hamile olduğumu duyan görümce..

açıkçası cesaret edemiyorum. ya gelip beni sinir hastası ederse, ya beni çocuklarımı kullanıp dışarlarda sürterse

''oldu hiç doğurmayayım, kardeşini direk bizim nufusa aldıralım.. Hazır büyümüş, okumuş çocuk, ne gerek var 9 ay karnımda taşımaya'' deseydin

Bu nasıl bir düşüncesizliktir ya uff..

Kaale almamak da ne demekmiş, o zaman haddini bildirirsin ama dediğim gibi anneni karıştırırsan senin annen benim kardeşim derken olay büyür canın sıkılır

Anneni sakın bu işe karıştırma yolcu. Bak ihale sana kalır sölim.

öyle mi dersin:26::26: annem de bu konularda hassastır. sen sahipsiz misin de 20 yaşındaki kız sana bakmaya geliyor gibi bir sürü şey söyledi. inşallah kötü şeyler olmaz:26::26:

Son düzenleme:
''oldu hiç doğurmayayım, kardeşini direk bizim nufusa aldıralım.. Hazır büyümüş, okumuş çocuk, ne gerek var 9 ay karnımda taşımaya'' deseydin

Bu nasıl bir düşüncesizliktir ya uff..

haha düşüncesizlik mi dedin? eşime göre kardeşi dünyanın en iyi, en düşünceli görümcesi

öyle mi dersin:26::26: annem de bu konularda hassastır. sen sahipsiz misin de 20 yaşındaki kız sana bakmaya geliyor gibi bir sürü şey söyledi. inşallah kötü şeyler olmaz:26::26:

Canım annelerimiz koruma iç güdüsüyle objektif yaklaşamıyorlar, tamam kadıncağız haklı, el kadar bebeği ona emanet edecek değil ama kendini ifade ederken onlarla aranı bozabilir, en önemlisi eşinle aran acılabilir. Haa ben bunu halledebilirim dersen bilemem ama ben eski eşimle ailemi ne zaman karşı karşı karşıya getirsem hep üzülen ben oluyordum.

Dam demeden güm derler, annen gzel konusur onlar yanlış anlar, kocan sen kimin kardeşini dışlıyorsun der.... Der oğlu der.

İyi düşün cnm

Yolcu bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuştursun

İş eşinde bitiyor, bence sen söyleme. Eşin uygun bir dille gerek olmadığını söylesin. 20yaşındaki hiç bir genç kız başkasının çocuğuna bakmak için heveslenmez zaten.

Eline yüzüne bulaştırsın onlar da yolcuya düşman olsun :)

Bu arada seni ne kadar sevdiYimi söylemiş miydim

Eline yüzüne bulaştırsın onlar da yolcuya düşman olsun :)

Bu arada seni ne kadar sevdiYimi söylemiş miydim

Genelde itip kaktığın için pek duyamadım senden sevgi sözleri

La ne yapsın o zaman? Görümcek gelse belliki sinir edecek yolcuyu. Gelmesin tabi.

Genelde itip kaktığın için pek duyamadım senden sevgi sözleri

La ne yapsın o zaman? Görümcek gelse belliki sinir edecek yolcuyu. Gelmesin tabi.

Ben adamı döverken severim

Kendisi arıcak, kurta sormuşlar ensen neden kalın diye, o da sana ne la demiş

açıkçası annemin tepkilerinden ben de korkuyorum. bu işin dallanıp budaklanmasını istemem. annemi arayıp bu konu hakkında birşey söylememesini mi söylesem.. anneme karşı siper almaları da cabası.. en iyisi kendim halledeyim.:26:

Bence de cnm ara da karışmasın, hamile halinle gerdiler seni zaten. İstersen ben arayayım görümcenin ağzını yırtayım

Deveye sormuşlar neren eğri diye, o da NEREM doğruki demiş

Deve dikeni severmiş biliyo musun bebişim

Yolcu hayırlı olsun Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bence bu saatten sonra sen söylemelisin . BU saaten sonra dediğim saat zaten eşine telefonda ben geleceğim demiş , o da bayılmış bu teklife , şimdi arayıp gelme derse ; zaten yolcu istemedi , adama söyletiyor olacak

Ararsın , teşekkür edersin bu teklifi için , sağol canım benim çok ince düşüncelisin dersin ama hiç gerek yok , ne senin düzenin bozulsun ne benim dersin .

Israr edecek değil ya ?

Hem 1 senede neymiş yahu , 40 ı çıkana kadar durayım diyeni gördüm de

Öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Zeki,sağlıklı , mutlu uzun ömürlü bir kız olsun inşallah.

Diğer sorununuza gelince her şeyi geçtim eşiniz 20 yaşında bir genç kızın sorumluluğunu nasıl alabilecek acaba? Kız kardeşi yanınızda kalırken hata yaparsa nasıl içinden çıkacaksınız? Bence eşinizin olaya birde bu yönden bakmasını sağlayın. Eşinizin ailesine de aynı şekilde siz veya eşiniz anlatsın.

Öncelikle hayırlı olsun. Gerçekten görümcenize iyiliğini düşünüyormuş gibi söyleseniz işe yaramaz mı? Derslerinden kalırsın ben razı olamam falan gibi. Ama ille bu yolla hallolmaz diyorsanız sekiz ay bunu düşüneceğinize teklifine çok sevindim ablacığım ama ben çocuklarımı kendim büyütmek isterim zahmet etme diyerek kestirin atın. Ilk başta üzülse de zamanla hallolur.

Ayy şaşırdım hakikaten, sen normal hayatında hiç buradaki gibi biri değilmişsin. Burada kök söktürüyosun sinirlendiğinde
Bence de anneni katma araya aileler girdimi, kin büyüyor, olmadık yerlere gidiyor.. sen gelinlerisin senle arayı açarlarsa da barışırlar bi süre sonra ama annelerde bu durum olmaz.
Bu arada bazı üyeler 20 yaşında nasıl çocuk bakacakmış demişler ama konu sahibi arkadaşta o yaşlarda evlenmiş, çocuk yapmış farkındaysanız henüz 23 yaşında ve ikinciye hamile. Neyse sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini.

Aman o kırılmasın bu kırılmasın derken olan bize oluyor be.. Kardeşinin çocuk bakamayacağını abisi bilmiyor mu? Birde bir sene yani yuuh.. İyi okula başlayana kadar dememiş...

Bence de kendi aileni karıştırma, direk sen muhatap ol, abisinde değil işin sende bittiğini öğrensin...

çok sağol allah razı olsun.. senin de çok az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
malesef eşim ailesini kırmaktan üzmekten çok korkar, böyle bir şeyi kardeşine söyleyemeyeceğini peşinen söyledi bana. iş başa düştü yani
Bence de cnm ara da karışmasın, hamile halinle gerdiler seni zaten. İstersen ben arayayım görümcenin ağzını yırtayım

Deve dikeni severmiş biliyo musun bebişim
bak bu çok iyi fikir. görümce artık görünmez bana ömrümce sen çok yaşa emi

amin çook teşekkür ederim
bu yönden hiç düşünmemiştim. gerçekten de öyle derler. ok yaydan çıktı bir kere. artık her halükarda suçlu ben olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…