- Konu Sahibi elifveelif
-
kesinlikle yanlış anlamadm ayrıca beni bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim. ilk başlarda kötü şeyle düşündüm ama şimdi onun bana şans ve bereket getirecegine inanıyorum ne olursa olsun ondan geçemem ama yinede korkuyorum acaba çocugumun istediklerini alabilecekmiyim onu istediğim gibi büyütebilecekmiyim ihtiyaçlarını karşılayabilecem onlar çok düşündürüyo sadece
Allah ONUN RIZKINI KISMETİNİ VERİCEK MERk etme.senin gibi kaygılananları gördüm ,kendi ailemde de var inan hiç bir şeyleri eksik değil....ALLAH bir yerden mutlaka veriyor emin ol..
Merhaba ; Bence bu cok guzel bi haber sizin adiniza soyluyor . Esiniz henuz hazir deilmi acaba? Sizde haklisiniz ilgi alaka bekliyorsunuz .Bu sizin en dogal hakkiniz . Nede olsa icimizde bebi$ var :)) Bunlari dusunmek yerine hamileligin baslangicini keyifle surun tadini cikartin
çok teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam artık/ yada kendimi nazlandırıcam son çare:))
Erkekler biraz geniş galiba benim eşim çocukları çok seviyor komşunun çocuklarını her iş dönüşü bakkala götürüyor bende çocukları seven biriyim biz 2 senelik evliyiz bir sürü borcumuz olduğundan dolayı ilk sene korunduk isteyerk ona rağmen adetim geçiktiğinde test yapardım ona rağmen merakla beklerdi varmı bişey diye :) biz birde krediyle ev aldık çok borcumuz var anlıcanız sonra bebek yapmaya kararverdikten sonra kaybım olmaya başladı toplamda 3 kaybım var korku sardı eşimi hissediyordum şimdi tekrar hamileyim çok şükür eşime nasıl bakıcaz birikim yok vs vs o kısmetiyle gelecek korkma diyor şimdi evde yatıyorum annem geliyor arada eşim bana bakıyor temizlik yapıyor sofra kuruyor çok üstüme düşüyor ne dersem yapıyor işten izin alıp beni doktora kendi götürüyor eli hep karnımda hafif gazım olduğu için şiş büyümüş hemen diyor kendi hayal dünyasında anlıcanız bende takılıyorum ona :) hiç bir iş dahi yaptırmıyor akşamları çay demliyor ne biliyim gündüz arıyor halimle ilgili ne varsa soruyor bunları anlatıyorum çünkü kadınlar özellikle bu halindeyken ilgi alaka her zamankinden daha çok istiyor sağolsun kocam hiç esirgemiyor ama senin kocanda ilerki zamanda aynısını yapacak emin ol biz kayıplarımızdan dolayı böyle olduk Rabbim aratmasın şükredin ne güzel yeni bir nefes gelecek evinize tadını çıkar valla bir daha bugünler gelmez canım benim rahat ol
ayy çok hoş ya senin adına çok sevindim aslında benm eşimde böyle yapacak biri değildi ama ben bu aralar onunla ilgilenmiyorum sanırım benmle ilgilensin istiyo yada hala farkına varamadı bilemedimki şimdi birde çalışan bayanım daha çok ilgi istiyorum ya:)))
hele bi karnın şişsin azıcık bak gör erkekler ilkin tepki göstermez biz bile deli gibi beklerken son gebeliğimi kocama ilk söylediğimde :) ağaçla konuşuyorum sandım düşün artık erkekler duyguları ağır basan yaratıklar değil yapısal olarak çok Nadir'dir çevresi duymaya başlayınca babalık moduna girer ilgili olur benim kocam ilk ve diğer gebeliklerimde tecrübe edindi adam çoğalıyor gurur duyuyor sonra buraya yazarsın bak :)
arkadaşlar bu arada konuyu açan ben değilim ama aynı şekilde bende açmak isterken gördüm açan arkadaş yok ben atılıyorum kusura bakmayın :)))))
Fark etmez konuyu açan herkeze yazıyor durumunu ve aynı olan kişilere sesleniyor :) belki yıllar sonra bu konuyu okuyup rahatlayacak olanlar bile olacaktır :) Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:) napiim kaptırdım kendimi
aynen Remziye bende onu farkettim ilk o arkadaşa cevap yazmıştım ne olduysa sonra konu sana döndü : )))
arkadaşlar bu arada konuyu açan ben değilim ama aynı şekilde bende açmak isterken gördüm açan arkadaş yok ben atılıyorum kusura bakmayın :)))))
benim açmam önemli değil sonuçta hepimiz burada duygularımızı paylaşıyoruz çalıştığım için çok bakamıyor. bende çok ilgi görmek istiyorum daha şimdiden ama inş hepimizin eşleri çok ilgili ve alakalı olurlar. :)
inşallah canım bende çalışıyorum ama fazla işim yok yaainşallah tatlım sıkma canını herşey yoluna girer senin bebiş kaç haftalık:)) ailenlerin haberi var mı ben daha kimselere söyleyemedm
4 haftalık daha bugün teyzeme söyledim oda sağolsun herkese söylemiş :)
aynıyız canım benmde 4 haftalık:)) ama tek fak var kimsey söyleyemedim :)
dayanamadım aslanda niyetim sadece teyzemle paylaşmak idi ama olmadı eşimin ailesinden kimseye söylemedim ama. nerde çalışıyorsun canım ben daha şimdiden çalışırken zorlanıyorum çünkü çok uykum var :) sürekli uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?