- 7 Nisan 2017
- 45
- 43
- 3
Herkese günaydın
Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.

Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldum
Kızı tanımaya çalıştım biraz ilkönce dedim sıcak kanlı birine benziyor içimden. Neyse saat öğlen 2 gibi eşim ziyarete geldi işyerlerimiz yakındır. Onada kahve söyledim gene bu kız getirdi. Aman allahım kızdaki o bakış 
Kocama nasıl bakıyor!!! Eşim de nefret eder platin saçtan. Tamam çıkabilirsin dedi iyi günler efendim demez mi kocama! o sıradada eşime çok önemli bir telefon geldi acele kalktı bende onu yolcu ettim.
tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diye

Hemen kızlar ne oluyor burda hayırdır dedim. Eski çalışanımız x hanım yok birşey diye kızardı bozardı. o kızıda iyi tanırım senelerdir yanımızda hiç bir yanlışını görmedim. stajyer demez mi bana yanınıza giren beyi konuşuyordum siz geldiniz üstüne dedi. Kıza kendinize gelin lütfen o beyfendi benim eşim karnımdaki 3 bebeğiminde babası dedim. o beyaz kız oldu kıpkırmızı. Şirketimizde böyle terbiyesizliklere göz yumamıyoruz mlesef lütfen şirketi terkedin dedim. Kız çok fena oldu. Akşam eve geldim. eşim yemekleri hazırlamıştı. Hiçbirşey söylemedim olayla ilgili. Hayatım birşey göstericem dedi. O kız buna mail atmasın mı. Sizden çok etkilendim lütfen benimle iletişime geçin diye. Eşimde gayet güzel küfür etmiş kıza. Birdaha yazmamış. Ama okadar kendimi kastım ki bugün bütün gece sancım oldu hastaneye gittik birşeyde yapamadılar şimdi hala kötüyüm stresten

Kızlar yardıma ihtiyacım var. Belki daha önce konularımı okuyanlar olmuştur ben 3üzlerime hamileyim hayırlısı ile ağustosta prenseslerime kavuşacağım.

Sorunum işyerindeki stajyer. Ben özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Arada izin kullanıyorum hamileliğim çok zor geçtiği için izinlerim sorun olmuyor çok şükür. Haftabaşında işyerime gittim. Tabi 1 haftadır gitmediğim için epey bir değişiklik olmuş. Yeni stajyerler alınmış yeni işe başlayanlar olmuş vs.
Neyse girdim ofisime bir kahve istedim yeni stajyer vermişler yanıma sekreter. kahvemi getiren kızı görmelisiniz mininin minisi bir etek saçlar platin kıpkırmızı bir ruj ben şok oldum

tam ofise girmek üzereyim . Kız başka bir çalışanımıza demez mi o adam neydi öyle içim eridi onu ne götürürüm diye