Kaza ile oldu diye yazdim zaten yukarıdaValla adam çocuk istemiyorsa üç aya da bakmaz 3 güne de bakmaz, 30 yıla da bakmaz boşar ve haklıdır da yani. Bir evlilikte bir taraf illa çocuk istiyor oteki istemiyorsa o iş olmaz. Adam baştan istemiyorum demiş zaten, konusahibi ben istiyorum deseydi evlenmeyecekti.
Yani haklısınız ben sizi çok iyi anlıyorum, kasten yaptınız demiyorum. Hani Allah göstermesin ben de kazara hamile kalsam aldırmakta çok zorlanır, hatta belki de aldıramazdım doğururdum. ama hani adam çocuk istemiyormuş, zorla da kabul ettirilecek bir şey değil ki bu. Ama şu da var madem istemiyordu adam gibi korunsaydı o bakımdan o da hatalı. Umursuz ve sert görünmek istemiyorum, sizin için çok zor bir durum anlıyorum. Allah yardımcınız olsun, keşke size iyi gelecek bir şey söyleyebilsem ama bilmiyorum.Kaza ile oldu diye yazdim zaten yukarıda
Çok özür dilerim nasıl korunuyordunuz?Kaza ile oldu diye yazdim zaten yukarıda
E tamam adam haklı o zaman neden doğru düzgün korunmadınız sırf oldu diye boşanmayı bu yüzden göze alan birini zorla babamı yapacaksınız?Evet istemiyorduk yasimiz 40 gecti
Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklirDogursaniz da tek basiniza kalacaksiniz belli ki. Bu adam sirf onu dinlemediniz dogurdunuz diye babalik yapmayacak ona gore karar verin iste
Ne alakası var hanımefendi? Zorla mı yaptıracaksınız adam istemiyor işte. Siz korunuyorum deyip çocuk istemeyen adama zorla mı hamile kaldınız yoksa? Nasılsa babalık yapması gerekecek diye düşünerek. Zorla babalığa/ anneliğe kimseyi zorlayamazsınız öyle olmuyor o işleeVicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Yahu adam istemiyor anlamıyor musun bu yüzden seni boşamaya kalkmış vicdan diyorsun halaVicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Evliyken çok ilgileniyorlarda sanki boşandıktan sonra ilgilenmesi kaldıAma yapmicak boşuna beklersin. Kendi cocugunuzla babasi ne kadar ilgileniyor mesela? Benim cevremde gordugum bi cok bosanmada babalar bosandiktan sonra cocukla oyle ahim şahim ilgilenmiyor ve sözde cok istenilerek yapilan cocuklar bunlar.
Bu adam bu kadar istemiyorken ilgilenmesi icin mucize olmasi lazim kendinizi kandirmayin.
Evliyken çok ilgileniyorlarda sanki boşandıktan sonra ilgilenmesi kaldı
Kadınlar her zaman hayal aleminde yaşıyor istisnalar hariç maalesef bizim ülkemizde çocuk sadece anneninmiş gibi bir algı var ona göre herkes doğursunAyy aynen. En yakin tanidigim 2 ornek var bir tanesi yilllarca tedaviyle ugrasip cocuk sahibi oldular cocuk 1 yasina geldiginde bosandilar. Cocugun yuzunu aydan aya bile gormuyor babasi.
Oteki desen cocuk diye geberiyodu uyurken bile sevmek istedigindennzor duruyordu filan bosandilar nollddduuu 10 senedir kizini gormuyor nerdeyse. Dugunune cagirilirsa gorur herhalde.
Bi şekilde hamile kalmayi başarinca adam mecbur pervane olcak saniyolar dizilerde oluyor o anca. Atar cocugu başina gider oturup bakarsin.
Yoooo hiçte öyle değil bence adam istemiyor farkında mısınız?Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?