Gayet sağlıklımıyız? ilerleyen zamanlarda gör sen o sağlığıYediğimiz içtiğimiz kötü de gayet sağlıklıyız.sadrce üreme sistemi mi etkileniyor anlamıyorum ki.
Erkeklerim çoğu o veya bu sebeble korunmuyor.Ama kadın hamile kalınca ben istemiyorum oluyor. Kürtaj olmak, psikolojisi kolay mı? Tabi ki çocugu doğurup baba sevgisi, ilgisi ve desteği olmadan bakmak cok daha zor. Kadının hamile kaldıgı noktada son karar kadınındır. Erkeklere de zorbalık felan diyerek üzülemeyeceğim kusura bakmayınŞunu şöyle açıklayayım
Bir kadın hamile kalmak istemiyor adamda çocuk istemiyor
Lakin korunsalarda bir şekilde hamile kalıyor kadın
Adam çocuğu istiyor kadın istemiyor
Kadın boşanacağım senden zaten ben bu çocuğu istemiyorum karşı çıkıyor
Adam kesinlikle izin vermiyor sen doğur boşansakta ben bakarım diyor bu etik mi Allah aşkına
Zorbalık değil mi
Evet bebek anne karnında oluşuyor tamda bu yüzden çok yıpratıcı ve asla risk alınamayacak bir durum kadın için
Kimi baba yapacağın çok önemli
Bu adamdan baba olmaz kendiside bunu biliyor ki zannederim bu sorunların sadece görünen küçük bir yüzü
İki tarafıda hayati ilgilendiren bir konuda bir taraf istiyor diğer taraf istemiyorsa istemeyen taraf direniyor karşı tarafa diretiyorsa bu zorbalık değilde nedir
kusura bakmayın ne konuştuğunuzdan haberiniz yokVicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Her yuva kuran çocuk sahibi olmak zorunda değil. Ki hanımefendinin eşi en başta bunu söylemiş. Kimse kimseyi zorla ebeveyn yapamaz.Qyni şey mi? Yarısı senin genlerinden.ve yuva kurmuşsun.
Neye sabredeceksiniz anlamadım genç cahil çocuk değilsiniz boşanmış kadınsınız sabretmek işe yarasaydı ilk evliliğinizde yarardı demek ki yaramamış siz tek başına falan çocuk büyütemezinsiz eninde sonunda bu adam dahil olacak ve istemiyor zorla değil ya hiç çocuğunuz olmasa yine anlayacağım da kızınız da var madem tırnak içinde bir cana kıymak olarak görüyorduysanız korunacaktınız yani bilmiyorum yaptığınız diretmeniz hoş değilSelamlar kızlar,
Uc ay once evlendim, yasim 42 ve kazara hamile olduğumu ogrendim. 5 haftalık. Her evlilikte olduğu gibi bizim de sorunlarımız uyum surecimiz oluyor ben alttan aliyorum tabiki. O hep küsüyor ve günlerce konuşmuyor. Ikimizin de ikinci evliligi, benim bir cocugum var onun da var. Annede kalıyor ve haftasonlari geliyor. Kizimla cok guzel anlasiyorlar.
Eşim bebeği istemiyor ve aldirmamda baski yapiyor. Bir cana kiymak istemiyorum randevu al aldiracaksin sonra bosanacagiz dedi. Eski esiyle yasadigi guven problemlerini yasiyor.
Ben sabretmek istiyorum. Yüzügü cikardi ve evde iki yabanci gibi yatağı ayirdi.
Durumu annesine anlattim, oglunu ariyor acmiyor mesajlarına donmuyor.
O kadar cikmazdayim ki ne yapacagimi bilemiyorum. Ayril bu adamdan diyorum cocugu buyut tek basina diyorum kendime ama o da zor.
E yok napcan yani burda hep kocalara suç buluyoruz da bazı kadınlar da cinnet geçirme garantili ya 40 yaşında bu zeka şaka gibi ya adam kendine ayak bağı istemiyor git gel çocukla sömürü yap istemiyor bunu yapacağınızı ben 3 mesajda anladım adam 3 ayda neler anlamıştırVicdani merhameti varsa babalik yapmasi gereklir
Net bişey söyleyeyim size konu sahibi gibileri iyi bilirimErkeklerim çoğu o veya bu sebeble korunmuyor.Ama kadın hamile kalınca ben istemiyorum oluyor. Kürtaj olmak, psikolojisi kolay mı? Tabi ki çocugu doğurup baba sevgisi, ilgisi ve desteği olmadan bakmak cok daha zor. Kadının hamile kaldıgı noktada son karar kadınındır. Erkeklere de zorbalık felan diyerek üzülemeyeceğim kusura bakmayın
Ayy evet ya geçen kadının biri kocam boşanmayı kabul etmiyor çocukla tehdit ediyor ,birkaç gün ver bakamaz tehdit unsuru ortadan kalkar dedim diye topa tutuldum, kaldığı yer babasının yanı değil mi ya, çocuk sadece annenin mı çocuğuKadınlar her zaman hayal aleminde yaşıyor istisnalar hariç maalesef bizim ülkemizde çocuk sadece anneninmiş gibi bir algı var ona göre herkes doğursun
Bence adamı kandırıp hamile kaldı,aksi olsaydı okuyup okuyup gitmezdi gelir durumu açıklığa kavuştururdu.EMİNe_mi yazmış zaten ,eve bağlamak 3 ayda zıvanadan çıkan evliliği toparlamak ve adamın malına ortak olmak için koştur koştur çocuk yaptı bence.Adamın tepkisi de o yüzden çok sert ....
