• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olduğumu Nasıl Söyleyeceğim?

Çalışmıyorsun sanırsam canım , Aminn inşallahhh , kalp atışları için doktor 2 hafta sonra gel dedi bakalım :)
Yok Can'ım sınavlarım var şuan.Müşavirlik stajına başlamadan hamile kalmak istiyordum şükürler olsun.Vakti varmış meger.Dikkat etmem gerekiyor.

Yok Can'ım sınavlarım var şuan.Müşavirlik stajına başlamadan hamile kalmak istiyordum şükürler olsun.Vakti varmış meger.Dikkat etmem gerekiyor.
Anladım cnm bende muhasebeciyim çalışıyorum , mide bulantın filan varmı senin ?

tabiki öyle de işte konuya nereden gireyim nasıl söyleyeyim bilemedim . birde çevremdekiler 3 ay bekle diyor ama sürekli izin alıyorum böylesi daha kötü :olamaz:
kalp atışlarını duyduktan sonra söyleyebilirsiniz sanıyorum . 7 haftalık olduunda duyulur en geç.

Hamileyim kelimesi ayıp bir kelime mi ya da hamileyim demek utanılacak bir sey mi de bebek bekliyoruz vs.kasiyorsunuz.

hamileyim yeni öğrendim diyim geçin. Işten çıkarma gibi bir durum olursa da yasal yollara basvurursunuz.

söylememelisin . daha çok erken
bu kadar sık kontrole neden gitmen gerekiyor .
çünkü değerlerim normalde göre çok düşük. son adetim 28 aralıktı ve daha bir buçuk hafta önce b hcg değerim sıfırdı . geçen cuma 225 oldu ctesi 370 daha dün 1070 çıktı. yani dış gebelikten şüpheleniyorlar ve kan değerlerim düzelene kadar kontrole çağırıyorlar..

Hamileyim kelimesi ayıp bir kelime mi ya da hamileyim demek utanılacak bir sey mi de bebek bekliyoruz vs.kasiyorsunuz.

hamileyim yeni öğrendim diyim geçin. Işten çıkarma gibi bir durum olursa da yasal yollara basvurursunuz.
haklısınız ama konuya nereden gireceğimi bilemiyorum işte :) konustuktan sonra buraya yazacağım ama toparlayamıyorum kelimeleri :)

Nasil bir is yeriymis orasi öyle.
Çalışan hamileyim demeye çekiniyor nasıl söylesem diye strese giriyor. Nasil insanlar bunlar:KK64:

Nasil bir is yeriymis orasi öyle.
Çalışan hamileyim demeye çekiniyor nasıl söylesem diye strese giriyor. Nasil insanlar bunlar:KK64:
daha önce kimse hamile kalmamış benden önce çalışanda hamileymiş ama duyumlarıma göre kendi hatasından dolayı çıkarılmış..ve hamile olduğunu bilmyorlarmış. yeni hamileymiş... güvenilir bir kaynaktan aldım bu haberi :) tepkilerini bilemiyorum işte ondan çekiniyorum:KK57:

Hiç panik yapmayın, bende sizin gibiydim kızıma hamileyken değerlerim düşük olduğu için sık sık doktora gitmem gerekmişti. Tabii iş yerinden 1-2 izin alıyorsun almasına da fazlası göze batıyor. Baktım olacak gibi değil geçtim patronun karşısına "xxx bey bu aralar çok sık izin aldığımın farkındayım bugün yine sizden izin istemem gerekiyor" "Hayırdır bir sorun mu var hastalık filan?" "Yok hastalık değil bebek bekliyorum" "Aaaa sizin adınıza çok sevindim tabii ki çıkabilirsiniz hiç sorun değil, bebek sağlıklı olsunda izin sorun değil" tabii bu sözden sonra arkama bile bakmadan çıktım hop hastaneye gittim.

tabiki öyle de işte konuya nereden gireyim nasıl söyleyeyim bilemedim . birde çevremdekiler 3 ay bekle diyor ama sürekli izin alıyorum böylesi daha kötü :olamaz:

3 ay bekleyince ne olacak ki. Bence simdi soyleyin. Dediginiz gibi surekli hastaneye gideceksiniz. Kan degeriydi, kese gormeydi, kalp atisiydi, rutin kontroldu. E haliyle goze batacak bu izinler.
Konuya direkt hamileyim diye girin gitsin ;)

Hiç panik yapmayın, bende sizin gibiydim kızıma hamileyken değerlerim düşük olduğu için sık sık doktora gitmem gerekmişti. Tabii iş yerinden 1-2 izin alıyorsun almasına da fazlası göze batıyor. Baktım olacak gibi değil geçtim patronun karşısına "xxx bey bu aralar çok sık izin aldığımın farkındayım bugün yine sizden izin istemem gerekiyor" "Hayırdır bir sorun mu var hastalık filan?" "Yok hastalık değil bebek bekliyorum" "Aaaa sizin adınıza çok sevindim tabii ki çıkabilirsiniz hiç sorun değil, bebek sağlıklı olsunda izin sorun değil" tabii bu sözden sonra arkama bile bakmadan çıktım hop hastaneye gittim.
çokkk güzel olmuş gerçektenn... inşallah benim diyaloğumda bu şekilde oluur. :) bende sizin gibi bir girizgah yapıp ctesi gününe izni koparırım inşalllah :)

direk hamileyim demeye de nedense utanıyorum :olamaz: erkek olduğu için sanırım :kızgın:

Bu sıralar çok izin istiyorum ben de izin isterken çekiniyorum ama doktor hamileliklerin başında olur böyle şeyler değil vs diyebilirsiniz

Ya da izin alıyorum ama arkadaşlar endişe etmesin bulaşıcı değildir hamileyim gibi bir şey

3 ay bekleyince ne olacak ki. Bence simdi soyleyin. Dediginiz gibi surekli hastaneye gideceksiniz. Kan degeriydi, kese gormeydi, kalp atisiydi, rutin kontroldu. E haliyle goze batacak bu izinler.
Konuya direkt hamileyim diye girin gitsin :KK66:
kendimi rahatlatmak için içimden diyorum ki azıcık laubalilik yapıp x bey amca oluyorsunuuuzzz falan diyim diyorum :KK48: :KK70: şaka bir yana bugün söylemezsem uyuyamam artık bugün kesin söyleyeceğim :stop:

Bu sıralar çok izin istiyorum ben de izin isterken çekiniyorum ama doktor hamileliklerin başında olur böyle şeyler değil vs diyebilirsiniz

Ya da izin alıyorum ama arkadaşlar endişe etmesin bulaşıcı değildir hamileyim gibi bir şey
bu da güzelmiş laf arasında sıkıştır diyorsunuz yani :)

İşyeri hekimi varsa bildirmen gerekiyor zaten, onlar da hiyerarşideki herkese mail atıyor :)

Tek patronunuz varsa yalnızken söyleyin, diğer çalışma arkadaşlarınızla daha geç paylaşmak istediğinizi belirtin

Back
X