hamile olduğumu duyan görümce..

20 yaşında anne olan da var bence bu durum yaşla değil kişilikle ilgili...görümceniz iyi niyetli bir insan olsaydı asla hayır demezdiniz..bu durumda ya eşinizle konuşup ikna ediceksiniz ya da görümceniz gelince arkasını toplamanız gereken durumlarda eşinizin gözüne sokucaksınız eşiniz toplayacak...

Öncelikle hayırlı olsun
Ne işi varmış 20 yaşında kızın bebek bakmakta hem de bir sene yani daha neler
Ihtiyacım yok de taviz verme yoksa burnundan gelir bir sene
Ben de Allah kısmet ederse Temmuz'da doğuracağım
Görümcem Eylül'e kadar boşum ne zaman istersen gelirim dedi
Çok sağolsun bakar konuşuruz tabi dedim bu kadar yani ki görümcem şeker kadındır ben gelmesini rica ederim çok büyük ihtimal ama doğmamış çocuğa don biçilmez derler ya
Bugün tamam desen belki doğumdan sonra lohusalıkta fikrin değişir de yalnız kalasın gelir

Son düzenleme:
bence görümceniz gelsin, sıkı yönetim ilan edin. çocuklardan tutunda, ev işlerine kadar çogunu yapsın. sonuçta geliyorsa bunun için geliyor. 1 aya kalmaz sıkılıp kendi kaçar zaten :)

Daha önünde 9 aylık bir süreç var, illa lafı açılır bu konunun sende ilk çocuğuma nasıl baktıysam bunu da büyütürüm deyip çıkıver işin içinden...

Cok düşünceli kardeşin canım gorumcem benım ancak su an ıcın düzenini değiştirmesin ben herseyle ilgılebırım rahat hamılelık geçiriyorum de. Son ay ağırlaştığm zaman kendi annemle bırlıkte gırumcemde gelir ıyı olur de.

kızlar annemle konuştum.. böyle bir şeye izin vermem. eğer bir daha böyle birşey söylerlerse arar ailesiyle konuşurum dedi. ben varken görümcene mi düştü dedi.. inşallah görümcenin ahmaklığı tatsızlığa sebep olmaz..

Konunun tamamını okumadım ama bence kendin söyle yolcu. Dediğin gibi biriyse ne nane yemeye gelecek ? Hiç duymamıştım böyle görümce hey Allahım.

Konunun tamamını okumadım ama bence kendin söyle yolcu. Dediğin gibi biriyse ne nane yemeye gelecek ? Hiç duymamıştım böyle görümce hey Allahım.

gezmeye tozmaya rahat rahat takılmaya gelecek.. anneme söyledim ama tepkisi sert oldu. şuan beklemedeyiz. görümce ağzını açtığı gibi saldırıcaz

gezmeye tozmaya rahat rahat takılmaya gelecek.. anneme söyledim ama tepkisi sert oldu. şuan beklemedeyiz. görümce ağzını açtığı gibi saldırıcaz

Ne alaka yani görümce. Allah anneciğine sağlık sıhhat versin. O zaman annen söylesin,baktın olmuyor,sen de girersin devreye.Umarım eşinle aran açılmadan çözülür.

Ne alaka yani görümce. Allah anneciğine sağlık sıhhat versin. O zaman annen söylesin,baktın olmuyor,sen de girersin devreye.Umarım eşinle aran açılmadan çözülür.

sağol canım allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.
bu yüzden bozulacaksa bozulsun. ama yemez.

20 yaşındaki bir kız bebek bakmaktan ne anlar ki gibi düşünceler bana çok saçma geliyor..
19 unda evlenip de 20 yaşında bebek sahibi olan insanları bu kadar hafife almayalım bence..

Bakan öyle bir bakar ki..

Gelelim senin mevzuya..
Görümcen okumuyor mu ? Yani bir uğraşı yok mu ?

Okulu falan varsa dersleriyle falan ilgilensin, sizin gelip düzeninizi niye bozuyor ki..
Birde anlamadım kimseyle konuşmadan etmeden kafasına göre bebek 1 yaşına gelene kadar bakacağım diye karar almakta neyin nesi yahu..

Eşinizin üstüne fazla gitmeyin bence.
Eşin seni düşünmüş,yorulmaz etmez demiş,ondan sevinerek haber vermiştir..

