hamile olduğumu duyan görümce..

Bebeğiniz hayırlı olsun. Hayırlı kucağınıza almak nasip olsun.

Daha 8 ay varken böyle planlar yapılması sizin haberiniz olmadan hoş olmamış. Ama elbet konu açılacaktır o zaman uygun dille söylersiniz. Yoksa 3 tane çocukla uğraşmak ve bir yıl boyunca çok yıpratıcı olur!

Bebek doğduğunda ailelerin böyle tutarsız ve fütursuz davranmalarına çok kızıyorum. Siz ihtiyacınız olsa çağırırdınız zaten. Çocuğu başkalarına güvenerek de yapmıyorsunuz.

Yok çocuk doğar kv 40'ı çıkana kadar kalmak ister yok görümce 1 yıl ben geleyim der İnsanlar çok düşüncesiz.

Kötü gelin olma pahasina kabul etmiyceksin bence Yolcu, önce sakince anlatmaga ugras esine, ben kimseye güvenipte cocuk yapmiyorum de, kardesinin sorumlulugunuda almak istemiyorum ya bizde yasiyorken basina bisey gelirse me diyceksin ailene de...
Siz evlisiniz o evde onun nekadar söz hakki varsa seninde var, özel hayatimiz ne olucak zaten iki cocukla sinirlancak bide kizkardesin olunca dahada bi dikkatli olmamiz gerekir diye dile getir, belki akli basina gelir esinin...Allah yardimcin olsun...

çok teşekkür ederim.. keşke boşa olsa ama bu insan tahmin edemeyeceğiniz kadar şımarık, hep ilgi isteyen, her şey ayağına gelsin isteyen biri. benim eşim zaten yeterince yardımcı oluyor. ben ona güvenip mi yaptım bu çocuğu?
biliyorum ki eşimi bile benden kıskanacak, her vakit yanında duracak, özel hayatımızın içine edecek

tebrik edrim yolcu.Rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inş.daha 8 ay var ortam biraz sakinleşsin.nasıl olsa konu tekrar açılı kv.delirn yanındada iki çocuğumada bakacak durumdayım dersin çıkarsın işin içinden.büyütmemeye çalış kafanda

eşin sana söylememiş haberin yokmuş gibi normal konuşurken kendi kız kardeşin varsa veya samimi kuzenlerin teklif etmişler gibi söylesen sen de ne gerek var ben kendi çocuğuma kendim bakarım lohusalığım çıktından sonra sorun olmaz zaten dedim falan şeklinde söylesen kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı olmadı direk söyle iyi niyetinden dolayı teşekkür ederim ama gerek yok tarzında kimse kimseyi çekmek zorunda değil ya 20 yaşın da küçükte değil senin onu istemeyeceğini bilecek yaşta gayette

bu arata avatar resmin çok korkunç geliyor bana

güldürdün beni yaa niye korkuyorsun kız? bildiğin kedi işte

Evet, kesinlikle çileden çıkarabilecek bir durum. Ama sinirle hareket edilirse ters tepki alacağı da bi durum aynı zamanda. Haklıyken haksız duruma düşmek var ya işte olay bu. Kız kardeşinin taktiğini uygulasa? Kusura bakmayın evlilikte "taktik" kelimesini kullanmak beni çok rahatsız ediyor ama maalesef bu gibi durumlarda başka bir kelime yok bence. Sadece kendisine laf getirtmeyecek şekilde konuşmalı. Görümcenin gelmesini engelleyemese bile geldiği zaman kız kardeşinin durumunu bir şekilde eşinin görmesini sağlayabilir. Belki de bu durum eşinin bir şeyleri görebilmesine vesile olur? Olamaz mı? Belki de kız kardeşinin yaptıkların canlı canlı görünce eşine hak verir? Ama tabi bak kız kardeşin neler neler yapıyor al işte! derse yine olmaz. Kendi kendine görmesini sağlaması gerekir.

Eşinin ailesini arayıp da yok gelme sen! demekle inanın eline hiç bir şey geçmez. Bir arkadaş da demiş daha 8 ay var doğuma, o zamana kadar konu mutlaka açılır o sırada görümcesine kendisi söyleyebilir. Ama gelme sen ne anlarsın tavrıyla değil tabi.

