hamile olduğun ilk ne zaman anlaşılır?

Ben eşimle ayın 5 ve 6 sında birlikte oldum. Ayın 17sinde idrar tahlilim tek çizgiydi hamile değil diyordu ama 1 gün sonra yani ayın 18inde idrar tahlilimde 2. çizgiyi gördüm. kan tahlili değerimde 21 çıkmıştı. Yani ilişkiden sonra en az 12 veya 13 gün sonrasında hamile olup olmadığını öğrenebilirsin.

Arkadaşlar cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepinize. Adet gününü beklemeye karar verdim. Özel bir hastaneyi arayıp sordum ve bana beklememi söylediler. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bence aklını meşgul edeceğine kan testi yaptırmadan önce idrar testiyle öğrenebilirsin. Pozitif sonuçlar genelde pek şaşmıyor. ilk ben de idrar testiyle öğrenmiştim hamile olduğumu.

Bugün reglolmam gerekiyordu ama olmadım. Göğüslerimin hassaslığı dışında hiç bir reglbelirtisi yok . Akşam idrar testi alıp yapacağım. Hayırlısı olur inşallah

Kizimda,gecenin koru,mutfakta tursu kavanozuna daldigimda esimin hayretle beni seyredip,kesin hamilesin demesi,oglumda yine gecenin korunde kendimi mercimek koftesi yapip oturup
yerken bulmam.yine esimin kesin hamilesin demesi.hayatimda hic boyle aykiri islerde bulunmamistim.bir de resmen gozum donmus.oyle bir istahla yiyormusum ki tursuyu.sanki bal borek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…