Umarım öyle değildir, evlenecek veya evli olan kadınlar çocuğun evlilik toparlamadığını, çocuğun kocayı eve bağlamadığını öğrenmesi lazım artık.eve bağlamak 3 ayda zıvanadan çıkan evliliği toparlamak ve adamın malına ortak olmak için koştur koştur çocuk yaptı bence.Adamın tepkisi de o yüzden çok sert ....
Farklı bir durum olsaydı konuyu açmayı bildiği gibi gelip yanlışımızı düzeltirdi,ben özür dilerim sıkıntı yok.Adamın boşanmaya varan öfkesi ."Çocuğu aldır aldırma bitti " söylemi ,bana konu sahibinin bir haltlar karıştırdığı izlenimini veriyor. 40 yaşını geçmiş bir kadının ufak hesaplarla saçma davranışı çok acı ve en acısı sizinde dediğiniz gibi çocukların zarar görmesi....Umarım öyle değildir, evlenecek veya evli olan kadınlar çocuğun evlilik toparlamadığını, çocuğun kocayı eve bağlamadığını öğrenmesi lazım artık.
Bir evlilik ya iyi gidiyordur ya kötü gidiyordur, çocuk kötü giden evliliği düzeltmiyor aksine kötü evliliğin daha da kötü hale gelmesine neden oluyor ve maalesef arada olan o eve bağlamak için yapılan çocuğa oluyor.
Konuda bir akrabamdan bahsetmiştim, aralarında çocuk yapmama kararı olmasına rağmen kondom delerek hamile kaldı demiştim, eşi bugün vefat etse veya boşanmaya kalksalar kadının alacağı sadece 1 evin 3’te 1’i, adam diğer mallarının bir kısmını üzerine almamış aile malı olarak görünüyor, bir kısmını da boşanırken ilk eşine ve ilk eşinden olan çocuğuna devretmiş, yani mala ortak olmada işler umulan gibi gitmeyebiliyor akrabamın öyle oldu mesela, daha fazla detaya girmeyeyim ama dünya kadar varlık içinde şu an akrabamın tek yapabildiği eşinin emeklisiyle geçinmek.
Nihayetinde koca koca insanlar birbirini yerken olan el kadar çocuklara oluyor.
Dediğiniz gibi eğer varsayımlarınız yanlışsa konu sahibi doğrusunu yazar.Farklı bir durum olsaydı konuyu açmayı bildiği gibi gelip yanlışımızı düzeltirdi,ben özür dilerim sıkıntı yok.Adamın boşanmaya varan öfkesi ."Çocuğu aldır aldırma bitti " söylemi ,bana konu sahibinin bir haltlar karıştırdığı izlenimini veriyor. 40 yaşını geçmiş bir kadının ufak hesaplarla saçma davranışı çok acı ve en acısı sizinde dediğiniz gibi çocukların zarar görmesi....
Bu yazdıkların o kadar doğru ki ne eksik ne fazla kendim yazmış gibi altına imzamı atarımDediğiniz gibi eğer varsayımlarınız yanlışsa konu sahibi doğrusunu yazar.
Şimdi yazacaklarım şahsi görüşümdür, konu sahibine yazılmamıştır ve düşüncemi onaylamayanlar da olabilir lakin altını yeniden çizeyim, bu benim şahsi düşüncem.
Ben kötü bir evliliğe çocuk yapılmasına, çocuğu evlilik düzeltmek veya boşanmayı engellemek için doğurmaya karşıyım ve bencilce buluyorum, küçücük çocuklara sorumlulukları olmadığı halde evliliği kurtarma misyonu yüklüyorlar.
Yine kendim için yazıyorum, evlenmeden önce çocuk konusunda ortak bir karar alsak ben gerçekten kazara hamile kalsam dahi gurur yaparım, eşim istemediğini söylese o evde duramam o evliliğe devam edemem, çocuğu aldırıp aldırmamaktan bahsetmiyorum, evliliği çocuk üzerinden zorla ite kaka yürütmek istemem, ikimizin de hayatını doğrudan etkileyecek bir karardan tek taraflı caymak benim için evliliğin bittiği anlamına gelir.
Kadın istemediği halde erkek oyuna getirip kadını hamile bıraksa ve aldırması için imza atmasa bu da benim için evliliğin bitmesi demektir çünkü böyle şeyler sadece eşlerin hayatını etkilemiyor, doğan çocuğun da hayatını etkiliyor, istemeyen taraf çocuğu sevmiyor çünkü, ilk evliliklerden olan çocuklardaki kardeş psikolojine girmiyorum bile, henüz anne babalarının evlendiğine alışamamış çocuklara bir de kardeş şoku.
Adamın ne hali varsa görsün ben doğurur çocuğumla ilgilenirim demekle de olmuyor, aynı evin içinde 2 yabancı gibi, siz bebek pışpışlarken erkek gezip tozup keyfine bakıyor, gözümün önünde örneği var + çiftler ortak kararla çocuk ister ayrı ama zaten çocuğu olan ve çocuk olmayacak kararı almış bir çift için 2. baharını yaşamak hayatın tadını çıkarmak varken ne gerek var sıfırdan çocuk büyütmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?