- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
muhasebecide biliyorda adam işi gereği ketum çıktıerkeklerden birine söyleyin
yüm ofis sonraki gün duyar
aslında ik var ona söylemem gerek ama şansıma adam kalp krizi geçirdi çok riskli bir ameliyat oldu o dönene kadar ben doğururumİzin kimden alıyorsanız ona söyleseniz yeter bence ilk etapta.
Daha sonra zaten yakın arkadaşlar derken herkes duyar.
bende öyle istiyordum ama sürekli izin almam gözlerine batmaya başladı ve hastaneye mecburen gitmem gerekiyorHenüz çok erken bir iki ay bekleyin derim
direk hamileyim demeye de nedense utanıyorum"Hamileyim" diyebilirsinhamilelik kolay bir süreç degil sonuçta bir can taşıyorsun içinde. Senin önceliğin işin değil bebeğin ve bunun icin sık sık doktora gitmen gerekecek buna anlayış göstermek zorundalar
malesefHayat hep kadinlara mi zor
işte bende biraz beklemek istedim ama sürekli izin aldım ve hala almam gerekhayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
biraz bekleyip söylesen şimdi istifa et diye canını sıkmasınlar
Cumartesi yine kontrole gideceğim deyin, patron sorarsa hayırdır bir durum mu var diye ozaman açıklarsınız hamile olduğunuzu. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun bebeğinizeaslında ik var ona söylemem gerek ama şansıma adam kalp krizi geçirdi çok riskli bir ameliyat oldu o dönene kadar ben doğururumyani mecburen patrona söylemek zorundayım
teşekkür ederim.. ama işte sorun orada nasıl söyleyeceğim ne diyeceğim?söyleyin yetkili kişinize
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.. :)
Cumartesi yine kontrole gideceğim deyin, patron sorarsa hayırdır bir durum mu var diye ozaman açıklarsınız hamile olduğunuzu. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun bebeğinize
bu aralar çok izin aldım kusura bakmayınteşekkür ederim.. ama işte sorun orada nasıl söyleyeceğim ne diyeceğim?
bu aralar çok izin aldım kusura bakmayın
bebek bekliyorum diyin
sevinecektir.. sonra da bişey diyen olmaz
Bu utanılacak birşey degil bana gore gurur duyulacak birşey. Sağlıklı bir kadınsınız çocuk doğuracaksınız ne güzel. O erkeği de bir anne doğurdu onun da eşi hamile olacak böyle düşünün cok buyutmeyin gözünüzde. Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınızdirek hamileyim demeye de nedense utanıyorumerkek olduğu için sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?