Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

hic cocugunuz olmasa "oh damizlik niyetine kullanmissiniz en azindan. bosayin,bakin" derdim ama sizin zaten bir cocugunuz var ve ikinciye hevesiniz yokmus.
en iyisi adamin dedigine gelip bebegi aldirip bosanmak.
cocugunu devamli kovuldugu, hakaretler duydugu bir evde buyutme. daha karninda zigot halde olana sorumlulugunu düşünüyorsun ama doğana daha buyuk bir sorumluluğun var.

Kuzenim eşiyle beraber çocuk istemiyor diye 3 defa kürtaj oldu. Kürtajın doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmasına karşıyım. Çocuk istemiyorsan o aşamaya gelene kadar bu zamanda bir sürü yöntem, seçenek var. Kaza olabilir, olmaz demiyorum ama söz konusu kazaların çoğu gerçek kaza değil ihmalden kaynaklanıyor.

Ayrıca bence hamile kalana kadar erkek ve kadının bu konuda eşit söz hakkı var ancak hamile kaldıktan sonra karar kadınındır. Nasıl ki bir kadın adamı baba olmaya zorlayamaz, bir adam da kadını kürtaja zorlayamaz. Adam kandırıldığını düşünüyorsa ya da kaza olmasına rağmen istemiyorsa boşanır, farklı seçenekleri değerlendirir. Ama kadını bedeni üzerinde yapılacak bir tıbbi müdahale için zorlayamaz. Hamilelik gibi kürtaj için de iki tarafın onayı gereklidir. Tek tarafın isteğiyle olmaz.

Konu sahibi ısrarla çocuğu istiyorsa eşinden ayrılıp tüm sorumluluğu kendisi alacak şekilde plan program yapacak. Vicdanla merhametle bir adama babalık yaptıramaz. Umarım öyle değildir ama bile isteye kendini bu duruma soktuysa eşine haksızlık etmiş ama yine olan kendine olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…