- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi ShellShock
Benim bi arkadaşım mudure bana hamilelik teşhisi kondu demisti:)direk hamileyim demeye de nedense utanıyorumerkek olduğu için sanırım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bi arkadaşım mudure bana hamilelik teşhisi kondu demisti:)direk hamileyim demeye de nedense utanıyorumerkek olduğu için sanırım
![]()
hahahah çok güldüm buna Allah iyiliğini versinBenim bi arkadaşım mudure bana hamilelik teşhisi kondu demisti:)![]()
zaten ctesi özelde yaptıracağım ama gideceğim tüm özeller 12-13 de falan kadın doğumcuları gidiyormuş... bende 14 de çıkıyorum... mecburum yani.ben olsam cumartesı özelde yaptırırım kan tahlıllerımı.
eğer cumartesıde çalışıyorsan bilemedim![]()
haklısınız bende böyle düşünüyorum bugüne kadar hiç böyle art arda izin almadım , adlıysam tam zamanında geldim... artık gözlerine batıyor soruyorlar imalı imalı.. sizce nasıl söylemeliyim?Bence söylemelisiniz.Haklıyken haksız duruma düşer,sürekli gereksiz şeyler için izin alıyor ve sonunda öğrenirlerse de yalancı konumuna düşersiniz.Doğruyu söyleyin.Arıza çıkarırlarsa çıkarsınız işten evladınızdan daha mı değerli?
çok tesekkür ederim...hayırlı olsun öncelikle.
bence de direk söyleyin.
bebek bekliyoruz diye.
o zaman üstünüze gelemez bence.
zaten ctesi özelde yaptıracağım ama gideceğim tüm özeller 12-13 de falan kadın doğumcuları gidiyormuş... bende 14 de çıkıyorum... mecburum yani.
Dün doktora gittim ben yarın 5 haftalık olacak ben söyledim rahatladım , hiç uğraşamam vallaGünaydın güzel hanımlar. Eşimle 2 yıla yakındır evliyiz. Henüz bebek beklemiyorduk ama sürpriz oldu ve hamile olduğumu öğrendim... Benim sorunum işyerine nasıl söyleyeceğim? İki hafta içinde 4-5 kez izin aldım ve kan değerlerim düşük çıkmış tekrar kan vermem gerek vs diye yalan söylemek zorunda kaldım. Şimdi ne kadarlık bilmiyorum ama tahminen 1 ya da 1,5 aylık sanırım. cumartesi günü öğreneceğim ve o günde izin almak zorundayım. 3 aya kadar beklemek istedim ama çok fazla doktor kontrolüne gitmek zorunda kaldığım için söylemem gerek diye düşünüyorum... Bana fikir verebilir misiniz? Nasıl söyleyeceğim? Nereden başlayacağım?
Benimde söylememe pekte gerek kalmadı aslında , tahmin etmişler sürekli doktora gittiğimdendirek hamileyim demeye de nedense utanıyorumerkek olduğu için sanırım
![]()
nasıl söylediniizz, ne tepki verdiler ve söylediğiniz kişi erkek mi kadın mı? bana da anlatınnnDün doktora gittim ben yarın 5 haftalık olacak ben söyledim rahatladım , hiç uğraşamam valla
Aminnn kuzummnasıl söylediniizz, ne tepki verdiler ve söylediğiniz kişi erkek mi kadın mı? bana da anlatınnn
bu arada hayırlı olsunn Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..![]()
Tahliller esnasında hamile olduğumu da öğrendim.Sürpriz oldu benim için.Yeni öğrendim size de hemen haber vermek istedim.Diyiver topu atıver yetkiliyehaklısınız bende böyle düşünüyorum bugüne kadar hiç böyle art arda izin almadım , adlıysam tam zamanında geldim... artık gözlerine batıyor soruyorlar imalı imalı.. sizce nasıl söylemeliyim?
Senınle aynıyız sanırsam cnm , nasıl gidiyor hamilelik :)Tahliller esnasında hamile olduğumu da öğrendim.Sürpriz oldu benim için.Yeni öğrendim size de hemen haber vermek istedim.Diyiver topu atıver yetkiliye
evet bu daha şık duruyor sanki bende böyle diyim ama lafa nasıl gireyimhamileyim demeyin. bebek bekliyoruZ deyin.
Evet farkettim şimdi.:) Sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ben de :) Şuan uzanıyorum dinleniyorum.Uzun bir aradan sonra olduğu için pek iş yapmıyorum.Yorgunluk,halsizlik,göğüsağrısıı var.Daha kalplatışını duymadık.İnşallah Onuda duyarız.Senınle aynıyız sanırsam cnm , nasıl gidiyor hamilelik :)
Çalışmıyorsun sanırsam canım , Aminn inşallahhh , kalp atışları için doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım :)Evet farkettim şimdi.:) Sende hayırlısıyla kucağına al inşallah ben de :) Şuan uzanıyorum dinleniyorum.Uzun bir aradan sonra olduğu için pek iş yapmıyorum.Yorgunluk,halsizlik,göğüsağrısıı var.Daha kalplatışını duymadık.İnşallah Onuda duyarız.