hamile olduğunu düşünenler

ALLAH senden de razı olsun canım.helal olsun canım sende bıze helal et.ayrıca ameliyattan kokma aynı gun evınde olursun ve benım arkadaşlarım hıstereskopıden 1 ay sonra hamıle kaldılar rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah.yarın bızede bılgı ver aklımız sende kalır kocaman opuldun

love love ben anlasam zaten şu belirtileri çözemedimki. herşeyı yaşıyorum bu ayyy. bu ayda değilse hiç inanmıcam bu belirtilere

bende belirtileri ciddiye almak istemiyorum hep hayal kırıklığı göğüslerim hep ağrır ama bu sefer uçları sadece sızlıyorrr hemde çok sızlıo ateş gibi yanıo

neden beklemeyi tercih ediyorsun ki... bence de git hemen öğren.. nasıl mutlu olacaksınız düşünsene ... geriye atmanın ne anlamı var ki...

neden beklemeyi tercih ediyorsun ki... bence de git hemen öğren.. nasıl mutlu olacaksınız düşünsene ... geriye atmanın ne anlamı var ki...

negatif sonucu almaktann artık o kadar korkar oldum ki test bile yapmıyorum kabus gibi test yapmak eğer hamile isem burda yazıcam yarın akşam inş.

hemen yazıcam zaten... kimseye söylemiyorum ya içimde büyüdü... 5 yıllık evliyiz herkes çocuğum olmuyor muamelesi yapıyor bana aslında bizim tercihimizdi kariyer okul o, bu... çok pişmanım bu kadar geriye attığıma şimdi çok kızıyorum kendime... birilerine söylersem daha da moralimizi bozacaklar biz demiştik desinler istemiyorum o yüzden sadece sizinle paylaşıyorum kızlar..

hayırlısı gülüm. çok çabuk atlatırsın geçer gider inş. sonrasındada öbür ay hamile olduğunu öğrenırsın :)) oohhhh

7 de gittim doktora hem sizinle konuştum hem ağladım başım öyle çok ağrıyor ki ben çıkıyorum kızlar desteğiniz için çok teşekkürler yarın sizi gelişmelerden haberdar ederim... adeti gecikenler sizde hemen sonuçlarınızı yazın sizleri de çok merak ediyorum ben...

canım gozun aydın hamılesın gogus uclarındakı sıddetlı ağrıların bunun böyle olduğunu gosterıyor.ılaclarında etkısı gecmıs zaten %100 demeyım ama %90 hamılesın ınsallah yarın güzel haberlerını bekliyoruz.

canım benım hepımız aynı durumlardayız ınan bana cogu zaman asosyal oluyorum komsularım bana dert yanıyor nıye evden çıkmıyormuşum dıye aıleler ayrı sorgu ,arkadaşlar ,komsular yedıler bıtırdıler benı burda aıle gıbı oluyoruz canım çocuk hasretı çekmeyen bılemez bızı bızden başkası anlamaz.

canım benımde adetım 4 gun gectı ılk defa basıma geliyor.bende bugun kan testı yaptırdım sonuç negatıf fakat bırkacgun daha adet olmazsam tekrar test yapacam.bence sen bıraz daha bekle gec dollenmıs olabılırsın ınsallah ıkımızde hamıleyızdır :))

benım bır arkadaşımda kanda çıkmamıştı onuncu günü çıkmıştı seninde öyle olur inşallah. benım adetime 4 gün var şuan sol kasığım sızım sızım sızlıyo. işallah bebeğim yerleşiyodurrrr. çok istiyorum minik kuzumuuuu.

canım senin belirtilerin nelerdi yazarmısın

sıkılma gülüm herşey düzelecek. belkide bu doktor gerek görmicek. ama ben bugun okudum..eğer yapılması gerekiyorsa beklemeden yaptırman en iyisi. Allahtan iyiki önceden öğrendin çünkü bu düşüklere sebep oluyomuş . önceden önlemini almış olacaksın

canım sende pazartesı bır kan testı yaptır.kasıgına bıçak saplanıyor gıbı gelıp gıden batmalrın var mı?ve gogus uçlarının ağrıması uzerıne yatamaman gıbı.... ılk hamılelıgımde ben bunları yasadım ve sankı kasıgımda bısey hareket edıyordu.hakkımızda hayırlısı olsun bu ay olmazsa temmuzda anne oluruz umudumuzu yıtırmeyelım kanımızın son damlasına kadar savaşacağız rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah.opuyorum canım

oy kıyamam sana stresten dolayı vücudun farklı reaksıyonlar gosterıyor.lutfen moralını yüksek tut cok kotuysen dışarı cık gez dolaş kafanı dağıt canım ac bır komedı fılmı ızle ama ıcıne kapanma.stres en buyuk düşmanımız ve bebıslerın olmasını engelliyor.canım benım yakınında bır polıklınık yokmu ona bıle gıdebılırsın ılla profosor olması gerekmiyor bıran evvel sorularının cevabını ara bekledıkce daha kotu olacaksın.dualarım senınle ne olur tavsıyeme kulak ver opuldun

:) hayırlı olur hepimiz için inşallah beklemekten başka çare yok benim içim inşallah sizin mutluluklarınızla mutlu oluruz biz çalışmalara bir süre ara veriyoruz birde bu dönemde hamile kalırsam daha çok üzülürüm böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…