hamile olduğunu düşünenler

Cnm cift ciktiysa yanilma payi dusukk gozunn aydinn darisi basima dielim...bendede kasikda batmalar var goguslerim cok cok aciyo...yumurtlama gunum geceli 6 gun falan olduu..bunlar belirti olabilirmii yoksa cok mu erken da

aslında durumum şöyle ben 5 sene önce tiroit kanserine yakalandım ve tiroit alındı ömür boyu suni hormon ilacı içmem gerek ama bir sorunum yok çok şükür bunca yaşadığıma rağmen benim adetlerim hep günü gününedir ama dediğim gibi bu 5. gün hala tık yok ve yumurtlama günümü yakaladığımı inanıyor hatta biliyorum acaba geç döllenme falan mı diye düşünür oldum açıkcası ama hakkımda hayırlısı olur inşallah

Son düzenleme:
Cnm cift ciktiysa yanilma payi dusukk gozunn aydinn darisi basima dielim...bendede kasikda batmalar var goguslerim cok cok aciyo...yumurtlama gunum geceli 6 gun falan olduu..bunlar belirti olabilirmii yoksa cok mu erken da

peki daha önce böyle bir adet düzensizliğin olmuş muydu? mesela benim hiç göğsüm acımıyor şuan ama ilk hamileliğimde inanılmaz ağrıyordu....ve kasığıma öyle batmalar oldu ki sanki biri iğne sokuyormuş gibi...bunlar belirti olabilir ama adet belirtisiyle hamilelik belirtisi çok benzer birbirine birşey diyemicem...bazılarında hiç belirti bile olmuyormuş düşün bende mesela bu ay hiç belirti olmadı sadece içime doğdu diyeyim...

kızlar eşim içime boşaldıgından berı tum bunyem deişti.yane resmen vucudum agırlastı.psıkolojık olarak mı bılmıyorum.
dun aksam ve az once pembemsı kanama geldı bu ne sımdı?şaşkınım..
adetım 20hazıranda.yumurtlama donemım bıle bıtmedı.adetım olmadan once doktora gıtmıstım gayet saglıklıyım smear testımı yaptrdım.ultrasonla baktı.aşağdan baktı bı sorun yok.sımdı bu kanama neyın nesı? doktora gıtsem kan testı yapın hamıleyım desem yuh der.napıcam kızlar?kanama olunca ılıskıye gırılır mı?

pelincim ben senin durumunda olupta hamile olduğunu öğrenen çok kişi tanıdım bazen çocuk yerleşirken olurmuş böyle şeyler ama kist te olabilir eğer ki yoksa öyle bir durum geçici bir hormon değişikliğidir....

1----boncuk-------------------8 Haziran
2----sevilayemre--------------9 Haziran
3----oykum35-----------------8,9 Haziran
4----ıng-ıng--------------------3 Haziran
5----sue1-----------------------17 haziran
6----ecrenecrin-----------------15 Haziran
7----Pelinbozum----------------20 Haziran

Son düzenleme:

ayyyy en son da ben öğrenicem

Canım hoş geldin ekledim seni umarım hamile olursun mutlu haberlerini bekliyoruz

canım dıyorum ultrasona gırdım kıst falan olamaz 22 mayısta ozel doktora cıktım hem alttan muayene de oldum.
aksamda kanama oldu sımdıde.pekı bısey sorucam yane 1 haftada olusup dusebılır mı bu kanamayla? ben sımdı doktora gıtsem ne yapar?

Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tüm dileklerini kabul etsin.umarım hamilesindir.sen yinede ümitsizliğe kapılma derim ben

Cnm adetim 30-35gune bi oluyo...ovulasyon yani yumrtlama gunum geceli 6gun oluyo..adetime daha 10gun falan var..hayirlisi ya birazda kendini dinleyip durmamak lazim demekki ama merak sabirsizlik insani mahvedio..strese girioruz..

Kızlar benim belim ve kasıklarım çok ağrıyorlar ve akıntı oldu birkaç gün reglimede 6 gün var dün ateşimde 37 oldu .ve midemde aşırı gaz var anlamadım ne oluyo bana ara ara mide bulantısı ve baş dönmesi oldu ya bunlar hamilelikten değilse reglden hemen sonra doktora gideceğim

Kızlar ya beni asıl düşündüren eğer olmazsa eşimin çok üzülecek olması ya bugün ben hasta oldum herhalde belim ağrıyo dedim o regl anladı hadi ya falan dedi üzüldü baktım..... Çok umutlandı onu böyle görmekten beni karamsarlığa düşürüyor

Hadikızlar yarın hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.....ıng ıng en yakın baht senin ....hadi canım sana iyi şanslar

Canlarım ya bakın ne düşündüm hamile olduğunu öğrenen herkes müjde verdikten sonra ilk belirtilerini burada paylaşabilir mi rica etsem .....

Cnm adetim 30-35gune bi oluyo...ovulasyon yani yumrtlama gunum geceli 6gun oluyo..adetime daha 10gun falan var..hayirlisi ya birazda kendini dinleyip durmamak lazim demekki ama merak sabirsizlik insani mahvedio..strese girioruz..

Merhaba canım yumurtlama gününü nasıl anladın test falanmı yaptım .6 gün oluyo demişsin .Bneimde 30-35 gün değişiyor adetlerim.umarım bu ay tutarlar .mahsuru yoksa hangi tarihlerde ilişkiye girdiğini yazarmısınız ?

merhaba arkadaşlar beni de ekleyinnnnn... :)12 haziran adet tarihim... 12 mayıs ta regl oldum.. bitti ve çalışmalara başladık. adetin 19. günü ilk önce pembe bir akıntı su gibi arkasından da açık kahve rengi akıntı geldi çok az devam ediyor... hemen ertesi günü kan tahlili yaptırdım fakat negatif çıktı acele mi ettim bilmiyorum ama... sizce hamile olabilir miyim... ilk denememiz ve ben çok istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…