• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olduğumu yeni oğrendim ne yapmalıyım

Kesinlikle öncelikle doktora git ve sağlıklı bir gebelik olduğundan emin ol. İlk 3 ay bebek içtiğin sudan besleniyor kendini kasma ama demişti doktorum. Zaten az çok bilgilendiriyorlar . Sağlıkla gelsin inşallah ✨

HanımlR yaklaşık 3-4 haftalık hamileyim ne yapmam gerekiyor ne yiyip ne yememem ne içip ne içmemem benim için yasak olan şeyler ne
Hayırlı olsun 🌸 öncelikle doktor randevusu planlayın sata göre hesaplayın genelde 5. Haftada kese 6 da bebek ve kalp atışı görünür görünmezse de telaş yapmayın 9 a kadar bekleniyor çünkü. Yeme içme için doktorunuz size liste vericektir zaten haftada 1 2 balık et tüketmeye çalışın özellikle. Ben canımın çektiği çoğu şeyi aşırıya kaçmadan yedim bir tek ananas hurma vs tüketmedim kasılmayı tetikleyebilir diye. İlk aylardan da çok kilo almayın dikkat edin özellikle 6. Aydan itibaren fazla kilo almaya başlanıyor. Onun dışında doktor sizi yönlendirir zaten önünüzdeki haftalarda kan testleri vs yapılacak. Sağlıkla gelsin inşallah ❤️

Back
X