Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesinlikle öncelikle doktora git ve sağlıklı bir gebelik olduğundan emin ol. İlk 3 ay bebek içtiğin sudan besleniyor kendini kasma ama demişti doktorum. Zaten az çok bilgilendiriyorlar . Sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun öncelikle doktor randevusu planlayın sata göre hesaplayın genelde 5. Haftada kese 6 da bebek ve kalp atışı görünür görünmezse de telaş yapmayın 9 a kadar bekleniyor çünkü. Yeme içme için doktorunuz size liste vericektir zaten haftada 1 2 balık et tüketmeye çalışın özellikle. Ben canımın çektiği çoğu şeyi aşırıya kaçmadan yedim bir tek ananas hurma vs tüketmedim kasılmayı tetikleyebilir diye. İlk aylardan da çok kilo almayın dikkat edin özellikle 6. Aydan itibaren fazla kilo almaya başlanıyor. Onun dışında doktor sizi yönlendirir zaten önünüzdeki haftalarda kan testleri vs yapılacak. Sağlıkla gelsin inşallah