çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun. Gerçekten görümcenize iyiliğini düşünüyormuş gibi söyleseniz işe yaramaz mı? Derslerinden kalırsın ben razı olamam falan gibi. Ama ille bu yolla hallolmaz diyorsanız sekiz ay bunu düşüneceğinize teklifine çok sevindim ablacığım ama ben çocuklarımı kendim büyütmek isterim zahmet etme diyerek kestirin atın. Ilk başta üzülse de zamanla hallolur.
buradaki gibi derken?? kime kök söktürmüşüm yada normal hayatta söktürmediğimi nereden çıkardın? amacım şimdiye kadar bozulmayan arayı bozmadan işimi halletmek. kök söktürmek de hiç tarzım değil. ha doğrularım keskindir,lafımı sakınmam tamam da bu kök söktürmek değil benceAyy şaşırdım hakikaten, sen normal hayatında hiç buradaki gibi biri değilmişsin. Burada kök söktürüyosun sinirlendiğinde
Bence de anneni katma araya aileler girdimi, kin büyüyor, olmadık yerlere gidiyor.. sen gelinlerisin senle arayı açarlarsa da barışırlar bi süre sonra ama annelerde bu durum olmaz.
Bu arada bazı üyeler 20 yaşında nasıl çocuk bakacakmış demişler ama konu sahibi arkadaşta o yaşlarda evlenmiş, çocuk yapmış farkındaysanız henüz 23 yaşında ve ikinciye hamile. Neyse sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini.
Aman o kırılmasın bu kırılmasın derken olan bize oluyor be.. Kardeşinin çocuk bakamayacağını abisi bilmiyor mu? Birde bir sene yani yuuh.. İyi okula başlayana kadar dememiş...
Bence de kendi aileni karıştırma, direk sen muhatap ol, abisinde değil işin sende bittiğini öğrensin...
öncelikle hayırlı olsun Allah nazarlardan korusunkonuya gelince de eşinizle bir daha konuşun hala aynı şekilde ben aramam diyorsa arayıp siz konuşun ama hemen değil yada hiç konuşmadan bebek doğduğunda ben gelicem derse aa şaka yapıyo olmalısın ben bi çocuk büyüttüm bunuda büyütebilirim sağ ol düşündüğün için ama gerek yok dersin olur biter bence
çok teşekkür ederim..
bunları söylesem o an olur biter ama görümce hanım ağlar zırlar ben onun iyiliğini düşünüyorum o beni evine almıyor gibi şeyler saçmalar..
canım söz konusu senin evladın boşver alınsın kırılsın. sonuçta evine gelsede anlaşamıcaksınız ve sen yine kötü olucaksın sende tahmin ettiğin için istemiyosundur zaten sonradan kötü olucağına baştan kötü ol
eşime o kadar sinirliyim ki. hep o sardı bu belaları başıma. her türlü kötü olucam. ama en az zararla atlatsam bari. şimdilik hiçbir şey yapmayı düşünmüyorum. sonra uygun bir dille çocuklarıma kendim bakmak istediğimi söylicem mecbur. dediğin gibi geldiğinde kötü olacağıma gelmeden kötü olayım
Şöle Olsun Gelirse Tabi Evine Sen Çoğunlukla Küçük Bebeğinle İlgilen Sürekli İş Buyur,Yemek Yap Oyuncak Topla Kıyafet Düzenle,Çamaşır Yıka As V.s. Bıkar Bi Süre Sonra Gider Evine
aynen katılıyorum.. yenidoğan bebekle ne işi var madem çok istiyor yengesine yardımcı olmak.. yemek bulaşık çamaşır işlerini halletsin.. çok yardımsever ya kendisi.. yardımın en makbulü de bu..
daha doğuma çok var.illaki bu süreçte görümcenle konuşacaksın.aradığında dersin eşim böyle böyle dedi sağol çok düşüncelisin ama ben hallederim merak etme.gel doğuma veya çocuğu görmeye herzaman.ama bakmana gerek yok de güzellikle.anlar o :)merhabalar kızlar.. ben henüz 1 aylık hamileyim. bir çocuğum daha var. yaşım 23..
gelelim konuya..
eşim dün ailesine telefonda benim hamileliğimi haber vermiş. görümcem sözde benim iyiliğim için doğumdan önce gelip bebek 1 yaşına gelene kadar bizde kalacakmış.. bu insan 20 yaşında, yediği tabağı kaldırmayan biri. buraya geldiğinde gezmek tozmaklardan alamadığımız kız benim çocuğuma bakacakmış.
eşim de gelmiş bunu öyle bir gururla, mutlulukla söylüyor ki. kardeşim seni düşünüyor diyor. ben onun ne düşündüğünü çok iyi biliyorum. eşim anne babasına göre daha serbest sıkmayan bir insan. hanım efendi buraya gelip gezecek, tozacak. ben 2 çocukla onun arkasını toplayacağım. hak mıdır reva mıdır? eşime ben çocuklarıma bakarım, kimse gelmesin dedim. adamın suratı düştü. sana iyilik yaramaz, kızcağız senin için düzenini bozacak, gelip bebek bakacak senin dediğine bak.. ben söyleyemem. istemiyorsan sen ara gelme de dedi. ben de sanki bana mı sordunuz kendi aranızda karar verip bana en son söylüyorsun dedim. bayağı bir tartıştık..
ben arayıp söylemek istemiyorm çünkü adım kötü geline çıkar, ki şimdiye kadar onlarla bir sorun yaşamadım. bu saatten sonra görümce yüzünden kimseyle kötü olmak istemiyorum. eşim de ben söyleyemem diyor.
sizce herşeyi göze alıp kötü olma pahasına ben arayıp söylemeli miyim?
Siz görümcenize nefret boyutunda duygular besliyorsunuz.
'O insanın evimde yatıp kalkmasına, o sahte kahkahalarına, şımarıklıklarına nasıl tahammül edeceğim' gibi bir cümle kurmuşsunuz.
O geldiği vakit dahada depreşecek bu duygularınız. Bu nedenle gayet açık bir şekilde kendinizi eşinize ifade edin ve onunla anlaşamadığınızı en ufak bir ortak noktanızın olmadığını, size gelirse çok büyük sorunların çıkmasından korktuğunuzu söyleyin.
İnsanlarımız, kendilerini açık ve net olarak ifade etmedikleri için, küçük sorunlar zamanla içinden çıkılmaz bir
noktaya geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?