hamile olduğumu duyan görümce..

Bence gelmesin yolcu yaa
Madem niyeti daha serbest bir hayat, başına bişey gelir, senden bilirler Allah korusun :26:

valla yasemincim bence de gelmesin ama sorun da zaten bu. bana soran kimse yok. millet kafasına göre takılıyor

Ama eşim konuşmaz diyosun, o zaman sen kötü olcan galiba bu gidişle
Ya da gelsin, hiç bi iş yapmadığını söylüyorsun zaten. Eşin de elbet görür bunları, sen de dersin 'bana yardım edeceğine daha çok yük oluyor görüyorsun' dersin postalarsın
Hem annen falan yanında değil mi senin, ya da senin kızkardeşin falan yok mu?

kızkardeşim var o da 20 yaşında ama okuyor kız. okulunu bırakıp benim yanıma gelemez. annem gelecek zaten 40ımız çıkana kadar. sonrasında ben toparlanmış olurum zaten. eşim de çocuk bakımından anlıyor. sağolsun ilk oğlumu beraber büyüttük. bu görümce mevzusu olmasa her şey yolunda da işte..

Bu erkekler yok mu ya. Bazen kendi ailelerinin hataları bunlara bal kaymak görünüyor ya alıcıları kapalı oluyor ya o noktada biz kadınlar kopuyoruz zaten.

E tamam bence sorun yok ortada şu durumda :26:
Tecrübeli, işini bilen annen varken 20 yaşında kıza mı güveniceksin, hem annene de nazın geçer. Yatar, dinlenirsin.
Hiç bulaştırma görümceni bu işe. Gerekirse kötü ol

Bu erkekler yok mu ya. Bazen kendi ailelerinin hataları bunlara bal kaymak görünüyor ya alıcıları kapalı oluyor ya o noktada biz kadınlar kopuyoruz zaten.

ben benim kocam biraz akıllı zannederdim. ama işin içinde aileleri olunca hepsi aynı oluyor bunların.. yardıma geliyormuş bla bla bla

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı uğurlu olsun
daha 8 ay var birden böyle bi teklifle gelmesini ben zaten iyi niyetli görmedim o gelirse anası babasıda kızımızı özledik diye başından gitmez görümcene güvenip bebek yapmadın ya otursun oturduğu yerde gerekirse sen söyle, eşin sana blöf yapmış nasılsa arayıp söyleyemez diye 1 yıl ne ayrıca şaka gibi

Bence bu akşam arama kesinlikle senin ağız aramak için aradığını anlarlar. Hele bir sular durulsun.. Zaten illa ki gündeme gelecektir. Sen şimdi gebeliğini mucizeni yaşa

20 yaşında okulu vs. yok mu bu görümcenin? Bence sosyal faaliyete katılsın oralarda .Size gelemez bir yıl.

ben benim kocam bişraz akıllı zannederdim. ama işin içinde aileleri olunca hepsi aynı oluyor bunların.. yardıma geliyormuş bla bla bla

her erkekte bu standarttır yolcu. konu aileleriyle ilgili bir şey olunca gözlerine güzel görünüyor. ama senin tecrübeli annen gelecek olsa belki bir şey demez ilk etapta ama bir zaman sonra varlığından rahatsız olur annenin. bunu da hissedersin.
ama kardeşi gelir oturur eve gezer, tozar, harçlık da alır. ama seni düşünüp sana yardım ediyor olur..bu sadece senin eşinde değil benim möhteşem kocamda da böylr

Eşin bilmiyo mu yardım etmediğini, çıkıp gezdiğini?:26:
şımarıklığının farkında ama zaten bunu böyle şımartan eşim ve ailesi. dediğim gibi eşim görümcenin fedakarlık yapıp geleceğini düşünüyor.

çok teşekkür ederim.
ben de bu yüzden sinir oldum daha ben keseyi bile görmemişken bunlar doğumdan sonraki 1 yılı konuşuyorlar. hem de benim haberim bile yokken.
o görümce bu eve girmeyecek. el mi yaman bey mi yaman görecekler

tüm sevincimin heyecanımın afedersiniz ama içine ettiler..
açıköğretimden okuyor hanımefendi. bir baltaya sap olma niyeti yok zaten..

ne şamın şekeri ne arabın yüzü
canım dediğim gibi o gelse anası babasıda durmaz

aileme karşı bir saygısızlığını görmedim ama içten içe rahatsız olur belki de. sonuçta onun ailesi gelip 40 gün kalsa ne kadar aram iyi de olsa insan bir pööööffffff oluyor yani..
benim bu kızı istemem sebeplerimden biri de kıskançlığı. eşimle yanyana oturmama bile müsaade etmeyecek, hemen gidip yanına sokulacak, ilgi toplamaya çalışacak..
ben hamileliğimi öğrendiğimde çocuğuma hamile olduğumu sanıyordum meğerse yüce rabbim yanında bonus olarak bir de görümce gönderiyormuş

ne şamın şekeri ne arabın yüzü
canım dediğim gibi o gelse anası babasıda durmaz

lugatıma yeni bir atasözü kazandırdığın için teşekkür ediyorum
aynen öyle.. zaten gelin bizim şehrimize tayin isteyin ailemiz toplansın diyip duruyorlar. kısa yoldan emellerine ulaşmış olacaklar.

Tabi eşin söylese çok daha iyi olur ama söylemezse sen söyle
Gerek yok, her anne kendi çocuğunun sorumluluklarını düşünür zaten görümceme gerek yok teşekkür ederim de kaynana telefonda.
Ama şimdi arayıp küt diye bunu söyleme, o zamana kadar nasılsa söylerler tekrar. Konu açılınca dersen daha iyi olur

yok ya telaşlanma.şimdiden tavrını koyarsan doğuma kadar alışır buna. ama şimdi bir şey demiyeyim hele bir doğsun dersen o zaman daha çok sorun olur.

1 yaşına gelene kadar mı :)

Kız sen daha yeni hamilesin. 9 ayda bu kızın fikirleri değişir.
Ne dert ediyorsun bunu :)
Baktın değişmedi, eşine söylersin kesinlikle kabul etmiyorum dersin.
1 aydan fazla kalmasın dersin olur biter..

Kızmakta çook ama çook haklısın..
20 yaşındaki kıza çocuk mu bıraktıracağım, ay hiç kıyamam, zaten evlenince yeterince bakacak, şimdiden soğumasın gencecik kız.. Buna katiyen müsade edemem.. gibi bir çıkış yapsanız?

O iyi görümceyse, sizde iyi gelin olun.. Yengem beni istemiyor derse de, ne alaka kadın seni düşünüyor Allah Allah falan der eşiniz, sanırım o yönde hissettim kendisini.. :)

Aynı yoldan gitmek iyidir, o iyi biriyse sizde iyi birisiniz. . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…