allah allah sankı hamılelık bı hastalık da,gelıp cocugunu bakcak:S
yerınde olsam görumcemın gelmesıne musade ederım..
ve gercektende cocugu ona baktırırım..
anca böyle yaparsan iş zor gelır ve kaçar..
haa geldıgınde de yardımcı olmuyor dıye esıme soylerım zamanı gelınce..
ya herro,ya merro..
gelıyosa baksın ozaman
amin Allah razı olsun elmayra
aynen öyle valla. eşim beceremez. şuan beklemedeyim. kendi söyleyecek mi diye bekliyorum. eğer söylerse söylediklerini söylemeyi düşünüyorum. eğer beni kaale almamaya devam ederse annem laf arasında söyleyecek. annem ilk doğumumda onun bebeği tutuşunu seviş tarzını falan gördüğü için hayatta çocuklarımı onun eline bırakmaz.
Anneni sakın bu işe karıştırma yolcu. Bak ihale sana kalır sölim.
''oldu hiç doğurmayayım, kardeşini direk bizim nufusa aldıralım.. Hazır büyümüş, okumuş çocuk, ne gerek var 9 ay karnımda taşımaya'' deseydin
Bu nasıl bir düşüncesizliktir ya uff..
öyle mi dersin:26::26: annem de bu konularda hassastır. sen sahipsiz misin de 20 yaşındaki kız sana bakmaya geliyor gibi bir sürü şey söyledi. inşallah kötü şeyler olmaz:26::26:
Yolcu bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuştursun
İş eşinde bitiyor, bence sen söyleme. Eşin uygun bir dille gerek olmadığını söylesin. 20yaşındaki hiç bir genç kız başkasının çocuğuna bakmak için heveslenmez zaten.
Eline yüzüne bulaştırsın onlar da yolcuya düşman olsun :)
Bu arada seni ne kadar sevdiYimi söylemiş miydim
Genelde itip kaktığın için pek duyamadım senden sevgi sözleri
La ne yapsın o zaman? Görümcek gelse belliki sinir edecek yolcuyu. Gelmesin tabi.
açıkçası annemin tepkilerinden ben de korkuyorum. bu işin dallanıp budaklanmasını istemem. annemi arayıp bu konu hakkında birşey söylememesini mi söylesem.. anneme karşı siper almaları da cabası.. en iyisi kendim halledeyim.:26:Canım annelerimiz koruma iç güdüsüyle objektif yaklaşamıyorlar, tamam kadıncağız haklı, el kadar bebeği ona emanet edecek değil ama kendini ifade ederken onlarla aranı bozabilir, en önemlisi eşinle aran acılabilir. Haa ben bunu halledebilirim dersen bilemem ama ben eski eşimle ailemi ne zaman karşı karşı karşıya getirsem hep üzülen ben oluyordum.
Dam demeden güm derler, annen gzel konusur onlar yanlış anlar, kocan sen kimin kardeşini dışlıyorsun der.... Der oğlu der.
İyi düşün cnm
Ben adamı döverken severim
Kendisi arıcak, kurta sormuşlar ensen neden kalın diye, o da sana ne la demiş
açıkçası annemin tepkilerinden ben de korkuyorum. bu işin dallanıp budaklanmasını istemem. annemi arayıp bu konu hakkında birşey söylememesini mi söylesem.. anneme karşı siper almaları da cabası.. en iyisi kendim halledeyim.:26:
Deveye sormuşlar neren eğri diye, o da NEREM doğruki demiş
Bence de cnm ara da karışmasın, hamile halinle gerdiler seni zaten. İstersen ben arayayım görümcenin ağzını yırtayım
Deve dikeni severmiş biliyo musun bebişim
çok sağol allah razı olsun.. senin de çok az kalmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYolcu bebeğin hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuştursun
İş eşinde bitiyor, bence sen söyleme. Eşin uygun bir dille gerek olmadığını söylesin. 20yaşındaki hiç bir genç kız başkasının çocuğuna bakmak için heveslenmez zaten.
bak bu çok iyi fikir. görümce artık görünmez bana ömrümceBence de cnm ara da karışmasın, hamile halinle gerdiler seni zaten. İstersen ben arayayım görümcenin ağzını yırtayım
Deve dikeni severmiş biliyo musun bebişim
amin çook teşekkür ederimYolcu hayırlı olsunSağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bence bu saatten sonra sen söylemelisin . BU saaten sonra dediğim saatzaten eşine telefonda ben geleceğim demiş , o da bayılmış bu teklife , şimdi arayıp gelme derse ; zaten yolcu istemedi , adama söyletiyor olacak
Ararsın , teşekkür edersin bu teklifi için , sağol canım benim çok ince düşüncelisin dersinama hiç gerek yok , ne senin düzenin bozulsun ne benim dersin .
Israr edecek değil ya ?
Hem 1 senede neymiş yahu , 40 ı çıkana kadar durayım diyeni gördüm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?