• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olduğumu Nasıl Söyleyeceğim?

Bence söylemelisiniz.Haklıyken haksız duruma düşer,sürekli gereksiz şeyler için izin alıyor ve sonunda öğrenirlerse de yalancı konumuna düşersiniz.Doğruyu söyleyin.Arıza çıkarırlarsa çıkarsınız işten evladınızdan daha mı değerli?

ben olsam cumartesı özelde yaptırırım kan tahlıllerımı.
eğer cumartesıde çalışıyorsan bilemedim:KK43:
zaten ctesi özelde yaptıracağım ama gideceğim tüm özeller 12-13 de falan kadın doğumcuları gidiyormuş... bende 14 de çıkıyorum... mecburum yani.

hayırlı olsun öncelikle.
bence de direk söyleyin.
bebek bekliyoruz diye.
o zaman üstünüze gelemez bence.

Bence söylemelisiniz.Haklıyken haksız duruma düşer,sürekli gereksiz şeyler için izin alıyor ve sonunda öğrenirlerse de yalancı konumuna düşersiniz.Doğruyu söyleyin.Arıza çıkarırlarsa çıkarsınız işten evladınızdan daha mı değerli?
haklısınız bende böyle düşünüyorum bugüne kadar hiç böyle art arda izin almadım , adlıysam tam zamanında geldim... artık gözlerine batıyor soruyorlar imalı imalı.. sizce nasıl söylemeliyim?

zaten ctesi özelde yaptıracağım ama gideceğim tüm özeller 12-13 de falan kadın doğumcuları gidiyormuş... bende 14 de çıkıyorum... mecburum yani.

zaten cumartesi günleri saat 3 e kadar 4 kadar çalışmaktan nefret ediyorum
yetmiyor ki. pazar günü mü doktora gidilcek. en verimli zamanlarda işte olmuş oluyorsun.
patronlar kendileri tabi istediği zaman çıkıp gidiyorlar.
özel sektörün bu huyundan nefret ediyorum.
sanki robotuz hiç hasta olmıcaz nefes almadan çalışmak zorundaymışız gibi.

Günaydın güzel hanımlar. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. Henüz bebek beklemiyorduk ama sürpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim... Benim sorunum işyerine nasıl söyleyeceğim? İki hafta içinde 4-5 kez izin aldım ve kan değerlerim düşük çıkmış tekrar kan vermem gerek vs diye yalan söylemek zorunda kaldım. Şimdi ne kadarlık bilmiyorum ama tahminen 1 ya da 1,5 aylık sanırım. cumartesi günü öğreneceğim ve o günde izin almak zorundayım. 3 aya kadar beklemek istedim ama çok fazla doktor kontrolüne gitmek zorunda kaldığım için söylemem gerek diye düşünüyorum... Bana fikir verebilir misiniz? Nasıl söyleyeceğim? Nereden başlayacağım?
Dün doktora gittim ben yarın 5 haftalık olacak ben söyledim rahatladım , hiç uğraşamam valla

Dün doktora gittim ben yarın 5 haftalık olacak ben söyledim rahatladım , hiç uğraşamam valla
nasıl söylediniizz, ne tepki verdiler ve söylediğiniz kişi erkek mi kadın mı? bana da anlatınnn :anneadayı::KK54:

bu arada hayırlı olsunn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..:KK200:

haklısınız bende böyle düşünüyorum bugüne kadar hiç böyle art arda izin almadım , adlıysam tam zamanında geldim... artık gözlerine batıyor soruyorlar imalı imalı.. sizce nasıl söylemeliyim?
Tahliller esnasında hamile olduğumu da öğrendim.Sürpriz oldu benim için.Yeni öğrendim size de hemen haber vermek istedim.Diyiver topu atıver yetkiliye

Senınle aynıyız sanırsam cnm , nasıl gidiyor hamilelik :)
Evet farkettim şimdi.:) Sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ben de :) Şuan uzanıyorum dinleniyorum.Uzun bir aradan sonra olduğu için pek iş yapmıyorum.Yorgunluk,halsizlik,göğüsağrısıı var.Daha kalplatışını duymadık.İnşallah Onuda duyarız.

Evet farkettim şimdi.:) Sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ben de :) Şuan uzanıyorum dinleniyorum.Uzun bir aradan sonra olduğu için pek iş yapmıyorum.Yorgunluk,halsizlik,göğüsağrısıı var.Daha kalplatışını duymadık.İnşallah Onuda duyarız.
Çalışmıyorsun sanırsam canım , Aminn inşallahhh , kalp atışları için doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım :)

Back
X