- 17 Kasım 2022
- 2.828
- 5.717
- 88
- 31
3 ayda böyle bir hale gelen adamla niye evlendiniz bal gibi de evlilikten önce de adamın karakteri böyledir. Sanki zorla evlenmiş olmak için evlenmişsiniz. Belki çocuk evliliği kurtarır düzelir demişsiniz, o da olmamış. Ne diyeyim çocuğa yazık.Selamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
Vicdanla merhametle olmuyor bu işler. Israrla baba olmak isteyen adamların da ne berbat babalıklarını gördük. Baba olmak istemeyen adamdan hele hiç babalık beklenemez.Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Ya seninle olmak istemeyen adama sen çocuk diyorsunNasil yani
Valla adam çocuk istemiyorsa üç aya da bakmaz 3 güne de bakmaz, 30 yıla da bakmaz boşar ve haklıdır da yani. Bir evlilikte bir taraf illa çocuk istiyor oteki istemiyorsa o iş olmaz. Adam baştan istemiyorum demiş zaten, konusahibi ben istiyorum deseydi evlenmeyecekti.
Bi bakıma katılmadın geçen acaba hamilemiyim diye bir tereddüt yaşadım evde kaos çikardim hemen boşadım benim 40 yıllık herifimi o kadar istemiyorum çünkü ve hemen kavga ediyorumikinizde istemiyormuşsunuz keşke korunsaydınız.
her halükarda bu adamdan boşanın.
3 ayda bu hale gelmemiştir. çabucak gözden çıkartıvermiş sizi.
Bi bakıma katılmadın geçen acaba hamilemiyim diye bir tereddüt yaşadım evde kaos çikardim hemen boşadım benim 40 yıllık herifimi o kadar istemiyorum çünkü ve hemen kavga ediyorumneyse hamile değilmişim yırttı benimki gene
özünde iyi insan aslındasen yine de hobi olarak boşanmayı düşün istersen............................................
Şaşırdınız herhalde adam boşanmayı göze almış , silmiş sizi istemiyor çocuk falan. Ne vicdanı ne merhameti ???Ben kaza olduğuna inanmıyorum madem çocuk istenmiyordu çift kat korunmanız gerekirdi,sizin annelik hormonları yükselmiş biraz boşvermişlik yapmışsınız , adam yememiş. Geri çekilme yöntemiyle hamile kalsaydınız adam bu kadar tepki vermezdi suç kendinde olduğu için.Adama güvenmeyin ortada kalırsınız.....Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Bunun vicdan merhametle alakası yok adam kendisi zaten çocuk istememiş istemedigi bir durumdan vicdan merhamet beklemeyin. Yanlış anlamayın ama prezervatif yada kontrol hapı uygulamadan kazara hamile kaldiysaniz bu kazara hamilelik olmaz. Takvim usulü mu korundunuz anlamadım.Vicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
adam zengin , malı mülkü mü var acaba ? doğurayım da ben de ortak olayım gibi ...Ama yapmicak boşuna beklersin. Kendi cocugunuzla babasi ne kadar ilgileniyor mesela? Benim cevremde gordugum bi cok bosanmada babalar bosandiktan sonra cocukla oyle ahim şahim ilgilenmiyor ve sözde cok istenilerek yapilan cocuklar bunlar.
Bu adam bu kadar istemiyorken ilgilenmesi icin mucize olmasi lazim kendinizi kandirmayin.
adam zengin , malı mülkü mü var acaba ? doğurayım da ben de ortak olayım gibi ...
Yapmanız gereken tam olarak buAyril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime
çocuk mirasa ortak olmayacak mı ?Dogurmakla ortak olunuyor mu ki? Evlenmeden once edinilen mallarda hakki olmuyor zaten benim bildigim kadariyla.
Bir canı almak çok büyük bir sorumluluk isteyip istemediğinize karar verin önce ona göre davranın. Öyle bir adamın baba olmaya hakkı yok ama sizin de çocuğunuzSelamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?