Hamile Olduğumu Nasıl Söyleyeceğim?

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Günaydın güzel hanımlar. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. Henüz bebek beklemiyorduk ama sürpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim... Benim sorunum işyerine nasıl söyleyeceğim? İki hafta içinde 4-5 kez izin aldım ve kan değerlerim düşük çıkmış tekrar kan vermem gerek vs diye yalan söylemek zorunda kaldım. Şimdi ne kadarlık bilmiyorum ama tahminen 1 ya da 1,5 aylık sanırım. cumartesi günü öğreneceğim ve o günde izin almak zorundayım. 3 aya kadar beklemek istedim ama çok fazla doktor kontrolüne gitmek zorunda kaldığım için söylemem gerek diye düşünüyorum... Bana fikir verebilir misiniz? Nasıl söyleyeceğim? Nereden başlayacağım?

İzin kimden alıyorsanız ona söyleseniz yeter bence ilk etapta.
Daha sonra zaten yakın arkadaşlar derken herkes duyar.
aslında ik var ona söylemem gerek ama şansıma adam kalp krizi geçirdi çok riskli bir ameliyat oldu o dönene kadar ben doğururum yani mecburen patrona söylemek zorundayım

direk hamileyim demeye de nedense utanıyorum erkek olduğu için sanırım

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
biraz bekleyip söylesen şimdi istifa et diye canını sıkmasınlar

hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
biraz bekleyip söylesen şimdi istifa et diye canını sıkmasınlar
işte bende biraz beklemek istedim ama sürekli izin aldım ve hala almam gerek muhasebecinin ağzını yokladım olur mu öyle şey çıkarmaz kimse falan dedi en kötü işe iade davası açılır. ben istifa etmesem tabi

aslında ik var ona söylemem gerek ama şansıma adam kalp krizi geçirdi çok riskli bir ameliyat oldu o dönene kadar ben doğururum yani mecburen patrona söylemek zorundayım
Cumartesi yine kontrole gideceğim deyin, patron sorarsa hayırdır bir durum mu var diye ozaman açıklarsınız hamile olduğunuzu. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun bebeğinize

Cumartesi yine kontrole gideceğim deyin, patron sorarsa hayırdır bir durum mu var diye ozaman açıklarsınız hamile olduğunuzu. Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kavuşun bebeğinize

birde ben söylemeden işten çıkarırmış çok teşekkür ederim inşallah

direk hamileyim demeye de nedense utanıyorum erkek olduğu için sanırım
Bu utanılacak birşey degil bana gore gurur duyulacak birşey. Sağlıklı bir kadınsınız çocuk doğuracaksınız ne güzel. O erkeği de bir anne doğurdu onun da eşi hamile olacak böyle düşünün cok buyutmeyin gözünüzde. Umarım sağlıkla kucaginiza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…