Bilemiyorum ben de kendimce yorum yapıyorum işte. Farklı bakış açıları iyidir. Her söyleneni harmanlayıp kendi tavrını ortaya koyar. Umarım da güzel sonuçları olur.

okurken ben bile sinirlendim:) bence de sizin aramınızı gerektiren bir durum yok size düşmez ,eşinize ona zahmet vermek istemem zaten küçük bir çocuk da var, çok sıkışırsam çağırırız demek istiyorum diyebilirsiniz ona da öyle söylesin o haber beklesin dursun

Eşin kayınvalidene diyecek ki bu kız burada gezip tozar ucunu bulamayız ben korkuyorum. Gelmesinden yana değilim. Kayınvaliden de izin vermicek. Ya da abin izin vermiyor diyecek. Görümceyle muhattap olmaya gerek yok. 20 yaşında bekar kız hevesli hevesli yardıma gelecek ha. Bi yerimle güldüm

eşim herşeyi kendi gözüyle görse anlar ama o anlayana kadar ben çok yıpranmış olacağm. kendimi geçtim, onun saçmalıklarıyla uğraşırken 2 yavrumu ihmal etmiş olurum

yolcu sana böyle bir görümceyi hiç yakıştıramadım. sen bunun hakkından gelirdin canım neden tutuklu kaldın?

Normali zaten bu. Yani dediğiniz gibi olmalı da, mesela ben bu durumda olsam ve dediğiniz taktiği uygulasam asla işe yaramaz. Eşimin yaşananları kendi gözüyle görmesi hiçbirşeyi değiştirmez, ben sinir hastası da olsam, kafayı üşütüp akıl hastanesine de yatsam o kardeşine laf söyletmez, evden de göndermez. O yüzden diyorum baştan mutlaka engel olunmalı, eğer eve yerleşirse işi çok zor. Tabii ben kendi perspektifimden bakıyorum olaya. Aman Allah'ım gerçekten ürkünç. Allah'tan görümcem öyle biri değil.

eşim herşeyi kendi gözüyle görse anlar ama o anlayana kadar ben çok yıpranmış olacağm. kendimi geçtim, onun saçmalıklarıyla uğraşırken 2 yavrumu ihmal etmiş olurum

O zaman gelmemesi için elinizden geleni yaparsınız. Ama lütfen fevri davranmamaya çalışın, en azından bebeğiniz için.

yolcu sana böyle bir görümceyi hiç yakıştıramadım. sen bunun hakkından gelirdin canım neden tutuklu kaldın?

ipekcim verseler elime bir güzel yolarım da keşke yolmakla hallolsa
kız ailenin küçüğü, şımarık mı şımarık bişey. ağzı çok laf yapar, benden birşey görse ağlar zırlar ben ona yardıma geldim o bana neler yapıyor diye aileyi ayağa kaldırır.. benden daha yaman. onunla kolay kolay başa çıkamam

Eşiniz ve görümcenizin düşüncesizlik ettikleri ortada. Bence artık kafanızı daha da bulandırmayın.

8 ay uzun bir süre o zamana kadar gün ola harman savura.İlla ki konu açılır. Uygun dille konuşursunuz.

Birde nickinizle ilgili birşey diyeyim de tebessüm edin :" yolcu ; yolcu var mı yolcuuuuuu "

görümce görmeyim seni ömrümce diye bi laf vardı gerçekten çok doğru bi lafmış onun farkına vardım bende bi kere şöyle bi mantık var benimde 3 tane yengem var hepsi doğum yaptı etti ama hiç gidiyim işini yapıyım çocuğuna bakıyım 1 sene kalıyım diye keyfimi bozmak istemedim yani kimse öyle çıkıpta gelmez. Erkekler malesef düz mantık olduğu için detayları görmüyo herşeye inanıyolar tartışmadan eşinle aranı bozmadan rahat edemeyeceğini söyle kardeşinin huylarını anlat. Benim eşimde öyle annesinin kardeşinin neler yaptığını huylarını hiç bilmez daha dün ben anlattım ne kadar fesat olduklarını neler yaptıklarını adam şaştı kaldı hadi yaa neymiş bunlar böyle o kadar kötüler mi diyo

bir kere sana gelmesi anormal. sen zaten çalışmıyorsun ve iki çocuğuna bakabilecek kapasitedesin. bir kere o kız gelmemeli sana. zaten gelirse sen sinir harbinden yolarsın tez zamanda gider.

olma mı? bu kızdan sonra nickimi sabıkalı olarak değiştirmem gerekecek zaten

bunlar ailece birbirlerine çok bağlılar. ben bu kızlar kötü olursam hepsi bana siper alır ve her şeyde eşimi bana karşı etkilemeye çalışırlar. yani şerlerinden korkuyorum açıkçası..
bu akşam telefon açıp, ağzını aramayı düşünüyorum. ama akıllıdır o . bu konuyu hallolmuş saydığından bana konusunu bile açmaz..

bir kere sana gelmesi anormal. sen zaten çalışmıyorsun ve iki çocuğuna bakabilecek kapasitedesin. bir kere o kız gelmemeli sana. zaten gelirse sen sinir harbinden yolarsın tez zamanda gider.

di mi yaa.. ben kimseye güvenip de dünyaya çocuk getirmiyorum. altından kalkacağıma inanmasam yapmazdım zaten.

bak bu yolma mevzusu kulağa hiç de fena gelmiyor. bir cinnet herşeyi çözer diye boşuna dememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…