Bence ne yap biliyor musun, bebek bir yaşına gelene kadar değil de bebek doğduğunda bir süreliğine sizde kalsın bu kız.
Önce gözlemle.
Belki de yanılan sen olursun.
Abisine karşı seni zor durumda bırakacak hareketlerde bulunursa, eşine böyle böyle diye söylersin.Bırak seni kötü bilsinler.
Ama sen gelmesin deme sakın.
Bu sefer işler iyice karışır..

Gelsin ama bir süreliğine de , öyle anlaşmayı deneseniz..

Eğer içinde oraya gelip çocuk bakmak bahanesiyle gezme tozma gibi hareketleri olursa,geri yollamak için bahaneniz olur
Ama şimdi ortada bir bahane yokken gelmesin demek ayıp olur

Son düzenleme:
sağol canım allah analarımızı başımızdan eksik etmesin.
bu yüzden bozulacaksa bozulsun. ama yemez.

Önceki sayfaları da okudum,gerçekten bir cinnet halleder. Ama bebeğine ve kendine çok dikkat et. Kimse üzülmesin diye laf söylememezlik yapmamak lazım.

Amin.

Aynı benm eşimin ailesi gibi canım ya çok üzüldüm bir arkadaşin önerdiği gibi bencede gorumcenle konuşurken sanki esin sana söylememiş gibi ay annemde gelmek istiyor ama gelme dedm kendim bakarim ihtiyacm olsa gel derdm ama gerek yok gibi şeyler şöyle o anlar bnce kimseyle kötü olma

canım bu kızı tanımadığın için bu kadar iyi niyetlisin. o kadar şımarık bir insan ki.. 3 senede az çok tanıdım. eşimi benden kıskanan biri, kendi tabağını kaldırmayan biri gelip benim evimin işini yapmaz. çocuk tutmayı bilmeyen biri gelip benim bebeğime bakamaz.
nasıl böyle bir şey söylediği konusu da, abisine karşı çok rahattır, çekinmez.. pat diye söylemiş. eşim de iyi niyet olarak algılamış.
gelirse o lohusa halimle beni sinir hastası eder. gideceği varsa da benden çok şey alıp götürür..

daha 5 haftalik hamilesin doguma 35 hafta var. kim ole kim kala

amaaaa kolay cozum isstiyorum diyorsan
cok midem bulaniyor de cikma yataktan anca bebegine bak yemek fln yapma
esine soyle gorumceyi yardima cagirsin
yattigin yerden onu getir bunu gotur yap
bir de cocukla ilgilensin
3 gun sonra kendi vazgecer eger dedigin gibi biriyse

yolcucum hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah.

Ben senin yerinde olsam kendi işimi kendim çözerim, eşin bu işi halledicem derken eline yüzüne bulaştırır muhtemelen, ihale de sana kalır.

Uygun bir zamanda görümceni ara ve "teklifin icin cok teşekkür ederim, ne kadan da düşüncelisin ama cocuklarla ben ilgilenmek istiyorum, yardıma ihtiyac duyarsam ilk arayacağım insan sen olursun yengecim, meleğim" falan de :)

allah allah sankı hamılelık bı hastalık da,gelıp cocugunu bakcak:S

yerınde olsam görumcemın gelmesıne musade ederım..
ve gercektende cocugu ona baktırırım..
anca böyle yaparsan iş zor gelır ve kaçar..

haa geldıgınde de yardımcı olmuyor dıye esıme soylerım zamanı gelınce..
ya herro,ya merro..
gelıyosa baksın ozaman

Yerinde olsam (ama dogru ama yanlis) kendim arar 'bir anne olarak cocuklarima kendim bakmak isterim' derim.

Anneni sakın bu işe karıştırma yolcu. Bak ihale sana kalır sölim.

amin Allah razı olsun elmayra
aynen öyle valla. eşim beceremez. şuan beklemedeyim. kendi söyleyecek mi diye bekliyorum. eğer söylerse söylediklerini söylemeyi düşünüyorum. eğer beni kaale almamaya devam ederse annem laf arasında söyleyecek. annem ilk doğumumda onun bebeği tutuşunu seviş tarzını falan gördüğü için hayatta çocuklarımı onun eline bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…