- Konu Sahibi elifveelif
-
dün hamile olduğumu öğrendim bebeğim olmasını da çok istiyordum ama eşim hiç mutlu olmadı bir sürü şey söyledi. acaba erkekler böylemi ya kendimi çok mutsuz hissediyorum.
Hiç moralini bozma.Benim eşim ilk başta öyle olmuşu.1 yıldır çocuk diye tutturdu.hamile kaldım ilk söyledim de tepki dahi vermedi.Erkekler bizim gibi değil.Olaylara duygusal yaklaşamıyor.hemen maddi manevi tüm zorluklar gözünün önüne geliyor buda tepkisini olumsuz yönde etkiliyor.ben 3 aylığım şuan inan daha şimdi şimdi mutlu olduğunu görüyorum.Adam daha yeni farkına vardı.Yani bu şoku atlatmaları biraz zaman alıyor.Emin ol eşinde karnının büyüdüğünü gördükten sonra çok mutlu olacak.Benim oyle oldu.Sen bunun tadını keyfini çıkar şuan ve dua etki Rabbim sana bir evlat nasip etmiş.Allah hepimizin bebişlerini korusunnn ..
remziyeeeee :) inan hamile olan biziz ama onlarda psikolojik hamile oluyor sanırım : ) o olay sadece filmlerde oluyor.Hani kadın erkeğe bunu dediği ilk an erkek hemen tepki verir der ya otur hareket etme onu bunu yapma diye heh işte bizde bu sahneleri bekliyoruz eşimizden.ama dedim ya onlar bizim gibi değil.bunu içimizde taşıyan biz olduğumuz için farklı yaşıyoruz bu duyguyu ama adamlar daha farklı düşünüyor.daha düz bakıyor.sen sıkma canını sadece bebeğini düşün bol bol dua et bu duygunun tadını çıkar..
cnm benim utanacak ne var bunda.Bende öğrendiğimde 4 haftalıktım naklen yayın yaptım herkese.sen kendi tarafına söyle eşinde kendi ailesi söylesin böyle daha rahat olur.İnan hiç bozma moralini eşinde normale dönecek.Ztn mrk etme çok yakın zamanda miğde bulantıların başlayacağı için gözün hiç bir şeyi görmeyecek..bak bunu yaz bir kenara : ))) ikizler demişti dersin :)
İnşallah olmaz.benim 5.haftada başladı kabus gibi oldu bi an herşey ama şimdi bitti şuan daha iyi ve mutluyum.İnşallah cnm seninde rahat ve kolay geçer.haberlerini bekliyorum : )
Benim eşimde çok şaşırdı fakat istiyordu bebek ben istemiyordum gerçi sevgisi düştü içime artık
üstelik eşim çok ilgili her gece milkshek hazırlıyor bana
umarım sizin eşlere bulaşır buu...:)
........... evvet...((
Remziye selam...konumunu maddiyatını bilmiyoorum ilk bebeğin miş....ne mutlu sana ..bence hemen toparlan ve şükret .şu tüp bebek topiğindeki dostlarımızın ( ben dahil) yaşadıklarını oku ve haline şükret canım..benden sana abla tavsiyesi ...40 yaşındayım...yaşadıklarıma ve yaşıma güvenerek seni yaşadığın güzelliği anlaman için uyarmak istedim...sakın yanlış anlama ..Allah bebeğini korusun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?