Hamile olduğumu öğrendim eşim istemiyor ve boşanmak istiyor

3 ayda böyle bir hale gelen adamla niye evlendiniz bal gibi de evlilikten önce de adamın karakteri böyledir. Sanki zorla evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. Belki çocuk evliliği kurtarır düzelir demişsiniz, o da olmamış. Ne diyeyim çocuğa yazık.

mevzu çocuk değil ki..
aldır boşanalım demiş.
3 ayda bu hale gelmemiştir dediğim o.
ayrıca sizin dediğiniz derecede istemeyen adam bir zahmet korunsun tedbirini alsın.

Ne olursa olsun bebek için ne yapacaksınız bilmiyorum da bu adamla evli kalmayın sinir oldum kendisine sanki kadın çocuğu aldırıp devam eder bununla ayrıca çocuk hiç istemeyen erkekde kendide korunsun bı zahmet buda kadının görevi olmasın diğer herşey gibi .Babalikda yapmasın kocalikda .Zaten şahane baba sanki .

Üzülmeyin konu sahibi Allah büyüktür bırakın andropozu ile başbaşa bu adamı siz kendiniz için bir karar verin yolunuzu çizin bir çocuğunuz daha varmış onuda düşünün Hamile hamile üzmeyin kendinizi çok fazla her derdin çaresi var düşünür taşınır bir yol bulursunuz elbet

Çocuk istememe konusu ayrı bir mevzu bu tabiki bir evlilikte tek başına alınabilecek karar değil. Aldırma konusunda tabiki fikrini beyan edebilir ama aldır ayrılalım demek sorunun bebekten ziyade başka şeyler üzerine olduğunu düşündürdü bana

ikinizde istemiyormuşsunuz keşke korunsaydınız.
her halükarda bu adamdan boşanın.
3 ayda bu hale gelmemiştir. çabucak gözden çıkartıvermiş sizi.
Bi bakıma katılmadın geçen acaba hamilemiyim diye bir tereddüt yaşadım evde kaos çikardim hemen boşadım benim 40 yıllık herifimi o kadar istemiyorum çünkü ve hemen kavga ediyorum neyse hamile değilmişim yırttı benimki gene

sen yine de hobi olarak boşanmayı düşün istersen............................................

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Şaşırdınız herhalde adam boşanmayı göze almış , silmiş sizi istemiyor çocuk falan. Ne vicdanı ne merhameti ???Ben kaza olduğuna inanmıyorum madem çocuk istenmiyordu çift kat korunmanız gerekirdi,sizin annelik hormonları yükselmiş biraz boşvermişlik yapmışsınız , adam yememiş. Geri çekilme yöntemiyle hamile kalsaydınız adam bu kadar tepki vermezdi suç kendinde olduğu için.Adama güvenmeyin ortada kalırsınız.....

Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Bunun vicdan merhametle alakası yok adam kendisi zaten çocuk istememiş istemedigi bir durumdan vicdan merhamet beklemeyin. Yanlış anlamayın ama prezervatif yada kontrol hapı uygulamadan kazara hamile kaldiysaniz bu kazara hamilelik olmaz. Takvim usulü mu korundunuz anlamadım.

adam zengin , malı mülkü mü var acaba ? doğurayım da ben de ortak olayım gibi ...

Bir canı almak çok büyük bir sorumluluk isteyip istemediğinize karar verin önce ona göre davranın. Öyle bir adamın baba olmaya hakkı yok ama sizin de çocuğunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…