınız olur biter. Eşinizin de küfretmesi hiç hoş değil, öyle ya da böyle kendisi ile iletişime geçmiş biris var, evli olduğunu belirtir yeter bence. Kız sülük gibi yapışırsa o zaman bir şey diyemem tabii.

Back
X