Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

Kaza ile oldu diye yazdim zaten yukarıda

Yani haklısınız ben sizi çok iyi anlıyorum, kasten yaptınız demiyorum. Hani Allah göstermesin ben de kazara hamile kalsam aldırmakta çok zorlanır, hatta belki de aldıramazdım doğururdum. ama hani adam çocuk istemiyormuş, zorla da kabul ettirilecek bir şey değil ki bu. Ama şu da var madem istemiyordu adam gibi korunsaydı o bakımdan o da hatalı. Umursuz ve sert görünmek istemiyorum, sizin için çok zor bir durum anlıyorum. Allah yardımcınız olsun, keşke size iyi gelecek bir şey söyleyebilsem ama bilmiyorum.
(Ben o alıntıladığınız mesajı 3 ayda nasıl bu duruma geldiniz adam sizi 3 ayda gözden çıkarıyor, diyen arkadaşa yazdım, sizi kırmak istemedim...)

Eşimin bir akrabasıda ikinci evliliğini yaptı ilk evliliğinden bir oğlu var babada kalıyor eşininde ikinci evliliği onunda 2 kızı var annede kalıyor evlilikleri gayet iyi gidiyordu yiyip içip geziyorlardi ama adam kesinlikle çocuk istemiyordu kadın istedi hamile kaldı adamın bütün ısrarına rağmen aldırmadı bir kızı oldu ama boşandılar şimdi kızıyla yaşıyor ama maddi manevi o kadar zorlanıyorki kızı çok asabi baba ilgilenmiyor kadında malesef söz geçiremiyor yani anlayacağınız çok mutsuz size aldırın diyemem ama artışıyla eksisiyle iyi düşünün ve gerçekten herşeyi göze alıyorsanız dünyaya getirin derim.

Çok özür dilerim nasıl korunuyordunuz?
Kadın veya erkek farketmez(ki siz önceden konuşmuşsunuz) eğer bir taraf çocuk istemiyorsa kimse zorla anne baba yapılmamalı
Yani benim düşünceme göre eğer eşiniz kesin olarak çocuk istemiyorsa o bebeği aldırmalısınız

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Ne alakası var hanımefendi? Zorla mı yaptıracaksınız adam istemiyor işte. Siz korunuyorum deyip çocuk istemeyen adama zorla mı hamile kaldınız yoksa? Nasılsa babalık yapması gerekecek diye düşünerek. Zorla babalığa/ anneliğe kimseyi zorlayamazsınız öyle olmuyor o işlee

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir

Ama yapmicak boşuna beklersin. Kendi cocugunuzla babasi ne kadar ilgileniyor mesela? Benim cevremde gordugum bi cok bosanmada babalar bosandiktan sonra cocukla oyle ahim şahim ilgilenmiyor ve sözde cok istenilerek yapilan cocuklar bunlar.
Bu adam bu kadar istemiyorken ilgilenmesi icin mucize olmasi lazim kendinizi kandirmayin.

Evliyken çok ilgileniyorlarda sanki boşandıktan sonra ilgilenmesi kaldı

Evliyken çok ilgileniyorlarda sanki boşandıktan sonra ilgilenmesi kaldı

Ayy aynen. En yakin tanidigim 2 ornek var bir tanesi yilllarca tedaviyle ugrasip cocuk sahibi oldular cocuk 1 yasina geldiginde bosandilar. Cocugun yuzunu aydan aya bile gormuyor babasi.
Oteki desen cocuk diye geberiyodu uyurken bile sevmek istedigindennzor duruyordu filan bosandilar nollddduuu 10 senedir kizini gormuyor nerdeyse. Dugunune cagirilirsa gorur herhalde.
Bi şekilde hamile kalmayi başarinca adam mecbur pervane olcak saniyolar dizilerde oluyor o anca. Atar cocugu başina gider oturup bakarsin.

Kadınlar her zaman hayal aleminde yaşıyor istisnalar hariç maalesef bizim ülkemizde çocuk sadece anneninmiş gibi bir algı var ona göre herkes doğursun

Adam çocuk istemiyor,bakmaz vallahi de billahi de yumuşayıp da çocuğu bağrına basmaz.Böyle bir şeyi ümit ediyorsanız,etmeyin diye söylüyorum.3 ay gibi kısa bir sürede küserek,sessiz şiddet uygulayarak hayatınızı karartmis bu adam,boşanmak da istiyor.Kurtarin kendinizi bu adamdan ve evlilikten.Hamileliginize ise yorumum;ben olsam aldiririm.Tabi ben olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…