Hamile olduğumu öğrendim sevinenedim

Turkuazevim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
146
100
33
34
merhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş

Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?

merhaba hanımlar bugün öğleden sonra test yaptım hamile olduğumu öğrendim daha önceden bir düşük yapmıştım
Hafif hafif sancılarım var ayakta kaldığımda bir kaç gündür batma gibi sancılar oluyor doktordan randavu aldım hafta içi gidicem inş

Ama sorunum farklı eşim bebek istemesine rağmen sanki hiç hamile kalmamışım gibi davranıyor odaya geçip uzandım böyle hasta gibi mi yapıcaksın kendini dedi
Bir önceki hamileliğimde ağır kaldırmamam gerektiği zamanlarda da senin taşıman lazım diyodum tuhaf tuaf bakıyodu. Herkes hem çalışıp hem eve bakıp hem çocuk doğuruyormuş ne insanlar varmış.
Anlatamıyorum derdimi kendimi naza çekiyorum ilgi bekliyorum olarak anlıyor bu şekildede nir bebek kaybettik .tavsiyesi olan var mı?
Böyle adama çocuk..

De ki çok biliyorsan al sen doğur :D

Şaka bir yana hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah evladını. Tabi ki annelik içgüdüsü olduğu için dikkat ediyorsun ama eşin bebeği kucağına alana kadar babalık iç güdüsü onda oluşmayacaktır o yüzden boş yere beklentiye girip üzülmeyin.

çok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...

Sallama eşini. Sen eşine empoze edeceğine eşin senin üzerinde hakimiyet kuruyor çayır çayır ilk 3 ay tehlikeli düşük ihtimali var evet uzanıcam canım kıymetli evlat taşıyorum karnımda diye üste çık ona da sen kaldır sen taşı sen götür diye yol göster bilmeyene öğretmek lazım

çok zor şartlarda büyüyüp yetişmiş akrabaları da öyle saygı duyuyorum ama ben öyle yetişmedim hiç bir zamanda ona saygıda kusur etmedim düşük yaptığım için korkuyorum stres oldukça sancı da girebiliyor ve uzanma ihtiyacı oluyor.
O hizmet edilsin sürekli ev işi yapılsın çayı yemişi eksik olmasın sever ama böyle bir zmanda benim elim nasıl iş tutsun. Çevresindeki insanlar gerçekten de taş gibiler öyle büyümüşler çocukta doğuruyolar işlerine de bakıyolar ama ben perişan oluyorum öyle değilim ki...
Var ya bu adamlari biraz da kadinlar boyle yapiyo. Yok zor şartlarda yetismis anliyorum vs. Anlamayin ya. Siz hamilesiniz ikinizin bebeği. O da ilk bebeğinizi kaybetti yalniz siz değil. Siz nasil ince düsünüyosunuz eşiniz yemisini çayini mi düşünüyor ve siz bunu anliyorsunuz

Az önce dedim 4 haftalık şuan video seyredelim bilgilendiriyolar çok güzel bilgiler var dedim haberler başlıyor dedi.

Bir de bebekle ilgilenincw bişi olucak zannediyor buna benzer bişi demişti geçen düşükte
Ama ilgisizlikten misafir peşinde koşmaktan düşük oldu. Tabi bilemem Allahın takdiri neden yaşamadığı. Ama beni kollamak o kadar koşturmamakta onun sorumluluğuydu.

Tembellik etseniz ne olacak ki?
Sürekli dinlenseniz ne olacak aksama kadar calisacak haliniz yok ya hamile hamile.
Vallahi ilk 3 ay mide bulantimdan tuvalete bile kalkamiyordum. Olabilir insanin basina her sey gelebilir.
Bugun o yardim eder yarin sen ona edersin.
Illa hasta olmak bile gerekmiyor bunun icin.

İlk evlendiğimizde beni çalışanı gibi görüyodu çyle muamele vardı evde neyse aştık onu konuştukça problemli oldum :)
Açıkçası ilk bir düşük olduğu için bnd kalbi atana kadar havaya girmek istemedim. Ama bu kadar da hiç bişi olmamış gibi akşam eve gelip haberlere dalması da üzdü hala izliyor. Bizim evde yatana kadar haber açıktır malesef. Ben tabletten ordan bırdan başka bişeyler bulup izlerim akşama kadar çalıştığı için tv onun hakkıymış bn gündüz izliycekmişm

İyi de test yapana kadar gebe olduğunu ikiniz de bilmiyordunuz.

Ay çift şerit uzanayım artık
Diye yattıysan

Ee haklı yani, hastalık değil ki bu

Muayene bile olmadan, triplere girmene anlam veremedi galiba

Yemek bile yapma bir bardak dahi kaldirma
Evet bole olacak dikkat edecegim hamileyim ben ve bir dusuk yaptim kendimi yormadan yasayacagim hamileligi mi de.
Deli mi ne esin gicik oldum

İlk evlendiğimizde beni çalışanı gibi görüyodu çyle muamele vardı evde neyse aştık onu konuştukça problemli oldum :)
Açıkçası ilk bir düşük olduğu için bnd kalbi atana kadar havaya girmek istemedim. Ama bu kadar da hiç bişi olmamış gibi akşam eve gelip haberlere dalması da üzdü hala izliyor. Bizim evde yatana kadar haber açıktır malesef. Ben tabletten ordan bırdan başka bişeyler bulup izlerim akşama kadar çalıştığı için tv onun hakkıymış bn gündüz izliycekmişm
Emir mi verdi sen gündüz izle diye

Ortak kanal izlenmesi üzerine uzlaşılabilir

Ve sen bile heyecanına ket vurmayı denerken
Böylesin

Belki o da aynı şekilde
Ama daha sakin

Back
X