bilmiyorum ki yarın ki doktor ne dicek...
kızlar Allah razı olsun hepinizden yanımda olduğunuz için teşekkür ederim... Haklarınızı helal edin nolur... ailemden kimseye söylemedim üzülmesinler diye tek sizinle burada paylaştım yanımda oldunuz çok teşekkür ederim... en kısa sürede Allah gönlünüzdeki bebeklerinize kavuştursun sizi...
love love ben anlasam zaten şu belirtileri çözemedimki. herşeyı yaşıyorum bu ayyy. bu ayda değilse hiç inanmıcam bu belirtilere
eşime yarın kan tahlili yaptırmasak biraz beklesek olmaz mı dedim çok kızdı. çocuk gibi davranıyorsun dedi.olgun ol biraz dedi. dr. aradı dr. olmaz dedi. eğer gebelik varsa düşük riski olabilir bunu en erken önüne geçeriz dedi.
neden beklemeyi tercih ediyorsun ki... bence de git hemen öğren.. nasıl mutlu olacaksınız düşünsene ... geriye atmanın ne anlamı var ki...
ALLAH senden de razı olsun canım.helal olsun canım sende bıze helal et.ayrıca ameliyattan kokma aynı gun evınde olursun ve benım arkadaşlarım hıstereskopıden 1 ay sonra hamıle kaldılar rabbım en kısa zamanda sanada nasıp etsın ınsallah.yarın bızede bılgı ver aklımız sende kalır kocaman opuldun
negatif sonucu almaktann artık o kadar korkar oldum ki test bile yapmıyorum kabus gibi test yapmakeğer hamile isem burda yazıcam yarın akşam inş.
hayırlısı gülüm. çok çabuk atlatırsın geçer gider inş. sonrasındada öbür ay hamile olduğunu öğrenırsın :)) oohhhh
arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz bir türlü olmadın 29 mayısta dr. gitmeye karar verdik ve dr. kontrolu altına girdik eşimden tahlil benden bir takım tahliller sonucunda eşimin sonuçları temiz çıktı bende biraz yumurta çatlama sorunu ve gelişme sorunu ortaya çıktı dr. adetimin 5 günü klomen verdi 5 gün boyunca içtim bittikten 2 gün sonra gittim yumurtalarım 13mm falan civarlarındaydı he birde şeker ilacı ve folik asit olaN bir ilaç vermişti klomenle kullanmıştım ilaçlar bittiğinde gittim ve dr. rahim duvarın ince çok ince diyip etform diye bir ilaçı 3 gün 5 gün içmemi istedi bitince gittim hem 3 yumurtam 20 mm olmuştu hemde rahim duvarım kalınlaşmıştı :) çok mutlu olmuştum ilaçların iyi sonuç vermesinden ve 13 haziran çatlatma iğnesi verdi akşamında oldum ve işimizi garantiye alalım yarın akşam iğneyi vurduğun saatten itibaren günde 2 kere yapın dedi. sabah saatlerinde ve akşam dedi aynen bu şekilde 1 hafta uyguladık :) ve dün adet olmam gerekiyordu bu gün dr. aradı adet oldunuz mu diye sordu hayır olmadım dedi yani adetim şuan 2 gün geçti. doktora olduğum bu iğne ile çatlamama gibi bir durum olabilir mi dedim hayır olmaz dedi çok güçlü bir iğne verdim dedi. peki geç çatlamış olabilir mi dedim olabilir tabi dedi. ama sonuçta günününüz yinede geçmiş dedi. bu gün kan tahlili yapalım dedi ben yarını bekleyelim dedim şaşırdı neden dedi bilmiyorum yarın olsun bekleyelim dedim. :) Doktora sadece şunları söyledim göğüslerim sadece uçları dokunulmayacak kdar acıyor iç çamaşırımı çıkartıcak kadar iğnenin etkisinden mi havalardan mı bilmiyorum ama bluzum bile sürtünce acıyor dedim. iğne ve ilaçların etkiisi ile alakası yoktur ilaçların ve iğneni etkisi en fazla 10 gün sürer dedi. benimde son 3 gündür giderek şiddetlenen bir göğüs uçları ağrım varhamilelik oluştumu yoksa psikolojik mi bu sızılar bilemiyorum birde rahmimde gerginlik ve kuruluk var birde gerilince kramp giriyor ve canım turşu istiyor tatlı çok ytememe rağmen adet zamanı tam tersi tatlı istemiyorum ekşi istiyorum yarın kan tahlili yaptırcam ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktan
hemen yazıcam zaten... kimseye söylemiyorum ya içimde büyüdü... 5 yıllık evliyiz herkes çocuğum olmuyor muamelesi yapıyor bana aslında bizim tercihimizdi kariyer okul o, bu... çok pişmanım bu kadar geriye attığıma şimdi çok kızıyorum kendime... birilerine söylersem daha da moralimizi bozacaklar biz demiştik desinler istemiyorum o yüzden sadece sizinle paylaşıyorum kızlar..
