Nasil yaniBebek tek kişinin kararı olmamalı
İstemiyor adam siz adama dayatıyorsunuz bu zorbalıktır
Evet istemiyorduk yasimiz 40 gectiEvlenmeden önce konuşulmuş muydu , ortak bir çocuk yapma konusu?
Neden boşanmak istiyor peki? Güven problemi varsa niye evlendi? Bunu tetikleyen bişey mi oldu, ki sanmıyorum. Boşanmayacaksan çocuğu dünyaya getirmek çocuğa haksızlık olur. Boşanacaksan da tek başına büyütebilecek misin?Selamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
"Kazara" olmasının sebebi erkektir, sorumluluğunu almayacaksa baştan bunu söyleyip ona göre önlemini almalıydı...Selamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
o zaman hatalısınız. O istemediğini önceden belirtmiş siz de tamam demişsiniz. Aldırmak istemiyorsanız aldırın demem asla ama tek başınıza büyütecekseniz doğurun. Adam istemiyormuş ve istemiyor net.Evet istemiyorduk yasimiz 40 gecti
EvetTek başına çocuk büyütmek maddi manevi çok zor bir durum. Başka çocuğunuz var mı?
Valla adam çocuk istemiyorsa üç aya da bakmaz 3 güne de bakmaz, 30 yıla da bakmaz boşar ve haklıdır da yani. Bir evlilikte bir taraf illa çocuk istiyor oteki istemiyorsa o iş olmaz. Adam baştan istemiyorum demiş zaten, konusahibi ben istiyorum deseydi evlenmeyecekti.ikinizde istemiyormuşsunuz keşke korunsaydınız.
her halükarda bu adamdan boşanın.
3 ayda bu hale gelmemiştir. çabucak gözden çıkartıvermiş sizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?