kızlar size birşey sorucam sat 06 haziran
26-27 günde bir geliyo adetim.bugun test yaptım net bir şekilde negatif çıktı
1yada2 temmuzda hastalanmam gerek ben çok erkenmı test yaptım sizce
belirtilerim göğüslerim şişmedi ağrımıyo sadece dokununca göğüs uçlarım acıo
uykulu hallerdeyım sureklı
midem karnım şişti resmen
midem çok ekşiyo bazen bulanıyo
bide dün adetim gelmişti rüyamda ondan çok etkilendim. genelde bu rüya hamilesin demek oluyomuş
canım benımde adetım 4 gun gectı ılk defa basıma geliyor.bende bugun kan testı yaptırdım sonuç negatıf fakat bırkacgun daha adet olmazsam tekrar test yapacam.bence sen bıraz daha bekle gec dollenmıs olabılırsın ınsallah ıkımızde hamıleyızdır :))
canım sakın adetın gecmeden yapma ben sabırla bekledım 6.gun yaptım.ılk once ıdrar testı yaptım sılık cıktı sonrada kan testı yaptım beta 520 cıktı sende adetın 7 gun gecmeden umutlanma cunku adet gecıkmesı mevsımsel sartlara ve durumlara gore 35 gunu buluor 35 gunu gecınce adet gecıkmesı oluor canım hıc takma kafana
Cumanız mübarek olsun kızlar Allah sizi dualarınıza kavuştursun bu mübarek günde...
canım gittinmi doktora.....?
Gidemedim çünkü gideceğim doktorun Pazartesi gününe kadar bütün randevuları dolu( zaten Pazartesi'ne kadarda beni Bakırköy'e yatırırlar sıkıntıdan vücudumda bişeyler çıkıp kaşınmaya başladım (
benım bır arkadaşımda kanda çıkmamıştı onuncu günü çıkmıştı seninde öyle olur inşallah. benım adetime 4 gün var şuan sol kasığım sızım sızım sızlıyo. işallah bebeğim yerleşiyodurrrr. çok istiyorum minik kuzumuuuu.
Gidemedim çünkü gideceğim doktorun Pazartesi gününe kadar bütün randevuları dolu( zaten Pazartesi'ne kadarda beni Bakırköy'e yatırırlar sıkıntıdan vücudumda bişeyler çıkıp kaşınmaya başladım (
canım sende pazartesı bır kan testı yaptır.kasıgına bıçak saplanıyor gıbı gelıp gıden batmalrın var mı?ve gogus uçlarının ağrıması uzerıne yatamaman gıbı.... ılk hamılelıgımde ben bunları yasadım ve sankı kasıgımda bısey hareket edıyordu.hakkımızda hayırlısı olsun bu ay olmazsa temmuzda anne oluruz umudumuzu yıtırmeyelım kanımızın son damlasına kadar savaşacağız rabbım kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah.opuyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?